katliam hatırası!!!!!!
854 görüntülenme · 7 yanıt
alifurkan, post: 576169, member: 49515Allah razı olsun kardeşim paylaşımın için, lütfen arkadaşlar elimizden geldiği kadar israil ürünlerini boykot edelim
allah uygulayanlardan razıı olsun efendımm degıll mı!!!!bız de ağr bır tabır olacak ama agzıı olan konuşr uygulamada tık yok.."komşusu açken uyuyan bızden değildr dıyen efendımıze acaba başlarına bombalar yağdrmada katkıı sağlarken nasıll yuzune bakıp şefaaaat isteyecegız..allah bızı korusun...
selametle kalınn...
alifurkan, post: 576169, member: 49515Allah razı olsun kardeşim paylaşımın için, lütfen arkadaşlar elimizden geldiği kadar israil ürünlerini boykot edelim
hayal_hayalALLAH RAZI OLSUN HALKI BÖYLE BİLİNÇLENDİRDİĞİNİZ İÇİN
ALLAH'A EMANET OLUN...
bu guzel duanızdan dolayıı allah c.c sızden de razıı olsunnn efendımm..ama buuu goruntulerıı gormesek de hepımız uzun zamandr buu tarz haberler duymusuzdr ,okumusuzdr..yanıı mutlaka haberımız vardr degıll mıı aslında bu haber bılınmeyen bır sır degıldı yanıı ben ortaya cıkartmadım ama gundeme detrdm sadece..uygulayanlardan allah razıı olsunn..
selametle kalınn ve duyarlıı bır hayat yaşayınn inşallah..
ALLAH(cc) RAZI OLSUN..
ALLAH(cc) RAZI OLSUN..
EsSelamuAleyküm Kardeşim ;
Allah(CC) razı olsun..Şuurlu bir şekilde davranabilmeyi unutmayalım inşaAllah... her türlü tüketim maddesini kullanırken seçici davranmak zorunda olduğumuzu bu gibi durumlarda daha iyi anlıyoruz..
Elinize-emeğinize sağlık olsun Kardeşim..
Selam ve baki dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz..
ALLAH(cc) RAZI OLSUN..
EsSelamuAleyküm Kardeşim ;
Allah(CC) razı olsun..Şuurlu bir şekilde davranabilmeyi unutmayalım inşaAllah... her türlü tüketim maddesini kullanırken seçici davranmak zorunda olduğumuzu bu gibi durumlarda daha iyi anlıyoruz..
Elinize-emeğinize sağlık olsun Kardeşim..
Selam ve baki dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz..
Allah sizi bildigi gibi yapsin hayasizlar!!!!!
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/28941-katliam-hatirasi · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Üstad Necip Fazıl KISAKÜREK'ten Bir Ramazan Hatırası... Ramazan Ayı 10 cevap
- Abudhabi Hatırası..... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 8 cevap
- ŞAKA DEĞiL KATLİAM GÜNÜ!!!!!!!!!!! Genel Konular 14 cevap
- Camide Katliam: 200 Ölü Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 7 cevap
- Kurban'a katliam diyenler Utansın!! Dini sohbet 3 cevap
- İsrail'den katliam safarisi Gündem 1 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.