çok önemli HER NEFiS ÖLÜMÜ TADACAKTIR ibretlik film Tabiki ibret alana
2.142 görüntülenme · 10 yanıt
S.A arkadaşlar lütfen herkes bunu izlesin ve izledikten sonrada arkadaşlarına tavsiye etsin benden size bi tavsiye şimdiden herkese çok tşkr ederim ALLAH razı olsun
Arzu_76
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
a.s aslında amacım izlemeyenlerin izlemesi ama siz neden böle bişe madem izlediniz de buraya koyma gereği duymadınız şaşırdım dorusu?
gercek_olan_ne, post: 577671, member: 50627a.s aslında amacım izlemeyenlerin izlemesi ama siz neden böle bişe madem izlediniz de buraya koyma gereği duymadınız şaşırdım dorusu?
ESSELAMÜ ALEYKÜM KARDEŞİM BU VIDEONUN AYNISI BU SİTEDE MEVCUT ORDA IZLEMISTIR BELKI ABLAMIZ HEM NEDEN ŞAŞIRIYORSUNUZ KI ANLAMADIM....
yok şaşırmamın sebebi sadece bu gibi şeylerin burada paylaşılması taraftarıyım da o açıdan şaşırdım ama tabikide benim zorla kimseyede bişe yaptırma gibi bi niyetim yok kardeşim inşaallah yalnış anlaşılmam hakkınızı helal edin
gercek_olan_ne, post: 577674, member: 20924yok şaşırmamın sebebi sadece bu gibi şeylerin burada paylaşılması taraftarıyım da o açıdan şaşırdım ama tabikide benim zorla kimseyede bişe yaptırma gibi bi niyetim yok kardeşim inşaallah yalnış anlaşılmam hakkınızı helal edin
bu gibi videolar, yazılar paylaşılıyor meraketmeyin... elbette kımse kimseye zorla okutamaz izlettiremez .. ama bu video gerçekten çok güzel ... herkesın izlemesi lazım ve ben elımden geldığince herkese izlettırmeye çalışıyorum...
hakkım yoktur ama helal olsun sizde helal edin...
bu lınkede bakarsanız çok memnun olurum selametle...
http://forum.islamiyet.gen.tr/dini-sohbet/50916-namaz-kilmayanlar-olumu-unutanlar-olmeyecegim-sananlar-izleyin-birdaha-dusunun.html
Arzu_76
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
Hiç ölmeyecekmişiz Gibi Dünyayi, Hemen ölecekmişiz Gibi Ahireti Düşünerek Yaşayalim
Hiç ölmeyecekmişiz Gibi Dünyayi, Hemen ölecekmişiz Gibi Ahireti Düşünerek Yaşayalim
Allah Razi Olsun Kardeşim Güzel Bir Konuya Değinmiş. çaresi Olmayan Tek şey ölüm. Kerim Olan Allah Hepimize Hayirli ölümler Nasip Eylesin, Kapilara Baktirmasin, Son Nefesimizi Af Dileyerek Kelimeyi şahadet Getirerek Verdirmeyi Nasip Eylesin Amin
Allah Razi Olsun Kardeşim Güzel Bir Konuya Değinmiş. çaresi Olmayan Tek şey ölüm. Kerim Olan Allah Hepimize Hayirli ölümler Nasip Eylesin, Kapilara Baktirmasin, Son Nefesimizi Af Dileyerek Kelimeyi şahadet Getirerek Verdirmeyi Nasip Eylesin Amin
GERÇEKTEN BİR GÜN HEPİMİZİN BAŞINA GELECEK rABBİM HAYIRLI YAŞAMAKLAR HAYIRLI ÖLÜMLER NASİP ETSİN BİZLERE AMİN
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin
Bana
Rabb'im Kulum Desin Yeter...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/29052-cok-onemli-her-nefis-olumu-tadacaktir-ibretlik-film-tabiki-ibret-alana · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Her canlı ölümü tadacaktır.. Dua Bölümü 35 cevap
- "Her canlı ölümü tadacaktır" Nasihatler 2 cevap
- Nefis kötülüklerle doludur Nefis kötülüklerle doludur!!! Etkinlikler 3 cevap
- başörtüsü tabiki yasak olucak!!! Dini sohbet 1 cevap
- yaş pasta ve tabiki bennnnn Yemek Tarifleri 71 cevap
- Ankebut-57 (HER NEFİS ÖLÜMÜ TADICIDIR) Kur'an Tefsiri 3 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.