Bu Dünyaya Geldin Ne Amel Kildin

4.245 görüntülenme · 19 yanıt

Paylaş:
Gül_i RâNâ

Gül_i RâNâ

Mübarek Üye · 979 mesaj

Bu dünyaya geldin ne amel kildin
Derse Allah ben ne cevap vereyim
Simdi huzuruma ne yüzle geldin
Derse Allah ne cevap vereyim.

Iki yol gösterdim, hem akil verdim
Iradende seni serbest biraktim
Rahmetimi biraktin , zulme daldin
Derse Allah ben ne cevap vereyim.

Ramazan verdim, orucun tutmadin
Aksam tatli tatli iftar etmedin

Niçin dogru yollarima gitmedin

Günahtan kaçinmadin tutmadin emrim
Beyhûde yerlerde geçirdin ömrün
Gör nice çogalmis dünyada cürmün

Soguk sicak dedin abdest almadin
Kibir , u'cub geldi namaz kilmadin
Günah yiginina çare bulmadin

:A :A :A :A
salih_43

salih_43

Kıdemli Üye · 366 mesaj

ALLAH RAZI OLSUN kardes
emegine saglik ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN....
Selametle
ALLAHA EMANETSİN....
@ebruli

@ebruli

Mübarek Üye · 811 mesaj

ALLAH razi olsun.emeginize saglik.

:A
keltepe

keltepe

Mübarek Üye · 2.305 mesaj

Selamun aleyküm ablacım..

rabbim razı olsun senden inşaallah... emeyine sağlık.

Hayirli Geceler..
Sakina

Sakina

Üye · 16 mesaj

ALLAH c.c. razi olsun
~~nevci~~

~~nevci~~

Üye · 37 mesaj

SELAMUN ALEYKUM
ona söyleyecek ne bir sözümüz,nede bakacak yüzümüz var.:gulegule
ALLAH yar ve yardımcımız olsun.ellerine saglık öok güzel bir şiir yazmışsın.devamını bekleriz.ALLAHA emanet ol:H
Gül_i RâNâ

Gül_i RâNâ

Mübarek Üye · 979 mesaj

salih_43ALLAH RAZI OLSUN kardes
emegine saglik ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN....
Selametle
ALLAHA EMANETSİN....

Essalamu aleykum ve rahmetullahu ve berakatuhu daimen ve ebeden InsaAllah Kardesim siirin devamini da ekledim umarim okursunuz.Kainatin efendisine emanet olun InsaAllah...
Gül_i RâNâ

Gül_i RâNâ

Mübarek Üye · 979 mesaj

@ebruli, post: 575667, member: 72832ALLAH razi olsun.emeginize saglik.

:A

Rabbim sizden de razi olsun kardesim.. :A Sizde Kainatin efendisine emanet olun InsaAllah...
Gül_i RâNâ

Gül_i RâNâ

Mübarek Üye · 979 mesaj

keltepe, post: 575678, member: 59734Selamun aleyküm ablacım..

rabbim razı olsun senden inşaallah... emeyine sağlık.

Hayirli Geceler..

Ve aleykum selam ablam kusura bakmayin siirin devamini yeni yazdim..InsaAllah okursunuz.Rabbim senden de razi olsun.Kainatin efendisine emanet olun InsaAllah..
Gül_i RâNâ

Gül_i RâNâ

Mübarek Üye · 979 mesaj

Sakina, post: 575682, member: 20924ALLAH c.c. razi olsun

Essalamu aleykum ve rahmetullahu ve berakatuhu daimen ve ebeden InsaAllah kardesim; Rabbim sizden de razi olsun.Kainatin efendisine emanet olun InsaAllah..
Gül_i RâNâ

Gül_i RâNâ

Mübarek Üye · 979 mesaj

~~nevci~~SELAMUN ALEYKUM
ona söyleyecek ne bir sözümüz,nede bakacak yüzümüz var.:gulegule
ALLAH yar ve yardımcımız olsun.ellerine saglık öok güzel bir şiir yazmışsın.devamını bekleriz.ALLAHA emanet ol:H

Ve aleyna aleykum selam kardesim ; Rabbim sizden de razi olsun insaAllah..Kainatin efendisine emanet olun.Selametle kalin InsaAllah..
Gül_i RâNâ

Gül_i RâNâ

Mübarek Üye · 979 mesaj

Essalamu aleykum ve rahmetullahi ve berakatuhu daimen ve ebeden insaAllah kardeslerim B) :gulegule
kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

Gönlümün_gülüEssalamu aleykum ve rahmetullahi ve berakatuhu daimen ve ebeden insaAllah kardeslerim B) :gulegule

VE ALEYKUM SELAM KARDEŞİM.
RABBİM razı olsun.emegine saglık.ilk yazdıgın vakitler hanım ile beraber okumuş çok begenmiştik.o yorum yazmıştı.şimdi sıra bende.hanımın sözlerine aynen katılıyorum.EFENDİMİZ inşALLAH bizlere ümmetim diyerekten sahip çıkar.selametle.
dinci

dinci

Mübarek Üye · 2.686 mesaj

SA emeyine yüreyine sağlık ALLAHA emanet ol
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

Selamün Aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü kardeşim..Emeğinize sağlık olsun inşallah.Paylaşımınız çok güzeldi..Rabbimiz c.c'nin ''furkan'' nimetinden faydalanıp da hak ve batılı ayıranlardan ve bu istikrar üzere yaşayanlardan, Rabbimizin huzuruna temiz hesapla çıkanlardan oluruz inşallah..Allah c.c razı olsun kardeşim..Tefekkürlük ve ibretlik bir paylaşımdı..Rabbimiz c.c tesirli kılsın inşallah..Rahman'a emanet olun..Selam ve baki dua ile inşallah...
Gül_i RâNâ

Gül_i RâNâ

Mübarek Üye · 979 mesaj

kasım hadiVE ALEYKUM SELAM KARDEŞİM.
RABBİM razı olsun.emegine saglık.ilk yazdıgın vakitler hanım ile beraber okumuş çok begenmiştik.o yorum yazmıştı.şimdi sıra bende.hanımın sözlerine aynen katılıyorum.EFENDİMİZ inşALLAH bizlere ümmetim diyerekten sahip çıkar.selametle.

Essalamu aleykum; Rabbim (c.c.) razi olsun.Duaniza canu gönülden amin diyorum.Kainatin efendisine emanet olun.
Gül_i RâNâ

Gül_i RâNâ

Mübarek Üye · 979 mesaj

dinciSA emeyine yüreyine sağlık ALLAHA emanet ol

Essalamu aleykum kardesim; siir bana ait degil.Rabbim (c.c.) yazandan razi olsun.Kainatin efendisine emanet olun.
Gül_i RâNâ

Gül_i RâNâ

Mübarek Üye · 979 mesaj

aliye_aliye
Selamün Aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü kardeşim..Emeğinize sağlık olsun inşallah.Paylaşımınız çok güzeldi..Rabbimiz c.c'nin ''furkan'' nimetinden faydalanıp da hak ve batılı ayıranlardan ve bu istikrar üzere yaşayanlardan, Rabbimizin huzuruna temiz hesapla çıkanlardan oluruz inşallah..Allah c.c razı olsun kardeşim..Tefekkürlük ve ibretlik bir paylaşımdı..Rabbimiz c.c tesirli kılsın inşallah..Rahman'a emanet olun..Selam ve baki dua ile inşallah...

Aleyna ve aleykum selam daimen ve ebeden insaAllah kardesim; Duaniza can-i gönülden amin ecmain olsun insaAllah kardesim.Rabbim (c.c.) bizleri yalnizca yazan, konu aktaran degil de, hayatimizda da yasamayi nasip eylesin.Kainatin efendisine emanet olun insaAllah..
mumışığı

mumışığı

Aktif Üye · 72 mesaj

çok güzeldi kayıt ettim. eline sağlık allah razı olsun selametle
Gül_i RâNâ

Gül_i RâNâ

Mübarek Üye · 979 mesaj

mumışığıçok güzeldi kayıt ettim. eline sağlık allah razı olsun selametle

Essalamu aleykum kardesim; Rabbim (c.c.) sizden de razi olsun ama siiri ben yazmadim...Baki selam ve dua ile kalin.
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.