Cami'de Hakaret Filmi Çektiler

2.164 görüntülenme · 13 yanıt

Paylaş:
Nikko

Nikko

Kıdemli Üye · 370 mesaj

İspanyol filmciler, Sultan Ahmet Cami'sinde sevişme sahnesi çektiler.

Beni bağışlayınız bu kelimeyi kullandım ama bu rezaletten bilgimiz olsun istedim.

Allah C.C.'ya ibadet için yapılan bir Cami'de, dîni ve kültürel değerimizin içinde, yani bizim içimizde bize hakaret ettiler. Hem bize, hem Allah'a, hem bütün müslümanlara, hem büyük mirasımıza çok büyük bir hakarettir.

Sadece bu sahneyle kalmıyor film, bu davranışların sahibi Türkler olarak gösteriliyor. Paradan başka birşeye değer vermeyen, insanlık dışı varlıklar olarak gösteriliyor. Film oyuncuları aralarında Türk oyuncuların da olduğu fakat Türk oyuncularının böyle sahnelerden haberleri olmadığı söyleniyor, onlara verilen senaryolarda olmadığını söylüyorlar Türk oyuncuları.

Hiçbirşekilde aslı olmayan bu olaya, film çekilmesine izin verenler acaba senaryoyu niye okumuyorlar? Türk Milleti ile karşılıklı savaşacak hiçbir millet göremiyorum. Ancak tuzaklarla, oyunlarla, bölücü faaliyetlerle... kuyruğumuzun peşinden koşturmaya çalışıyorlar ama bilmiyorlar ki, Aslandan kurban olmaz.

Herşeyin en iyisini, hayırlısını Rabbim bilir, Rabbim ne eylerse güzel eyler, biz hemen hiddetle kalkmayalım, nasıl helâk olacaklarını izleyelim, Allah C.C. ibretlik bir son verecektir onlara da. Allah C.C. herşeyin hayırlısını versin, AMÎN.
-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Mübarek Üye · 4.864 mesaj

dün akşam gördüm çok üzüldüm dehşet birşey yazıklar olsun böyle insanlara
Rabbimiz razı olsun selametle inşaallah
Nikko

Nikko

Kıdemli Üye · 370 mesaj

-Tuğba-
dün akşam gördüm çok üzüldüm dehşet birşey yazıklar olsun böyle insanlara
Rabbimiz razı olsun selametle inşaallah

Selâmetle kardeşim, Allah bilmeyenlere öğretsin, bilenlere de bildiklerini hakkıyla amel etmeyi nasib eylesin, AMÎN. Selâmetle.
Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

Selamün Aleyküm
Bu rezillik adilik bunu çekenlerden ziyade izin verenler suçludur nasıl izin verdiler Allah c.c. ıslah etsin böyle zihniyeti para diye şereflerinden bile vazgeçer konumuna gelmişler
Nikko

Nikko

Kıdemli Üye · 370 mesaj

rüyam3Selamün Aleyküm
Bu rezillik adilik bunu çekenlerden ziyade izin verenler suçludur nasıl izin verdiler Allah c.c. ıslah etsin böyle zihniyeti para diye şereflerinden bile vazgeçer konumuna gelmişler

Haydar Hoca'nında dediği gibi (ALLAH RAHMET EYLESİN.):
-Bunlar para için dinlerini satıyorlar. Yarın mezarın karanlığında ne yapacaklar, ben onlara üzülüyorum.
demişti bir meslektaşını, türban ile ilgili yalan ve yanlış fetva verdiğini görünce. Bunlarda aynı durumdalar neyazıkki.
isranurr

isranurr

Mübarek Üye · 814 mesaj

Selamün Aleyküm

Hayretler Içerisinde Kaldim Sadece Yaziklar Olsun Diyorum.
hafizkiz

hafizkiz

Mübarek Üye · 1.923 mesaj

bu kadar da olmaz valla ne diyeceğimi şaşırdım.Mevla ne yapacağını çok iyi bilir.Mevlanın işine karışılmaz.
son osm@nlı
koskun

koskun

Mübarek Üye · 1.030 mesaj

böyle birşeye kim izin vermiş ... aklım almıyor ... allah ıslah etsin ... :(
.

Ve Sen Yine Denendiğinde..
Ve Kalbin Daraldığında..
Ve Yine Bütün Kapılar Kapandığında..
Ve Yine Ne Yapman Gerektiğini Bilmediğinde..
Uzun Uzun Düşün Ve Hatırla Yaradanını!

Allah kuluna Kafi Değil mi?
Zümer Suresi

m_muaz

m_muaz

Mübarek Üye · 7.359 mesaj

Nikko, post: 574177, member: 50627
İspanyol filmciler, Sultan Ahmet Cami'sinde sevişme sahnesi çektiler.

Beni bağışlayınız bu kelimeyi kullandım ama bu rezaletten bilgimiz olsun istedim.

Allah C.C.'ya ibadet için yapılan bir Cami'de, dîni ve kültürel değerimizin içinde, yani bizim içimizde bize hakaret ettiler. Hem bize, hem Allah'a, hem bütün müslümanlara, hem büyük mirasımıza çok büyük bir hakarettir.

Sadece bu sahneyle kalmıyor film, bu davranışların sahibi Türkler olarak gösteriliyor. Paradan başka birşeye değer vermeyen, insanlık dışı varlıklar olarak gösteriliyor. Film oyuncuları aralarında Türk oyuncuların da olduğu fakat Türk oyuncularının böyle sahnelerden haberleri olmadığı söyleniyor, onlara verilen senaryolarda olmadığını söylüyorlar Türk oyuncuları.

Hiçbirşekilde aslı olmayan bu olaya, film çekilmesine izin verenler acaba senaryoyu niye okumuyorlar? Türk Milleti ile karşılıklı savaşacak hiçbir millet göremiyorum. Ancak tuzaklarla, oyunlarla, bölücü faaliyetlerle... kuyruğumuzun peşinden koşturmaya çalışıyorlar ama bilmiyorlar ki, Aslandan kurban olmaz.

Herşeyin en iyisini, hayırlısını Rabbim bilir, Rabbim ne eylerse güzel eyler, biz hemen hiddetle kalkmayalım, nasıl helâk olacaklarını izleyelim, Allah C.C. ibretlik bir son verecektir onlara da. Allah C.C. herşeyin hayırlısını versin, AMÎN.

nerde okudu isen linki yolla kardeşim bakalım kaynak yani... duymadık öyle bişi selametle...
AsK giBi siLah,,,nEfiS giBi düSmaN yOktUr...
BULENT TUNALI

BULENT TUNALI

Mübarek Üye · 2.307 mesaj

CAMİLER ALLAH'IN EVİ BU SADECE T.C DEĞİL MÜSLÜMAN ALEMİNE YAPILMIŞ BİR HAKARETTİR.BU OLYIN TÜRKİYEDE GERÇEKLEŞMESİ AYRI BİR ACI VERİCİ OLAY.BU İNSANLAR DÜNYALIKLARI İÇİN AJİRETLERİNİ SATIYORLAR.ALLAH ISLAH EYLESİN
DÜNYA İŞLERİ ZOR.AHİRET İŞLERİ KOLAY GELİYORSA.O ZAMAN CENNETLİKSİN
AFRA_NUR

AFRA_NUR

Mübarek Üye · 2.128 mesaj

m_muaznerde okudu isen linki yolla kardeşim bakalım kaynak yani... duymadık öyle bişi selametle...

dün akşam haberlerde yayınlandı
Nikko

Nikko

Kıdemli Üye · 370 mesaj

m_muaznerde okudu isen linki yolla kardeşim bakalım kaynak yani... duymadık öyle bişi selametle...

Kardeşim haber doğrudur, uydurma, yalan yanlış değildir, kaynak da vereyim:

CAMİDE EROTİK SAHNE
Cami'de sevişme sahnesi çektiler! -- haber5com

ayrıca bilenler de vardır, dün akşam "Zoom" adlı magazin programında da haberini yaptılar.
m_muaz

m_muaz

Mübarek Üye · 7.359 mesaj

eski bir film şimdi gün yüzüne cıkmıs demekki yine bizden kaynaklanıyor izin verenleri sorgulamak lazımdır... allah'a havaleler dua ile...
AsK giBi siLah,,,nEfiS giBi düSmaN yOktUr...
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.