sizinle paylaşmak istedim
1.055 görüntülenme · 6 yanıt
selamünaleyküm aranıza yeni katıldım.siteyi çok beğendim. Biz 20 gün önce babamı kaybettik.Şöyleki annem ve babam 3 yıl önce hacca gitmek için kayıt yaptırdılarVe bu sene hak kazandılar gitmeden 1 ay önce babam rahatsızlandı.Akciğerleri su toplamış bayağı rahatsızdı gedemiyeceklerdi.Fakat 10 gün kala babam iyileşti.Sanki hiç hasta olmamış gibi biz şaşırdık.ve onları geçirdik gittiler. 10 gün orada çok iyiymiş arafata çıkıyor hacı oluyorlar.2 gün sonra orada rahatsızlanıyor. Hastanede yatıyor. Ama iyileşemiyor Ve medineye gidemeden istanbul'a döndüler.İstanbulda ameliyat oldu ve 2 gün sonra kaybettik.Allahım ne büyüksünki şifa verdi ona kutsal topraklara davet etti onu yarabbim günahlarını affettirdi. vakfe duasında devamlı ağlamış (Annem söyledi) Babam daha 58 yaşındaydı.çok büyük acı yaşadık hala yaşıyoruz.Ama onun için ne mutlu
NEGİF, post: 572553, member: 42919selamünaleyküm aranıza yeni katıldım.siteyi çok beğendim. Biz 20 gün önce babamı kaybettik.Şöyleki annem ve babam 3 yıl önce hacca gitmek için kayıt yaptırdılarVe bu sene hak kazandılar gitmeden 1 ay önce babam rahatsızlandı.Akciğerleri su toplamış bayağı rahatsızdı gedemiyeceklerdi.Fakat 10 gün kala babam iyileşti.Sanki hiç hasta olmamış gibi biz şaşırdık.ve onları geçirdik gittiler. 10 gün orada çok iyiymiş arafata çıkıyor hacı oluyorlar.2 gün sonra orada rahatsızlanıyor. Hastanede yatıyor. Ama iyileşemiyor Ve medineye gidemeden istanbul'a döndüler.İstanbulda ameliyat oldu ve 2 gün sonra kaybettik.Allahım ne büyüksünki şifa verdi ona kutsal topraklara davet etti onu yarabbim günahlarını affettirdi. vakfe duasında devamlı ağlamış (Annem söyledi) Babam daha 58 yaşındaydı.çok büyük acı yaşadık hala yaşıyoruz.Ama onun için ne mutlu
aleyna vealeykumselam islam yuvasına hoş sefa geldiniz inşallah hayırlı ve daim olur.sizlerinde güzel paylaşımlarınızı okumak isteriz babanız için başınız sağolsun dualarım sizinle ama ne mutluki dünya gözüyle oralara gitmek nasip olmuş gezmiş hissetmiş RABBİM HERKESE nasip eder inşallah "her canlı ölümü tadacaktır ve sonunda bize döndürüleceksiniz"rabbime emanet olun
NEGİF, post: 572553, member: 42919selamünaleyküm aranıza yeni katıldım.siteyi çok beğendim. Biz 20 gün önce babamı kaybettik.Şöyleki annem ve babam 3 yıl önce hacca gitmek için kayıt yaptırdılarVe bu sene hak kazandılar gitmeden 1 ay önce babam rahatsızlandı.Akciğerleri su toplamış bayağı rahatsızdı gedemiyeceklerdi.Fakat 10 gün kala babam iyileşti.Sanki hiç hasta olmamış gibi biz şaşırdık.ve onları geçirdik gittiler. 10 gün orada çok iyiymiş arafata çıkıyor hacı oluyorlar.2 gün sonra orada rahatsızlanıyor. Hastanede yatıyor. Ama iyileşemiyor Ve medineye gidemeden istanbul'a döndüler.İstanbulda ameliyat oldu ve 2 gün sonra kaybettik.Allahım ne büyüksünki şifa verdi ona kutsal topraklara davet etti onu yarabbim günahlarını affettirdi. vakfe duasında devamlı ağlamış (Annem söyledi) Babam daha 58 yaşındaydı.çok büyük acı yaşadık hala yaşıyoruz.Ama onun için ne mutlu
[I]ve aleykümselam kardeşim öncelikle üyeliğiniz hayırlı olsun..yazınızı okudumhüzünlendim:A rabbim cümlemize oaraya gitmeyi nasip etsin..babanızda Allah cc rahmet diliyorum ve bir fatiha okuyorum Allah mekanını cennet etsin...
selamünaleykum kardeşım hoşgeldın ne şanslıymış baban kı oraları gormuş.ölüm hepımız ıcın allah kalanlara sabır versın dua ıle kalın
[sevgli kardesim negif) ÖNCELİKLE BASINIZ SAĞ OLSUN KENDİNİ YORGUN HİSSETSEN BİLE
BAŞARI SENDEN KAÇSA BİLE
BİR HATA SANA ZARAR VERSE BİLE
HATTA İHANET SANA ACI VERSE BİLE
BİR HAYAL YOK OLSA BİLE
GÖZ YAŞLARI GÖZLERİNİ YAKSA BİLE
KİMSE GAYRETİNİ FARKETMESE BİLE
NANKÖRLÜK ÖDÜLÜN OLSA BİLE
ANLAYIŞSIZLIK SENİ GÜLMAKTEN
ALIKOYSA BİLE
VE
HATT HERŞEY HİÇBİRŞEY OLSA BİLE
VAZGEÇME !!!
YENİDEN BAŞLA…..
Yaşanan kötü olarak isimlendirdigimiz anılarımız olsada o hep yanımızda bize verilen anne babalar emanettir bende babamı kaybettim ama herseye rağmen vazgeçmedim rabbimle beraber yeniden başladık.ALLAH CELLE CELALÜHÜ’DÜR
BAŞARI SENDEN KAÇSA BİLE
BİR HATA SANA ZARAR VERSE BİLE
HATTA İHANET SANA ACI VERSE BİLE
BİR HAYAL YOK OLSA BİLE
GÖZ YAŞLARI GÖZLERİNİ YAKSA BİLE
KİMSE GAYRETİNİ FARKETMESE BİLE
NANKÖRLÜK ÖDÜLÜN OLSA BİLE
ANLAYIŞSIZLIK SENİ GÜLMAKTEN
ALIKOYSA BİLE
VE
HATT HERŞEY HİÇBİRŞEY OLSA BİLE
VAZGEÇME !!!
YENİDEN BAŞLA…..
Yaşanan kötü olarak isimlendirdigimiz anılarımız olsada o hep yanımızda bize verilen anne babalar emanettir bende babamı kaybettim ama herseye rağmen vazgeçmedim rabbimle beraber yeniden başladık.ALLAH CELLE CELALÜHÜ’DÜR
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/28703-sizinle-paylasmak-istedim · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- şiirimi sizinle paylaşmak istedim ... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 1 cevap
- şiirimi sizinle paylaşmak istedim ... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
- YANKI (SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM UMARIM BEGENİRSİNİZ.) Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 8 cevap
- sizle paylaşmak istedim.. İslam'da Aile Hayatı 2 cevap
- paylaşmak istedim Hadis-i Şerif 16 cevap
- ÇOK HOŞUMA GİTTİ SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM.. Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 16 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.