çok önemli HER NEFiS ÖLÜMÜ TADACAKTIR ibretlik film Tabiki ibret alana

2.142 görüntülenme · 10 yanıt

Paylaş:
gercek_olan_ne

gercek_olan_ne

Kıdemli Üye · 123 mesaj

N1MdiWgdp4A
gercek_olan_ne

gercek_olan_ne

Kıdemli Üye · 123 mesaj

S.A arkadaşlar lütfen herkes bunu izlesin ve izledikten sonrada arkadaşlarına tavsiye etsin benden size bi tavsiye şimdiden herkese çok tşkr ederim ALLAH razı olsun
Arzu_76

Arzu_76

Yeni Üye · 0 mesaj

selamün aleyküm ben bunu izlemiş ve çok etkilenmiştim
gercek_olan_ne

gercek_olan_ne

Kıdemli Üye · 123 mesaj

a.s aslında amacım izlemeyenlerin izlemesi ama siz neden böle bişe madem izlediniz de buraya koyma gereği duymadınız şaşırdım dorusu?
cennet_agaci

cennet_agaci

Mübarek Üye · 2.468 mesaj

gercek_olan_ne, post: 577671, member: 50627a.s aslında amacım izlemeyenlerin izlemesi ama siz neden böle bişe madem izlediniz de buraya koyma gereği duymadınız şaşırdım dorusu?

ESSELAMÜ ALEYKÜM KARDEŞİM BU VIDEONUN AYNISI BU SİTEDE MEVCUT ORDA IZLEMISTIR BELKI ABLAMIZ HEM NEDEN ŞAŞIRIYORSUNUZ KI ANLAMADIM....
gercek_olan_ne

gercek_olan_ne

Kıdemli Üye · 123 mesaj

yok şaşırmamın sebebi sadece bu gibi şeylerin burada paylaşılması taraftarıyım da o açıdan şaşırdım ama tabikide benim zorla kimseyede bişe yaptırma gibi bi niyetim yok kardeşim inşaallah yalnış anlaşılmam hakkınızı helal edin
cennet_agaci

cennet_agaci

Mübarek Üye · 2.468 mesaj

gercek_olan_ne, post: 577674, member: 20924yok şaşırmamın sebebi sadece bu gibi şeylerin burada paylaşılması taraftarıyım da o açıdan şaşırdım ama tabikide benim zorla kimseyede bişe yaptırma gibi bi niyetim yok kardeşim inşaallah yalnış anlaşılmam hakkınızı helal edin

bu gibi videolar, yazılar paylaşılıyor meraketmeyin... elbette kımse kimseye zorla okutamaz izlettiremez .. ama bu video gerçekten çok güzel ... herkesın izlemesi lazım ve ben elımden geldığince herkese izlettırmeye çalışıyorum...
hakkım yoktur ama helal olsun sizde helal edin...
bu lınkede bakarsanız çok memnun olurum selametle...

http://forum.islamiyet.gen.tr/dini-sohbet/50916-namaz-kilmayanlar-olumu-unutanlar-olmeyecegim-sananlar-izleyin-birdaha-dusunun.html
Arzu_76

Arzu_76

Yeni Üye · 0 mesaj

Evet Sitede Kayitli Olan Bir Görüntü Idi Ve 3 Bölüm şeklinde Izledik Kardeşim
SAFİYE

SAFİYE

Mübarek Üye · 1.584 mesaj

Hiç ölmeyecekmişiz Gibi Dünyayi, Hemen ölecekmişiz Gibi Ahireti Düşünerek Yaşayalim

Hiç ölmeyecekmişiz Gibi Dünyayi, Hemen ölecekmişiz Gibi Ahireti Düşünerek Yaşayalim

Allah Razi Olsun Kardeşim Güzel Bir Konuya Değinmiş. çaresi Olmayan Tek şey ölüm. Kerim Olan Allah Hepimize Hayirli ölümler Nasip Eylesin, Kapilara Baktirmasin, Son Nefesimizi Af Dileyerek Kelimeyi şahadet Getirerek Verdirmeyi Nasip Eylesin Amin
gercek_olan_ne

gercek_olan_ne

Kıdemli Üye · 123 mesaj

cennet_ağacı kardeşim emeğine saplık linke baktın güsel bi paylaşım sağolasın
hafize

hafize

Mübarek Üye · 14.020 mesaj

GERÇEKTEN BİR GÜN HEPİMİZİN BAŞINA GELECEK rABBİM HAYIRLI YAŞAMAKLAR HAYIRLI ÖLÜMLER NASİP ETSİN BİZLERE AMİN
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz

YARADAN'ı görmeden sevmedik mi

Mevlana'dan

Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin

Bana

Rabb'im Kulum Desin Yeter...

Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.