çok duygulanarak okudum.
selam ve saygılarımla.hayırlı sabahlar.
mevlam razı olsun.
3.066 görüntülenme · 34 yanıt
gülnisa, post: 582599, member: 23787Hayirli Geceler
Evet Suleyman Dede Benim Babam Daha Sonrasi Yurt Dişina Gitti Ve Ben Babama Cok Duşkunum Simdi Turkiyede Hikayenin Devami Da şu
Ağa Olemeden Once Babamla Helalleşir .ama Ağanin Hanimi Rahatsizlanir Ve Cocuklari Ona Bakmaz.birgun Babamin Turkiyeye Geldiğini Duyar Ve Haber Salar Helalleşmek Icin Sefil Durumdadir....babam Istemeyerek Gider Ve Ne Aci Ki....hakkini Helal Etmez......belki Helal Etse Iyi Olur Diyceksiniz...ama Cani Cok Yanmiş
Allaha Emanet Olun
talipamcaSizin de belirttiğiniz gibi keşke..ama neler yaşadı..neden içinden o günlerin duygularını atamadı..tabii ki kendi bilir.. biz bilemeyiz..
Belki şöyle düşünüp teselli bulabilirdi..
O hanım besleyip büyüttüğü çocuklarından nasıl ki zor günlerinde bir yardım görmemiş..hayırsız evlatlar karşısına çıkmışsa..
Kendi içinde Sizler gibi baba-ana kıymeti bilen hayırlı evlatlar verdiği için Rabbe şükredip..zaten kadın yaptıklarının karşılığını bu dünyada görmüş diyerek.. biraz yumuşayabilirdi..
Selamlarımızı iletirseniz sevinirim..
Selam vebaki dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz..
gülnisa, post: 584615, member: 33601Selamunaleykum
Inanin Ki şok Oldum.birazda Korktum.
şu An Ne Yazacağimi Da Tam Bilmiyorum
Allah Hepimizi Bu Gibi Insanlardan Korusun
Allaha Emanet Olun
ysmnkaosselamünaleyküm talip abi...
ama sapmaların ve saptırmaların son sürat yol aldığı şu anda,
yani ahirzamanın içinde bulunduğumuzu varsayarsak aslında şaşırmadım...
bende dahil, herkeste bir boşluk, herkeste bir dini eksiklik mevcut...
ama artık çevremizde sünnetleri ve hadis-i şerifleri reddedenlermi ararsınız,
Kuran-ı Kerimi sadece türkçesinden okuyup kendi başımıza anladığımız kadarı ile kimseye danışmadan amel etmemiz gerektiğini savunanmı...
yada daha ileriye gidip mehdi, hatta (haşa) Nebi olduğunu dahi!!! tv lerde açıklayanmı...
hatta eğer bu muhterem zat!!! birazcık zenginse daha iyi bir şöhret için, kitaplarınıda bastırabilir
tabii bunun içinde tek malzeme dini bilgisi eksik, zayıf imanlı kimseler...
ülkemizde bunlardan bir miktar olmalıki, hala müridleri olan sapkınlar dolaşmakta...
ALLAHA EMANET OLUNUZ
aminenurselamun aleykum ..
hayattan kesitler .. çok etkili ,ne güzel bir konuymuş ..kah hüzünlendim .. kah şaşırdım
talip abi tugba kardeşimin söyledigi gibi nerelerdesiniz ..
keşke gelseniz devam etseniz...hayattan kesitlere
selam ve dua ile abi.. inşaALLAH okursunuz bu mesajı...B)
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/28919-hayatin-unutulmaz-sayfalari · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.