yedıyı bir görmüş

4.642 görüntülenme · 74 yanıt

Paylaş:
gülnisa

gülnisa

Mübarek Üye · 11.851 mesaj

BULENT TUNALIS.A.ÇOK ŞÜKÜR SABAH KALKINCA ÇOCUKLAR İÇİN BİRŞŞEYLER YAPABİLİYORUZ.OYUNCAK VE KİTAP KAMPANYAMIZ VAR.BUNLARI KÖY İLK OKULLARINA DAĞITIYORUZ.GERÇİ DAĞITIRKEN BİRAZ KENDİMİZDE OYNUYORUZ.GALİBA BEN HİÇ BÜYÜMÜYECEĞİM.SELAM VE DUA İLE

:G COK GUZEL ALLAH RAZI OLSUN SIZDEN BURDA HERKES BIŞEY YAPSA NE GUZEL OLUR DEMI ..... BEN HEP BOYLE USTU BAŞI SEFIL OLAN COCUKLARA YAŞLI GOZLERLE BAKARIM HERKES DE OYLEDIR BILIYORUM ANLATMAK ISTIYORUM ICIMDEN GELDI....BIR HRISTIYAN KOYU IDI COCUKLARI GORUNCE COK UZULMUŞTUM.BIR KIZ COCUĞU VARDI O YAZ GUNU AYAĞINDA CIZME ÇIZME ISE YIRTTIKTI....DAYANAMADIM HADI DEDIM ONA AYYAKKABI ALAYIM YAVRUCUĞUMA.....SONRA ÖĞRENDIM KI AĞANIN KIZIYMIŞ:) KIZ COCUKLARINA DEĞER VERMEDIKLERI ICIN BAKIMSIZ KALMIŞ KUZUCUK ALLAHA EMANET OLUN
BULENT TUNALI

BULENT TUNALI

Mübarek Üye · 2.307 mesaj

S.A. EVET GÜNÜMÜZDEDE HALA KIZ ÇOCUKLARINA DEĞER VERMEYEN ÖRÜMCEK KAFALI ZİHNİYETLER NE YAZIK Kİ HALA VAR.İNSANI SEVMEK CİNSİYETLE GÜZELLİKLE ŞÖHRETLE VS.DEĞİL YARATANDAN ÖTÜRÜ SEVMEK GEREKİR.NE HAKİR GÖRÜNTÜDE İNSANLAR VARDIR Kİ BİR DUASIYLA DÜNYALAR DEĞİŞİR
DÜNYA İŞLERİ ZOR.AHİRET İŞLERİ KOLAY GELİYORSA.O ZAMAN CENNETLİKSİN
gülnisa

gülnisa

Size Katiliyorum Onun Zengin Ağa Kizi Olmasi Birsey Ifade Etmedi Neticede Mutsuz Bir Cocuktu Onun Icin Diyorum Cocuklara Birseyler Yapalim Diye Allaha Emanet Olun
BULENT TUNALI

BULENT TUNALI

gülnisaSize Katiliyorum Onun Zengin Ağa Kizi Olmasi Birsey Ifade Etmedi Neticede Mutsuz Bir Cocuktu Onun Icin Diyorum Cocuklara Birseyler Yapalim Diye Allaha Emanet Olun

ASLINDA YAPILACAK OKADAR ÇOK ŞEY VAR Kİ.HASTANELERDE UMUDUNU KAYBEDEN ÇOCUKLARA UMUT DAĞITMAK.ABALAM SAĞ OLSUN OKULLARA GİDİYOR AŞI ŞURUP VS.ÇOCUKLARIN SAĞLIĞIYLA İLGİLENİYOR.FAKİR ÖĞRENCİLER İÇİN BİZDE BİR YURT YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ.KÜÇÜCÜK BİR UMUTLA BAŞLADIĞIMIZ İŞ İNANILMAZ BOYUTLARA GELDİ.BİRAZ SIKINTI ÇEKİYORUZ AMA İNANIYORUZ HERŞEY GÜZEL OLACAK.ALLAH AMEL DEFTERİMİZİ AÇIK BIRAKSIN TEK TEMENNİMİZ
gülnisa

gülnisa

:G
BULENT TUNALIASLINDA YAPILACAK OKADAR ÇOK ŞEY VAR Kİ.HASTANELERDE UMUDUNU KAYBEDEN ÇOCUKLARA UMUT DAĞITMAK.ABALAM SAĞ OLSUN OKULLARA GİDİYOR AŞI ŞURUP VS.ÇOCUKLARIN SAĞLIĞIYLA İLGİLENİYOR.FAKİR ÖĞRENCİLER İÇİN BİZDE BİR YURT YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ.KÜÇÜCÜK BİR UMUTLA BAŞLADIĞIMIZ İŞ İNANILMAZ BOYUTLARA GELDİ.BİRAZ SIKINTI ÇEKİYORUZ AMA İNANIYORUZ HERŞEY GÜZEL OLACAK.ALLAH AMEL DEFTERİMİZİ AÇIK BIRAKSIN TEK TEMENNİMİZ

:GBENIM SLOGANIMDI HERKESE HERŞEY COK GUZEL OLCAK DIYE ŞIMDI DEĞIŞTI ALLAHIN IZNIYLE HERŞEY COK GUZEL OLACAK...NE GUZEL ADINIZA VE ABLANIZ ADINIZA SEVINDIM NE MUTLU....BENDE OKUMA YAZMA ÖĞRETEREK KATKI YAPMAYA ÇALIŞIYORUM BIRDE RAHATSIZ BIRCOK COCUK VAR ONLARLA ELIMDEN GELDIĞINCE YARDIMCI OLMAYIDA BELKI YETERSIZ AMA SU AN ELIMDEN GELEN BU CUNKU ONLAR DEĞİLLERMIDIR GELECEK BESILLERIMIZ ALLAHA EMANET OLUN
BULENT TUNALI

BULENT TUNALI

gülnisa:G

:GBENIM SLOGANIMDI HERKESE HERŞEY COK GUZEL OLCAK DIYE ŞIMDI DEĞIŞTI ALLAHIN IZNIYLE HERŞEY COK GUZEL OLACAK...NE GUZEL ADINIZA VE ABLANIZ ADINIZA SEVINDIM NE MUTLU....BENDE OKUMA YAZMA ÖĞRETEREK KATKI YAPMAYA ÇALIŞIYORUM BIRDE RAHATSIZ BIRCOK COCUK VAR ONLARLA ELIMDEN GELDIĞINCE YARDIMCI OLMAYIDA BELKI YETERSIZ AMA SU AN ELIMDEN GELEN BU CUNKU ONLAR DEĞİLLERMIDIR GELECEK BESILLERIMIZ ALLAHA EMANET OLUN

EVET GELECEK ONLARDA.ALLAH KOLAYLIK VERSİN.SELAM VE DUA İLE
nevin_70

nevin_70

Mübarek Üye · 885 mesaj

Ellerine saglik cok guzel bir paylasim,Dunya da bir mutluluga vesile olmaktan daha guzel daha mutlu edici ne olabilir?Insanlar vardir paralarini bankalara yatirirlar yine insanlar vardir paralarini insanlara yatirirlar.Insanlara yatirim yapanlar sanirim bankaya yatiranlardan daha mutlu olurlar.Saglicakla ve duayla kalin.
gülnisa

gülnisa

nevin_70Ellerine saglik cok guzel bir paylasim,Dunya da bir mutluluga vesile olmaktan daha guzel daha mutlu edici ne olabilir?Insanlar vardir paralarini bankalara yatirirlar yine insanlar vardir paralarini insanlara yatirirlar.Insanlara yatirim yapanlar sanirim bankaya yatiranlardan daha mutlu olurlar.Saglicakla ve duayla kalin.

:GSELAMUNALEYKUM EVET COK DOĞRU BEN INSANLARA YATIRIM YAPANLARDANIM ALTINI CIZEREK SOYLUYORUM DAHA MUTLU OLUYORSUNUZ YORUMLARINIZ IÇIN ALLAH RAZI OLSUN DUA ILE KALIN
gülnisa

gülnisa

Selamun Aleykum Bugun Eğer şu Kadarcik Vaktiniz Varsa Cocuklar Icin Birşeyler Yaparsan Allah Razi Olsun Allaha Emanet Olun :)
gülnisa

gülnisa

gülnisaSelamun Aleykum Bugun Eğer şu Kadarcik Vaktiniz Varsa Cocuklar Icin Birşeyler Yaparsan Allah Razi Olsun Allaha Emanet Olun :)

:G HAYIRLI SABAHLAR CÜMLEMİZE....
DuaLar

DuaLar

Mübarek Üye · 1.107 mesaj

Güzel bir paylaşımdı kardeşim
Ellerine
Emegine saglık...
gülnisa

gülnisa

Allah Razi Olsun Kardeşim Cocuklara Yonelik Bi R Katkim Olsun Dedim
gülnisa

gülnisa

Hayirli Gunler Herkese Allaha Emanet Olun
imported_tatlı_kız

imported_tatlı_kız

Üye · 41 mesaj

Allah Razi Olsun Kardeşim
gülnisa

gülnisa

tatlı_kız, post: 583210, member: 16903Allah Razi Olsun Kardeşim

:GALLAH SENDEN DE RAZI OLSUN
ALLAHA EMANET OL
elmedja

elmedja

Kıdemli Üye · 264 mesaj

Emegine Saglik Ne Kadar Guzel...aeo Selam Ve Dua Ile
IMAN BIR OKYANUS KADAR BUYUK VE BIR O KADAR DA DERIN OLANIDIR.
gülnisa

gülnisa

elmedjaEmegine Saglik Ne Kadar Guzel...aeo Selam Ve Dua Ile

allah razı olsun
allaha emanet ol
Im_muslim

Im_muslim

Mübarek Üye · 3.194 mesaj

gülnisaYediyi Bir Görmuş................
Bir üniversite öğrencisi Anlatiyor.............okul Masraflarimi Cikarmak Icin Bir Spor Malzemesi Saten Bir Dükkanda çalişiyordum.dikkatimi Cekmişti Işte.......şöyle 7-8 Yaşlarinda Bir Cocuk Hergun Duzenli Olarak Buraya Gelir Top Reyonunda Oradaki En Guzel Tpolardan Birine Bakar ......sonra O Topu Eline Alir Yavaşca Havaya Atip Tuta Ve Duzenli Olarak Koyduktan Sinra Buraya Terk Ederdi.cocuk Her Gelişinde Topun Yanina Gider Ve Orda Olduğunu Gorunce Bir Oh Ceker Ve Giderdi.aylarca Bu Boyle Devam Etti Günlerden Bir Gun Cocuk Yuzunde Bir Gulumsemeyle Geldi......elinde Kocaman Bir Ayakkabi Kutusu Vardi..... Topu Aldi Ve Kasaya Birakti Usulca.elini Cebine Soktu Ve 19ytl Patronuma Verdi.ben Bakakalmiştim.patron Aldi Parayi Ve Topu O Ayakkabi Kutusuna Koyarak Cocuğa Verdi. Cocuk Kutuyu Sikica Tutttu Ve Yuzunde Bir Heycan Ve Mutlulukla Gitti.....patronumun Yanina Geldim Ve Dedim Ki Topu Neden Verdiniz Para Eksikti Cunku......oara Eksikti Cunku Cocuk Yediyi Bir Görmuştü Dedi Patron Bana........ama Ben Dedi Ama Ben Dedi ......bu 60 Ytl Zarar Karşisinda Cocuğu Sevindirmenin Sevabini Ve Mutluluğunu Kazandim..........allaha şukurler Olsun :)

sayın hocam (sanırım sizde öğretmensiniz yanlış hatırlamıyorsam çünkü tatil dönüşü ile alakalı mesajınızı okumuştum) ALLAH sizden razı olsun...Hakikten bir çocuğu sevindirmek dünyalık menfaatlerin önüne geçiyorsa ALLAHa şükürler olsun...hayırlı sabahlar...
gülnisa

gülnisa

Allah Razi Olsun Evet Sinif öğretmeniyim
Sizde Meslektaşimsiniz
Allahima Cok şukrediyorum Ki Bu Kutsal Girevi Bana Nasip Ettiği Icin
Allah Razi Olsun
Allaha Emanet Olun
Im_muslim

Im_muslim

Mübarek Üye · 3.194 mesaj

gülnisaAllah Razi Olsun Evet Sinif öğretmeniyim
Sizde Meslektaşimsiniz
Allahima Cok şukrediyorum Ki Bu Kutsal Girevi Bana Nasip Ettiği Icin
Allah Razi Olsun
Allaha Emanet Olun

evet meslektasşız...

ALLAHa şükürleer olsun ve bu mesleği HAKKIyla yapabilmeyi ve hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip eylesin...selametle kalınız...selam ve dua ile...
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.