Aşkı İbrahimce Olanın, Yüreği Dağca Olur!

5.797 görüntülenme · 68 yanıt

Paylaş:
Im_muslim

Im_muslim

Mübarek Üye · 3.194 mesaj

Selamünaleyküm Aliye kardeşim. Yüreğine sağlık olsun.çok çok değerli bir paylaşımdı. İzninizle saklamak istiyorum. ALLAH sizlerden ebeden razı olsun. Bu kulunuda siz değerli kardeşlerim hürmetine, bu topluluk içerisinde olmanın hürmetine Affeylesin...

Kurban Olmak. Ama neye Kurban olmak değil mi. Kurban olunacak olanı biz belirliyoruz.
Asıl KURBAN olunacak O, bizi herşeyden değerli kılan O, Bizi Eşref_i Mahlukat olarak mkemmel bir şekilde Yaratan O, Bizim kalplerimize Kendi sevgisini veren O, Bizi bu yola taşıyanda O. Elhamdülillah...
Asıl Kurban olunacak Olana Kurban Olabilmek Duasıyla...
ALLAHa emanet olunuz güzel kardeşim...
selam ve dua ile...
DUAlarınızda olabilmek DUAsıyla...
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

Im_muslimSelamünaleyküm Aliye kardeşim. Yüreğine sağlık olsun.çok çok değerli bir paylaşımdı. İzninizle saklamak istiyorum. ALLAH sizlerden ebeden razı olsun. Bu kulunuda siz değerli kardeşlerim hürmetine, bu topluluk içerisinde olmanın hürmetine Affeylesin...

Kurban Olmak. Ama neye Kurban olmak değil mi. Kurban olunacak olanı biz belirliyoruz.
Asıl KURBAN olunacak O, bizi herşeyden değerli kılan O, Bizi Eşref_i Mahlukat olarak mkemmel bir şekilde Yaratan O, Bizim kalplerimize Kendi sevgisini veren O, Bizi bu yola taşıyanda O. Elhamdülillah...
Asıl Kurban olunacak Olana Kurban Olabilmek Duasıyla...
ALLAHa emanet olunuz güzel kardeşim...
selam ve dua ile...
DUAlarınızda olabilmek DUAsıyla...

~*~*~*~*~*~*~*~*~

Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatühü muhterem hocam.
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Allah c.c sizden de ebeden ve daimen razı ve memnun olsun inşallah. Est. hocam, saklayabilirsiniz yazıyı tabi.. Beğendiğim bir yazıda, bir yazar: ''Hepimizin kurban edecek bir İsmail'i vardır, olmalıdır.'' diyor. İsmail'in kendimiz olduğunu hiçbir zaman unutmamamız gerekir aslında.. Dava yolunda nefsini, kısacası kendini kurban edenler vesilesiyle İbrahimi davada yol katedilecektir biiznillah..Allah c.c cümlemize dava yolunda İsmail (a.s) teslimiyeti ve cesareti ve gerektiğinde bıçakların (ya da çağın başka caydırıcılarının) önünde mütevekkil bir şekilde durabilmeyi nasip eylesin inşallah..Amin can-ı gönülden dualarınıza hocam..Dualarımızdasınız acizane..Rahman c.c her daim yar ve yardımcınız olsun inşallah..En Emin'e emanet olunuz..Selam ve baki dua ile.

~*~*~*~*~*~*~*~*~
gülnisa

gülnisa

Mübarek Üye · 11.851 mesaj

aliye_aliye

aliye_aliye

Rabia-Adeviye
Bakınız etrafınıza; kurban olmayan birini görebilir misiniz? Kimi
kara sevdasının, kimi ak sevdasının kurbanıdır. Dünyaya, paraya,
makama, mala, şöhrete, alkışa, servete kurban olmak ve kurban etmek
için kuyruğa girenlerin haline bakın.

Bakmayın siz, ''Ben hiçbir şeye kurban olmam!'' diye iddialı
konuşanlara; aslında onlar benliklerine ve bencilliklerine kurban olmuş
birer zavallıdan başka bir şey değildirler.

selamun aleyküm.
emeğine yüreğine sağlık.Rabbim benliğimize ,şeytana kurban olmaktan korusun cümlemizide inş.
Kulluğunun hakkını veren kendine kurban olanlardan eylesin.Ve bu çabayı versin yüreğimize

~*~*~*~*~*~*~*~

Ve aleyküm Selam Değerli ablam.Amin güzel dualarınıza inşallah..Allah c.c razı olsun.. Sizin de yüreğinize sağlık.. Cumanız mübarek olsun inşallah..Rabbimize emanet olunuz..Selam ve baki dualar ile..B)

~*~*~*~*~*~*~*~
aliye_aliye

aliye_aliye

.

(düzenlendi)
Nevin_1982

Nevin_1982

Mübarek Üye · 5.000 mesaj

Eğer âşık isen yare
Sakın aldanma ağyare
Düş İbrahim gibi nare
Bu gülşende yanar olmaz

Selamun aleykum aliyeciğim işim var hepsini okuyamadım inşaallah okuyacam.Daha önceden okudum mu hatırlamıyorum:)Neyse canım hayırlı akşamlar:H
aliye_aliye

aliye_aliye

Nevin_1982
Eğer âşık isen yare
Sakın aldanma ağyare
Düş İbrahim gibi nare
Bu gülşende yanar olmaz

Selamun aleykum aliyeciğim işim var hepsini okuyamadım inşaallah okuyacam.Daha önceden okudum mu hatırlamıyorum:)Neyse canım hayırlı akşamlar

Ve aleyküm Selam can ablacım benim B)

Okuduğunuz ve güzel, değerli yorumunuz için ben teşekkürlerim sunarım hanımefendi ablacım;):)...Rabbimize emanetimsiniz inşallah..Allah c.c işlerinizde hayır, bereket ve kolaylıklar nasip eylesin, her daim yar ve yareniniz olsun inşallahü Teala..Dualarımdasınız..Baki Muhabbetle..

hafizkiz

hafizkiz

Mübarek Üye · 1.923 mesaj

selamün aleyküm "HANGİ ATEŞ İMANI YAKABİLİR Kİ ?"
emeğinize sağlık olsun inşALLAH
son osm@nlı
aliye_aliye

aliye_aliye

hafizkizselamün aleyküm "HANGİ ATEŞ İMANI YAKABİLİR Kİ ?"
emeğinize sağlık olsun inşALLAH

Ve aleyküm Selam güzel kardeşim.