gecelikle ve pijama

760 görüntülenme · 6 yanıt

Paylaş:
gülderen özdemir

gülderen özdemir

Yeni Üye · 0 mesaj

selamün aleyküm sevgili din kardeşlerim acaba gecelik ve pijama şle namaz kılınabilir mi bir bilgisi olan varsa beni bu konuda aydınlatırsa allah razı olsun hayırlı akşamlar sevgi ve selamlarımla a.e.o.:H
KASIMasna

KASIMasna

Üye · 19 mesaj

Aleyküm Selam Evet Kilinabilir Kildiğin Yer Ve Kilrken üzerine Giydiğin Elbise Temizse şartlari Uygunsa Yani Vucudun Kapanmasi Gereken Yerleri Kapatiyorsa Bir Mahzuru Yoktur.tabi Bulunduğunuz Yerde Na Mahrem Yoksa. Ama Evka Olan Normal Elbise Ile Olanidir. Saygilarmla
gülderen özdemir

gülderen özdemir

Yeni Üye · 0 mesaj

KASIMasnaAleyküm Selam Evet Kilinabilir Kildiğin Yer Ve Kilrken üzerine Giydiğin Elbise Temizse şartlari Uygunsa Yani Vucudun Kapanmasi Gereken Yerleri Kapatiyorsa Bir Mahzuru Yoktur.tabi Bulunduğunuz Yerde Na Mahrem Yoksa. Ama Evka Olan Normal Elbise Ile Olanidir. Saygilarmla

sevgili kardeşim sağolasın beni bilgilendirdiğin için allah razı olsun hayırlı günler selametle:evet
Y.e.K.M

Y.e.K.M

Kıdemli Üye · 116 mesaj

selamın aleyküm
kardeşim gecelikle namaz kılınabilir
allaha emanet olun...
selametle...
gülderen özdemir

gülderen özdemir

Yeni Üye · 0 mesaj

Y.e.K.Mselamın aleyküm
kardeşim gecelikle namaz kılınabilir
allaha emanet olun...
selametle...

ALLAHA EMANET OL CANIM KARDEŞİM SAĞOLASIN VE DE ALEYKÜM SELAM DUA İLE
Nevin_1982

Nevin_1982

Mübarek Üye · 5.000 mesaj

sa kardeşim benimde bildiğim tesettüre uygunsa kılınabilir bi mahsuru yok ben sormuştum bu konuyu bir hocayada önceden.....aeol vesselam
gülderen özdemir

gülderen özdemir

Yeni Üye · 0 mesaj

Nevin_1982, post: 577013, member: 72384sa kardeşim benimde bildiğim tesettüre uygunsa kılınabilir bi mahsuru yok ben sormuştum bu konuyu bir hocayada önceden.....aeol vesselam

ve a.selam canım kardeşim sağolasın beni aydınlattığın için sende allaha emanet ol sevgiş ve dua ile
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.