gülderen özdemir
Yeni Üye · 0 mesaj
benim duyduklarıma göre kaza namazımı yatsı namazının arkasından kılmam gerekliymiş sizce bu doğrumu yanlışmı selametle allaha emanet olun hayırlı geceler
3.202 görüntülenme · 18 yanıt
gülderen özdemir
Yeni Üye · 0 mesaj
gülderen özdemirselamün aleyküm sevgili din kardeşlerim ben namaza yenilerde tam olarak kılmaya başladım bazı eksiklerim var bu konuda bana yardımcı olursanız allah c c de sizden razı olsun
benim duyduklarıma göre kaza namazımı yatsı namazının arkasından kılmam gerekliymiş sizce bu doğrumu yanlışmı selametle allaha emanet olun hayırlı geceler
gülnisaBenim Mesleğim Icabi Namazlarim Kazaya Kaliyor Bunun Ile Ilgili Yorum Yapmak Isteyenleri Bekliyorum Acaba Cok Gunaha Mi Giriyorum şimdiden Allah Razi Olsun
gülderen özdemirselamün aleyküm sevgili din kardeşlerim ben namaza yenilerde tam olarak kılmaya başladım bazı eksiklerim var bu konuda bana yardımcı olursanız allah c c de sizden razı olsun
ishakyakupnamazlarınızı kıldığınız için mesleğinizi yapamıyor olsanız hakkınızda daha hayırlı olur...ne iş yapıyorsanız yapın namazdan daha önemli değildir herhalde...
bir vakit namazı kılmanız... yapacağınız bütün işlerden daha efdaldir allah katında...
efendimiz sav. vefatından önce en son nasihati "namazlarınıza dikkat edin..." olmuştur..
gözümüzün nuru namaz..
gülderen özdemir
Yeni Üye · 0 mesaj
Mekarim-i Ahlakaleykümselam.
bende bir çok konuyu bu adresten takip ediyorum.sizede tavsiye edebilirim.
Sorularla islamiyet
selam ve saygılarımla.
gülderen özdemir
Yeni Üye · 0 mesaj
gülnisaallah razı olsun hayırlı sabahlar
gülderen özdemir
Yeni Üye · 0 mesaj
ashab_kiramGÜLDEREN KARDEŞİM ALEYKÜM SELAM.NAMAZLARINI KAZALARINI BIRAKMAMAYA ÇALIŞ.BENİM BİLDİĞİM KAZA NAMAZLARI YATSIDAN SONRA KILICAK DİYE BİŞEY YOK.HER KILDIĞIN NAMZIN ARDINDAN KAZALARINI KILABİLİRSİN.İSTERSEN İKİDİDEN SONRA GEÇMŞTEN KILAMADIĞIN NAMZLARIN Bİ GÜNLÜK KAZALRININ HEPSİNİ KIL İSTERSEN SADECE SABAHI YADA ÖĞLENİ YADA İKİNDİYİ.BU SANA KALMIŞ BİŞEY.ÖYLE YATSIDAN SONRA KILINIR YATSIDAN ÖNCE KAZA KILINMMAZ DİYE BİŞEY OK.SEN KILDA KAZALARINI N NASILK KILARSAN KIL
gülderen özdemircanım bende önceden çalışırken kılamıyordum şimdi tam kılmaya başladım ama kaza namazlarım var onları da kılmayı çoık istiyorum birde bazen sabah namazına kalkamadığım veyahut öğlen veya ikindin dışarıda olduğum için bazende yeni namazlarımdan kazaya kalan oluyor annem duymuş mutlaka o gün kılamadığın namazları yatsı namazından sonra kaza edecekmişsin diye bende buna açıklık getirmek istedim allah hepimizden razı olsun paylaşımın işin sağol allaha emanet olun selam ve duam ile
gülderen özdemir
Yeni Üye · 0 mesaj
gülnisaallah razı olsun gulderen kardeş ben bazen kılamadıklarımı sabah namazından sonra kılıyorum sakıncası var mı acaba?
gülderen özdemir
Yeni Üye · 0 mesaj
SUDENİS, post: 573273, member: 72832napıyon ii misin
allah razı olsun senden
:A:gulegule
gülderen özdemir
Yeni Üye · 0 mesaj
koskunselamun aleyküm ,
3 keharet vakti haricinde istediğiniz zaman kaza namazı kılabilirsiniz ...
birincisi güneş doğduktan yaklaşık 50 dakika geçtikten sonra yani işrak vaktine kadar ...
ikincisi öğle ezanı okunmadan yaklaşık 30 dakika kadar öncesine kadar ...
üçüncüsü ikindi vaktinin son yaklaşık 30 dakikasında yani güneş batmak üzereyken kızıllık anında ...
inşallah yardımcı olmuşumdur ... allah celle celaluhu kıldığınız namazları kabul etsin ...
allaha emanet olun ...
gülderen özdemirCANIM SELAMÜN ALEYKÜM BENDE BUNLARI ÖĞRENMEK İÇİN BU KONUYU AÇTIM AMA ŞİMDİYE KADAR BİR SAKINCASININ OLDUĞU SÖYLENMEDİ
ÖNEMLİ OLAN ALLAH RIZASI İÇİN İBADETLERİMİZİ YAPMAK İSTEMEMİZ CENAB I MEVLA KABUL EDER NE ZAMAN VAKİT BULURSAK KAZA NAMAZLARIMIZI KILALIM ALLAH SENDEN DE CÜMLEMİZDENDE RAZI OLSUN SELAMETLE HAYIRLI İŞLER SANA CANIM ALLAH C.C.KOLAYLIKLAR VERSİN

gülderen özdemir
Yeni Üye · 0 mesaj
gecekonduselamun aleyküm bende Namaza yeni başladım ve kaza namazlarının nasıl kılınacağı konusunda bilgiler edinmeye çalışıyorum ve açmış olduğunuz konuyu görünce KOSKUN kardeşimizin Anlattığı Vakitler Haricinde KAZA namazlarımızı ve normal vakit namazlarımızı kılabiliriz ( Namazki Rabbimizin huzurunda Yanlız Başbaşa kaldığımız Zamandır Rabbim yardımcımız olsun Namazlarımızı Dosdoğru kılmamızda yardım etsin inşallah Allaha emanet olun selametle...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/28649-kaza-namazlarinda · 27.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.