başörtüsü
1.074 görüntülenme · 3 yanıt
hayırlısı inşallah
hayırlısı inşallah
inşallah muvaffak olursunuz bir kapansanız inanın daha önce neden kapanmadım diye hayıflanırsınız ALLAH kalbinize göre verir inşallah
hayırlısı inşallah
inşallah muvaffak olursunuz bir kapansanız inanın daha önce neden kapanmadım diye hayıflanırsınız ALLAH kalbinize göre verir inşallah
tesettür nedir
tesettür nedir
ey bacım ilk başta örtü nedir neden vardır farz mı kimin için takmalıyım sorularını sor kendine.unutma örtüyü yanlız allah(cc) istiyor diye takmalısın ve o yolda mücadele vermelisin.örtü yanlız başı örtmek değil vücudun tamamını namahremlerden saklamaktır.kem gözlerden sakınmaktır.islam bayrağını takan bidaha başından alamaz.rabbim hayırlı bir şekilde tüm bacılarımıza islam bayrağını takmayı ve o yolda can vermeyi nasib etsin.dualar aleminde buluşmak ümidiyle:B:H
tesettür nedir
ey bacım ilk başta örtü nedir neden vardır farz mı kimin için takmalıyım sorularını sor kendine.unutma örtüyü yanlız allah(cc) istiyor diye takmalısın ve o yolda mücadele vermelisin.örtü yanlız başı örtmek değil vücudun tamamını namahremlerden saklamaktır.kem gözlerden sakınmaktır.islam bayrağını takan bidaha başından alamaz.rabbim hayırlı bir şekilde tüm bacılarımıza islam bayrağını takmayı ve o yolda can vermeyi nasib etsin.dualar aleminde buluşmak ümidiyle:B:H
Selamün alyeküm Sabrı ala bacım çok güzel bir düşünceye kark olmuşsun Rabbin inşaallah sana kapanmayı nasip eder. Çünkü niyetler amellerin önünde gider. Benim aile kapalı ve hiç bir sonun yaşamadı, inşallah sende o zevkten mahrum kalmazsın. Allah C.C. emanet ol. Hayırlı geceler.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/28868-basortusu · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Kadının ölüsüne “başörtüsü” gerekirde, ya dirisine... Islamda Kadının Yeri ve Önemi 11 cevap
- İslam'da Başörtüsü!!! İlmihali İslam'da Aile Hayatı 107 cevap
- başörtüsü bedendeki pozitif enerjinin kaçışını önlüyor... İslami Bilgi ve Kaynaklar 3 cevap
- başörtüsü ve evlilik Genel Konular 32 cevap
- başörtüsü tabiki yasak olucak!!! Dini sohbet 1 cevap
- başörtüsü gerçekten şartmı(objektif olalım lütfen) Dini sohbet 45 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.