selamun aleykum merhabalar
2.401 görüntülenme · 14 yanıt
selamunaleykum sıtenızı yaklasık 7 aydır takıp edıyordum yazdan berı. tanısma baslıgı acabılmem hıc nasıb olmadı. burada cok kalıtelı paylasimlar var gercekten.allah ızın verdıkce gırıp sızlerın yazılarından faydalanmaya ve kendımde avusturyada ıken arkadaslarımın tebligiyle ögrendiklerimi paylasmaya calısıcam.allah yardımcinizolsun aranıza dahil olan benı dualarınızda unutmayın ınsallah..allaha emanet olun.:H
Altın Üye
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 4
- Ödül
- 38
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
Ala Resulina ve aleyküm selam ablam..Yorumlarınız vesilesiyle tanışma başlığınızı gördüm.İslamiyet yuvasına hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz. Güzel paylaşımlarınızı bekleriz inşallah.. Rabbimiz c.c üyeliğinizi hayırlı, daimi ve istifadeli kılsın..Selam ve baki dua ile inşallah..B)
hazal34, post: 576923, member: 16903selamunaleykum sıtenızı yaklasık 7 aydır takıp edıyordum yazdan berı. tanısma baslıgı acabılmem hıc nasıb olmadı. burada cok kalıtelı paylasimlar var gercekten.allah ızın verdıkce gırıp sızlerın yazılarından faydalanmaya ve kendımde avusturyada ıken arkadaslarımın tebligiyle ögrendiklerimi paylasmaya calısıcam.allah yardımcinizolsun aranıza dahil olan benı dualarınızda unutmayın ınsallah..allaha emanet olun.:H
aleykum selam kardeşim üyeliğiniz daim olur inşallah
rabbimize emanetsin inşallah
selam ve dua ile
<<B)>>
rabbimize emanetsin inşallah
selam ve dua ile
<<B)>>
allah sizdende razı olsun ve bu sietede emegi geçen herkezden razı olsun inşallah tanışmamız islam alemi için hayırlı olur
hoşgeldiniz...paylaşımlarınızın ve yorumlarınızın olması dileğiyle inşaallah...
selm ve dua ile kalın...
selm ve dua ile kalın...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/29010-selamun-aleykum-merhabalar · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
Giriş yap ve cevap yaz.