filistindeki kardeşlerimiz
1.349 görüntülenme · 14 yanıt
sevgili kardeşlerim filistindeki israil boykotu altında olan kardeşlerimizi unutuyoruz. bu konuyu biraz daha gündemde tutarsak iyi olur. çünkü peygamber efendimizin bir hadisinde şöyle buyurmaktadır.kim bir kötülük görürse onu eliyle düzeltsin buna gücü yetmesse diliyle düzeltsin onada gücü yetmesse kalbiyle buğz etsin buda imanın en zayıf noktasıdır.bizde onlara buğz edip müslümanlara dua edelim şimdiden göstereceğiniz ilgi için allah razı olsun hepinizden.allaha emanet olun
Selamun Aleyküm Allah RAzı Olsun Duyarlılığınızdan dolayı .. Kanayan Yara Filistin :( Rabbim Yardımcıları Olsun BEn hemen hemen her duamda KArdeşlerimize Dua ediyorum :( Filistinli Müslüman KArdeşlerimiz İçin Yapılması Çok İyi Olur ....
Allaha emanet olun .....
Allaha emanet olun .....

Rabbimiz Mucahid kardeslerimize zalimlere karsi yardim et ve uzerlerine sabir ya dir...
Rabbimiz zalimlerin tuzaklarini kendi baslarina gecir...
Rabbimiz kardeslerimiz zulum altinda cihad ederken bizleri suursuz ve duyarsiz kilma...
Rabbimiz kardeslerimize iki guzellikten birini nasip et; ya zafer, ya sehadet...
Rabbimiz bizleri de o sehit kardeslerimizle birlikte cennetinde komsu kil...
Rabbimiz bizlere de sehadeti, sehadet bilincini ve bu bilincle tavizsiz bir hayat surdurmeyi nasip et...
Rabbimiz suphesiz ki guc, izzet ve seref ancak senin yanindadir...
Rabbimiz bizler sana guvendik, velimiz ancak sensin...
Rabbimiz Mucahid kardeslerimize cesaret merhamet ve umit ver...
Rabbimiz kafirlere ise korku, yilginlik ve umitsizlik ver...
Rabbimiz bizlere kafirler toplulu una karsi zafer ve basari ver...
Rabbimiz hamd ancak sana aittir, ancak sana kulluk eder, ancak senden yardim isteriz...
amin.amin.amin.yarab.
Rabbimiz zalimlerin tuzaklarini kendi baslarina gecir...
Rabbimiz kardeslerimiz zulum altinda cihad ederken bizleri suursuz ve duyarsiz kilma...
Rabbimiz kardeslerimize iki guzellikten birini nasip et; ya zafer, ya sehadet...
Rabbimiz bizleri de o sehit kardeslerimizle birlikte cennetinde komsu kil...
Rabbimiz bizlere de sehadeti, sehadet bilincini ve bu bilincle tavizsiz bir hayat surdurmeyi nasip et...
Rabbimiz suphesiz ki guc, izzet ve seref ancak senin yanindadir...
Rabbimiz bizler sana guvendik, velimiz ancak sensin...
Rabbimiz Mucahid kardeslerimize cesaret merhamet ve umit ver...
Rabbimiz kafirlere ise korku, yilginlik ve umitsizlik ver...
Rabbimiz bizlere kafirler toplulu una karsi zafer ve basari ver...
Rabbimiz hamd ancak sana aittir, ancak sana kulluk eder, ancak senden yardim isteriz...
amin.amin.amin.yarab.
ahh ahhh kanayan yara filistin ayaga kalkin din kardeslerim gozlerinizi açin o yediginiz mc donaldslar pepsiler coca colalar hepsi ama hepsinin parasi kursun olarak geri donuyor .... birde ustune ustluk oyle uyutuluyoruz ki bizim iftar sofralarinin reklamlarini yapip iftarini coca cola ile açan aileleri gosteriyor yaziklar olsun .......
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
Selamün Aleyküm
Filistin, Lübnan, Irak ve işgal altında bulunan diğer Müslüman din kardeşlerimiz için dua kampanyası başlatalım ne dersiniz? Kim ne okumak isterse okunsun ve duası yapılsın derim ben fikri olan varsada bizimle paylaşsın
Selametle
Filistin, Lübnan, Irak ve işgal altında bulunan diğer Müslüman din kardeşlerimiz için dua kampanyası başlatalım ne dersiniz? Kim ne okumak isterse okunsun ve duası yapılsın derim ben fikri olan varsada bizimle paylaşsın
Selametle
bende kampayaya katılıyorum yalnız filistin,ırak olarak sınırlamak istemiyorum... bu gün ve bundan önceki bütün müslümanlardan eziyet gören her nerde olursa olsun işkence ve zulum gören kardeşlerimizin yanındayım dualarımla yanlarındayı.ALLAHın laneti zulum edenlerin üzerine olsun ALLAH onları hidayete eriştirsin....
Esselamunaleykum değerli kardeşlerim.Bu konuyla ilgili bende bir sayfa açtım fakat katılım olmadı,kardeşimizden ALLAH razı olsun ki burda katılımcıların olmasını sağlamış.buna çok sevindim.Gerçekten de biz müslimanların kendi telaşına dalıpta unuttuğumuz bir yaradır Filistin.yara ama acısını gerçekten de yürekten hissetmediğimiz bir yara.televizyonlarda haberlerde izleyince vaah vvaah yazııkk deyip belkide bize filim gibi gelen 10 dk.lık bir üzntümüzolan ,FİLİSTİN öyle değilmi!çünkü onların yaşadıklarını yaşamayan anca vahlar durur.bazen uykumuz kaçtımı hiç yada dualarımızda hep oldumu yoksa oda arada bir duamız da uykuya mı daldı,tıpkı gaflete dalan vicdanlarımız gibi...bu böyle olmaz dua ilk yapacağımız şey ama sonrasında da bizde kendi silahlarımızla vurabiliriz buda ancak onların mallarını boykot ederek gerçekleşebilir.cebimizden çıkan her kuruş onlara bir kurşun olarak dönüyor lütfen bunu hesab ederek tüketimimizi yapalım.orda can kardeşlerimiz yüreklerindeki acılarından nefes alamazken biz nasıl oluyorda rahatca bunları görmezden gelebilriz ki..haydi kardeşler boykotaaa
Yasaklı Kullanıcı
✦ Mübarek Üye
- Ödül
- 36
Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 1.220 mesaj
gül-ü züleyhaEsselamunaleykum değerli kardeşlerim.Bu konuyla ilgili bende bir sayfa açtım fakat katılım olmadı,kardeşimizden ALLAH razı olsun ki burda katılımcıların olmasını sağlamış.buna çok sevindim.Gerçekten de biz müslimanların kendi telaşına dalıpta unuttuğumuz bir yaradır Filistin.yara ama acısını gerçekten de yürekten hissetmediğimiz bir yara.televizyonlarda haberlerde izleyince vaah vvaah yazııkk deyip belkide bize filim gibi gelen 10 dk.lık bir üzntümüzolan ,FİLİSTİN öyle değilmi!çünkü onların yaşadıklarını yaşamayan anca vahlar durur.bazen uykumuz kaçtımı hiç yada dualarımızda hep oldumu yoksa oda arada bir duamız da uykuya mı daldı,tıpkı gaflete dalan vicdanlarımız gibi...bu böyle olmaz dua ilk yapacağımız şey ama sonrasında da bizde kendi silahlarımızla vurabiliriz buda ancak onların mallarını boykot ederek gerçekleşebilir.cebimizden çıkan her kuruş onlara bir kurşun olarak dönüyor lütfen bunu hesab ederek tüketimimizi yapalım.orda can kardeşlerimiz yüreklerindeki acılarından nefes alamazken biz nasıl oluyorda rahatca bunları görmezden gelebilriz ki..haydi kardeşler boykotaaa
Hassasiyetinizden dolayı Allah(s.w.t) Razı olsun kardeş..
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/29229-filistindeki-kardeslerimiz · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- ÖNEMLİ:Filistindeki müslüman kardeşlerimiz için Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 24 cevap
- Duaya ihtiyacı olan bütün kardeşlerimiz için İhlas hatmi Dua Bölümü 4.722 cevap
- DEPREMZEDE KARDEŞLERİMİZ İçin 📖 Kuran-ı Kerim 2 cevap
- Evli kardeşlerimiz buraya..!!! İslam'da Aile Hayatı 28 cevap
- her gün aç olan kardeşlerimiz Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 16 cevap
- aliye aliye ve DAMLA kardeşlerimiz neredeler... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 47 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.