şeytan üçgeni: Amerika - Israil - Pkk

1.889 görüntülenme · 12 yanıt

Paylaş:
GunahkarKuL

GunahkarKuL

Aktif Üye · 94 mesaj

Selamun Aleyküm.
Youtube ye ŞEYTAN ÜÇGENİ: AMERIKA - ISRAIL - PKK yazarak neler göreceksiniz bu üçgenin içinde yer alanların gizli oyunları,sahip oldukları adı duyulmuş markaları ve güzel vatanımızdan geçen en en önemli olan Fır at ve dicle nehrinin arasında yer alan bütün her yeri işgal etme düşüncesindeler.Çalışmalara yıllar önce başladılar bile...
Daha fazla anlatamicam.
Bu video yu izleyin ve görünnnnn....
Hepimiz Kainatın yaratıcısı olan Yüce Allah'a emanet olun.
ashab_kiram

ashab_kiram

Mübarek Üye · 650 mesaj

senin yerini ben koyuyım izlesin arkadaşlar burdan
GunahkarKuL

GunahkarKuL

Aktif Üye · 94 mesaj

Selamun aleyküm.Allah razı olsun kardeşim yeniyim nasıl koyulacağını bilmediğim için koyamadım.Allah razı olsun.
ashab_kiram

ashab_kiram

Mübarek Üye · 650 mesaj

GunahkarKuL, post: 572299, member: 33601Selamun Aleyküm.
Youtube ye ŞEYTAN ÜÇGENİ: AMERIKA - ISRAIL - PKK yazarak neler göreceksiniz bu üçgenin içinde yer alanların gizli oyunları,sahip oldukları adı duyulmuş markaları ve güzel vatanımızdan geçen en en önemli olan Fır at ve dicle nehrinin arasında yer alan bütün her yeri işgal etme düşüncesindeler.Çalışmalara yıllar önce başladılar bile...
Daha fazla anlatamicam.
Bu video yu izleyin ve görünnnnn....
Hepimiz Kainatın yaratıcısı olan Yüce Allah'a emanet olun.

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM SENDEN VERDİĞİN BU GÜZEL İBLGİLER DEN DOLAYI
ashab_kiram

ashab_kiram

Mübarek Üye · 650 mesaj

GunahkarKuLSelamun aleyküm.Allah razı olsun kardeşim yeniyim nasıl koyulacağını bilmediğim için koyamadım.Allah razı olsun.

BEN SANA SÖYLİYİM KARDEŞİM NASIL OLDUĞUNU.HANİ YAZUITÜRÜ FALAN YAZIYO YA HEMEN ÜSTTE YOU TUBE GOOEGLE FALAN YAZIYO.YOUTUBEYİ TIKLA. sonra bak bubun arasınada mesela sen youtube den o videoya gel onu tamamen kopyala bu iki youtube nin arasına yapıştır bu kadar.dene bakalım yapamazsan ben yine anlatırım
ashab_kiram

ashab_kiram

Mübarek Üye · 650 mesaj

senden cevap bekiyorumm kardeşim
gecekondu

gecekondu

Mübarek Üye · 1.726 mesaj

selamun aleyküm Allah razı olsun Bilgilendirdiğiniz için böyle videoları izlememiz gerekiyo kimse dünyada neler oluğ bittiğini bilmiyo :( öğrenmekte istemiyo bi çok kişi ....

Büyük Ortadoğu projeleri olduğunu biliyorum ve bu kesin bişey.... İleriye dönük çok büyük planları var bunların .... Fakir ve zayıf Müslüman ülkeleri savaşarak eziyet ederek almaya çalışıyorlar ... Türkiyeyi savaşarak alamayacaklarını bildikleri için , PKK zırvalıkları çıkarıldı yıllar önce Sonra laiklik Lafını kullanarak Türkiyeye Kiliseler yaptırmaya çalışılıyo Müslümanların Dini Bilgilerini öğrenmekten yoksun bir millet Haline getirmek İçin onca yasaklar konuyo :( Kürt -ve TÜrK Ayrımı yapıp kışkırtmaya çalışılıyo Allah yardımcımız Olsun İnşallah ... ZAFER İSLAMIN Olacak .... selametle...

ashab_kiram

ashab_kiram

Mübarek Üye · 650 mesaj

gecekondu selamun aleyküm Allah razı olsun Bilgilendirdiğiniz için böyle videoları izlememiz gerekiyo kimse dünyada neler oluğ bittiğini bilmiyo :( öğrenmekte istemiyo bi çok kişi ....

Büyük Ortadoğu projeleri olduğunu biliyorum ve bu kesin bişey.... İleriye dönük çok büyük planları var bunların .... Fakir ve zayıf Müslüman ülkeleri savaşarak eziyet ederek almaya çalışıyorlar ... Türkiyeyi savaşarak alamayacaklarını bildikleri için , PKK zırvalıkları çıkarıldı yıllar önce Sonra laiklik Lafını kullanarak Türkiyeye Kiliseler yaptırmaya çalışılıyo Müslümanların Dini Bilgilerini öğrenmekten yoksun bir millet Haline getirmek İçin onca yasaklar konuyo :( Kürt -ve TÜrK Ayrımı yapıp kışkırtmaya çalışılıyo Allah yardımcımız Olsun İnşallah ... ZAFER İSLAMIN Olacak .... selametle...

AMİN KARDEŞİM ALLAHT-YARDIMCIMIZ OLSUN.
alifurkan

alifurkan

Aktif Üye · 53 mesaj

Allah razı olsun kardeşil paylaşımın için
GunahkarKuL

GunahkarKuL

Aktif Üye · 94 mesaj

ashab_kiram, post: 572322, member: 20924YouTube - Å￾EYTAN ÜÇGENİ: AMERIKA - ISRAIL - PKK bubu o youtubenin arasına yazıcan mesela

Selamun aleykum.Deniyorum ama beceremiyorum .Yardımcı olduğun için teşekkur ederim.Mesaide olduğum için cevap veremedim kusura bakma.Allah razı olsun.
salih_43

salih_43

Kıdemli Üye · 366 mesaj

ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ olsun
paylasim icin tşklr kardes
Selametle
ALLAHA EMANET OLUN...
نعىمة

نعىمة

Yasaklı Kullanıcı · ✦ Mübarek Üye · 2.969 mesaj

bunun iç yüzü Haçlı-yahudi ittifakı
Paylaş: