Kiz çocuklarinin çilesi (anlayana)

1.804 görüntülenme · 20 yanıt

Paylaş:
Mekarim-i Ahlak

Mekarim-i Ahlak

Mübarek Üye · 515 mesaj

Genç kadın, bebeğin güzelliği karşısında büyülenmiş gibiydi. Kıvırcık sarı saçları, iri mavi gözleri,kalkık bir burun ve küçük kırmızı dudaklarıyla bir kartpostalı andıran bebek, kadının şimdiye kadar gördüğü en cana yakın kız çocuğuydu. Onun ipek yanaklarını daya doya öpmek ve cennet kokusunu içine çekmek için eğildiğinde : "Dokunma bana ..." diye bir ses duydu."Beni okşamaya hakkın yok senin..." Kadın korkuyla irkilip etrafına bakındı. Bebekle kendisinden başka içerde kimse yoktu. Aynı sesi tekrar duyduğunda bebeğe döndü. Aman Allah'ım!.. Yeni doğmuş gibi görünmesine rağmen konuşan oydu. "Bana yaklaşmanı istemiyorum" diye devam etti. "Hemen uzaklaş benden..." Kadın, biraz olsun kendini toplayarak : "Çocuklarımız hep erkek oluyor" dedi. "Onlar da güzel ama kız çocukları başka.Bu yüzden seni öpmek istedim.""Beni öpemezsin" diye ağlamaya başladı bebek."Benim de seni öpemeyeceğim gibi..." "Neden ?" diye sordu kadın."Neden öpemezsin ki ?" Bebek, hıçkırıklara boğulurken : "Bunun sebebini bilmen gerekir" dedi."Düşünürsen mutlaka bulacaksın..." Kadın, neler olup bittiğini hatırlamak üzereyken kendine geldi. Özel bir hastanenin en lüks odasında yatıyor ve narkozun tesirinden midesi bulanıyordu. Aile dostları olan tanınmış doktor,odayı dolduran çiçeklerden bir tanesini vazodan çıkartıp kadına uzatırken : "Geçmiş olsun hanımefendi" dedi."Başarılı bir kürtajdı doğrusu.Ha..! Sahi, "kız"mış aldırdığınız bebek."
Mekarim-i Ahlak

Mekarim-i Ahlak

Mübarek Üye · 515 mesaj

nasıl kıyılabilir ki?
gülnisa

gülnisa

Mübarek Üye · 11.851 mesaj

Mekarim-i Ahlak

Genç kadın, bebeğin güzelliği karşısında büyülenmiş gibiydi. Kıvırcık sarı saçları, iri mavi gözleri,kalkık bir burun ve küçük kırmızı dudaklarıyla bir kartpostalı andıran bebek, kadının şimdiye kadar gördüğü en cana yakın kız çocuğuydu. Onun ipek yanaklarını daya doya öpmek ve cennet kokusunu içine çekmek için eğildiğinde : "Dokunma bana ..." diye bir ses duydu."Beni okşamaya hakkın yok senin..." Kadın korkuyla irkilip etrafına bakındı. Bebekle kendisinden başka içerde kimse yoktu. Aynı sesi tekrar duyduğunda bebeğe döndü. Aman Allah'ım!.. Yeni doğmuş gibi görünmesine rağmen konuşan oydu. "Bana yaklaşmanı istemiyorum" diye devam etti. "Hemen uzaklaş benden..." Kadın, biraz olsun kendini toplayarak : "Çocuklarımız hep erkek oluyor" dedi. "Onlar da güzel ama kız çocukları başka.Bu yüzden seni öpmek istedim.""Beni öpemezsin" diye ağlamaya başladı bebek."Benim de seni öpemeyeceğim gibi..." "Neden ?" diye sordu kadın."Neden öpemezsin ki ?" Bebek, hıçkırıklara boğulurken : "Bunun sebebini bilmen gerekir" dedi."Düşünürsen mutlaka bulacaksın..." Kadın, neler olup bittiğini hatırlamak üzereyken kendine geldi. Özel bir hastanenin en lüks odasında yatıyor ve narkozun tesirinden midesi bulanıyordu. Aile dostları olan tanınmış doktor,odayı dolduran çiçeklerden bir tanesini vazodan çıkartıp kadına uzatırken : "Geçmiş olsun hanımefendi" dedi."Başarılı bir kürtajdı doğrusu.Ha..! Sahi, "kız"mış aldırdığınız bebek."

SEVGILI KARDEŞIM IYI KI OKUDUM BU HIKAYEYI BENDE BUNUNLA ILGILI BIRŞEYLER YAZMAK ISTIYORUM IZNINIZLE............................................................................BIR KADININ ACI HIKAYESI ................................UZECEĞIM ICIN SIMDIDEN AFFEDIN.............................................KADIN EVLI BIR OĞLU EŞIYLE ARASI O ZAMANLAR ACIK. AILELER TEKRAR DENEYIN DIYORLAR VE CIFT GORUŞUYOR VE EVLILIĞE DEVAM EDIYORLAR DERKEN.........................KADIN HAMILE KALIYOR AMA EŞI BU KEZ AYRILMAK NIYETINDE.KADIN HAMILEYIM DIYOR .EŞI BANA MI SORDUN DIYOR................ONU MUTSUZ EDECEK TUM SEYLERI YAPIYOR KADIN DOKTORA GIDIYOR VE DUŞUK TEHLIKESI OLABILECEĞINI ISTIYOR AMA KADIN COCUĞU COK ISTEMEKTE.EŞI ALDIR ALDIR DIYE BASKI YAPIYOR.ZAMAN GECIYOR KADIN YATAĞA DUŞUYOR .EŞI ONA DAVA AÇMIŞTIR BOŞANMAK ICIN. VE KADIN 4444 DUASINI OKUTTURUYOE ALLAHIM HERSEYIN HAYIRLISINI NASIP EYLE DIYOR.VE 2BUÇUK AYLIK HAMILEYKEN KADINI MAHKEMEDEN CAĞRIYORLAR VE BOŞANIYORLAR BIR CELSE DE.KADIN PERIŞANDIR.KADIN TEK BAŞINA DOKTORA GIDIYOR ZATEN ESKI EŞI IŞTE DOLMUŞ ORDA DIYOR. ILGILENMIYOR .HAMILEDIR VE EŞI ONU TERK ETMIŞTIR.OĞLUYLA BERABER HAYATA GOĞUS GERIYOR. ESKI EŞI HAYATINI YAŞIYOR. BAZEN DAYANAMIYOR ARIYOR ESKI EŞINI O DA BENI ARAMA BEN YENI ILIŞKIYE BAŞLADIM DIYOR .OĞLU ARIYOR BABA BEN OZLEDIM ....BABA BENI RAHATSIZ ETME DIYOR..................BOYLE DEVAM ECIYOR KADIN DOĞUM YAPIYOR BIR KIZI OLUYOR.BABA HASTANEDE GORUP EL GIBI GIDIYOR.TEK BAŞINA KALMIŞTIR OĞLUYLA....AMA YILMIYOR AĞLIYOR VE DEFALARCA EŞINE IDDET SURESI BITMEDEN YALVARIYOR AMA EŞI UMURSAMIYOR BILE.......ŞIMDI KADIN AYAKTA IÇI UZGUN KIZI 13 AYLIK.TEK BAŞINA MUCADELE EDIYOR .ESKI EŞI MI NAPIYOR?EVLENIYOR IZINI KAYBETTIREREK.COCUKLARINI ARAMAYARAK SORMAYARAK.........................................................................................ARKADAŞLAR BUNUN UZERINE YORUMA SIZE BIRAKIYORUM ALLAH HERKESIN YARDIMCISI OLSUN...................SELAMETLE KALIN
Mekarim-i Ahlak

Mekarim-i Ahlak

Mübarek Üye · 515 mesaj

mevlam sınavındaki şükür ve azmin sevabını versin.üzücü bir olay.

selam ve saygılarımla.

gülnisaSEVGILI KARDEŞIM IYI KI OKUDUM BU HIKAYEYI BENDE BUNUNLA ILGILI BIRŞEYLER YAZMAK ISTIYORUM IZNINIZLE............................................................................BIR KADININ ACI HIKAYESI ................................UZECEĞIM ICIN SIMDIDEN AFFEDIN.............................................KADIN EVLI BIR OĞLU EŞIYLE ARASI O ZAMANLAR ACIK. AILELER TEKRAR DENEYIN DIYORLAR VE CIFT GORUŞUYOR VE EVLILIĞE DEVAM EDIYORLAR DERKEN.........................KADIN HAMILE KALIYOR AMA EŞI BU KEZ AYRILMAK NIYETINDE.KADIN HAMILEYIM DIYOR .EŞI BANA MI SORDUN DIYOR................ONU MUTSUZ EDECEK TUM SEYLERI YAPIYOR KADIN DOKTORA GIDIYOR VE DUŞUK TEHLIKESI OLABILECEĞINI ISTIYOR AMA KADIN COCUĞU COK ISTEMEKTE.EŞI ALDIR ALDIR DIYE BASKI YAPIYOR.ZAMAN GECIYOR KADIN YATAĞA DUŞUYOR .EŞI ONA DAVA AÇMIŞTIR BOŞANMAK ICIN. VE KADIN 4444 DUASINI OKUTTURUYOE ALLAHIM HERSEYIN HAYIRLISINI NASIP EYLE DIYOR.VE 2BUÇUK AYLIK HAMILEYKEN KADINI MAHKEMEDEN CAĞRIYORLAR VE BOŞANIYORLAR BIR CELSE DE.KADIN PERIŞANDIR.KADIN TEK BAŞINA DOKTORA GIDIYOR ZATEN ESKI EŞI IŞTE DOLMUŞ ORDA DIYOR. ILGILENMIYOR .HAMILEDIR VE EŞI ONU TERK ETMIŞTIR.OĞLUYLA BERABER HAYATA GOĞUS GERIYOR. ESKI EŞI HAYATINI YAŞIYOR. BAZEN DAYANAMIYOR ARIYOR ESKI EŞINI O DA BENI ARAMA BEN YENI ILIŞKIYE BAŞLADIM DIYOR .OĞLU ARIYOR BABA BEN OZLEDIM ....BABA BENI RAHATSIZ ETME DIYOR..................BOYLE DEVAM ECIYOR KADIN DOĞUM YAPIYOR BIR KIZI OLUYOR.BABA HASTANEDE GORUP EL GIBI GIDIYOR.TEK BAŞINA KALMIŞTIR OĞLUYLA....AMA YILMIYOR AĞLIYOR VE DEFALARCA EŞINE IDDET SURESI BITMEDEN YALVARIYOR AMA EŞI UMURSAMIYOR BILE.......ŞIMDI KADIN AYAKTA IÇI UZGUN KIZI 13 AYLIK.TEK BAŞINA MUCADELE EDIYOR .ESKI EŞI MI NAPIYOR?EVLENIYOR IZINI KAYBETTIREREK.COCUKLARINI ARAMAYARAK SORMAYARAK.........................................................................................ARKADAŞLAR BUNUN UZERINE YORUMA SIZE BIRAKIYORUM ALLAH HERKESIN YARDIMCISI OLSUN...................SELAMETLE KALIN
gülnisa

gülnisa

inanıyorum tum kalbımle ALLAH HER DOĞAN COCUĞUN RIZKINI VERIR....INANIYORUM TUM KALBIMLE HER DOĞAN COCUK ONCEDEN BELIRLENMIŞTIR.INANIYORUM TUM KALBIMLE HER DOĞAN COCUĞUN ANNESI BI RMELEKTIR.INANIYORUM TUM KALBIMLE KIM KI COCUĞUNA GOZU GIBI BAKARSA O DA ALLAHIN SEDIĞI KULLARIN ARASINDA YER ALACAKTIR.
Mekarim-i Ahlak

Mekarim-i Ahlak

Mübarek Üye · 515 mesaj

mevlam kimseyi çocuk ile sınamasın ve arattırmasın.

selam ve saygılarımla.

gülnisainanıyorum tum kalbımle ALLAH HER DOĞAN COCUĞUN RIZKINI VERIR....INANIYORUM TUM KALBIMLE HER DOĞAN COCUK ONCEDEN BELIRLENMIŞTIR.INANIYORUM TUM KALBIMLE HER DOĞAN COCUĞUN ANNESI BI RMELEKTIR.INANIYORUM TUM KALBIMLE KIM KI COCUĞUNA GOZU GIBI BAKARSA O DA ALLAHIN SEDIĞI KULLARIN ARASINDA YER ALACAKTIR.
gülnisa

gülnisa

amın cumlemıze ALLAHA EMANET OLUN
Mekarim-i Ahlak

Mekarim-i Ahlak

Mübarek Üye · 515 mesaj

mevlam razı olsun.
sizde mevlama emanet olun.

selam ve saygılarımla.

gülnisaamın cumlemıze ALLAHA EMANET OLUN
gülnisa

gülnisa

Anlamiyorum Bir Anne Evladina Nasil Kiyar Allah şaşirtmasin Amin
avşar

avşar

Üye · 38 mesaj

Anlamiyorum Bir Anne Evladina Nasil Kiyar Allah şaşirtmasin Amin
Mekarim-i Ahlak

Mekarim-i Ahlak

Mübarek Üye · 515 mesaj

mevlam kalbi mühürlü olanlardan etmesin.
bu zamanda şaşıracak ve donup kalacağımız neler var görüyoruz,duyuyoruz,tanık oluyoruz.

ya bilmediklerimiz.

selam ve saygılarımla.
gülnisaAnlamiyorum Bir Anne Evladina Nasil Kiyar Allah şaşirtmasin Amin
FATIMAA

FATIMAA

Mübarek Üye · 996 mesaj

Selamün Aleyküm. Mevlam Kimseyi Kimseye Muhtaç Duruma Düşürmesin. Sabredenlerden Olmak Nasip Olsun Inşaallah.

Paylaşiminiz Için Mevla Sizlerden Razi Olsun Arkadaşalr.....
Mekarim-i Ahlak

Mekarim-i Ahlak

Mübarek Üye · 515 mesaj

bunlarda aynen bilipte yaşamamak gibi değil mi?
mevlam şaşırtmasın.amin.

selam ve saygılarımla.

avşarAnlamiyorum Bir Anne Evladina Nasil Kiyar Allah şaşirtmasin Amin
gülnisa

gülnisa

Evlat Bir Nimettir Allahin Lütfü Biz Insanlara.kiymak Sana Katil Olmaktir Bence.cocuklarin Hiçbirine Kiymamaliyiz.allaha Emanet Olun.cocuk Sevmek Ve Başini Okşamaksa Ibadettir
Mekarim-i Ahlak

Mekarim-i Ahlak

Mübarek Üye · 515 mesaj

aleykümselam.
amin.

selam ve saygılarımla.

FATIMAASelamün Aleyküm. Mevlam Kimseyi Kimseye Muhtaç Duruma Düşürmesin. Sabredenlerden Olmak Nasip Olsun Inşaallah.

Paylaşiminiz Için Mevla Sizlerden Razi Olsun Arkadaşalr.....
Mekarim-i Ahlak

Mekarim-i Ahlak

Mübarek Üye · 515 mesaj

mevlam şaşırtmasın ve aratmasın.

selam ve saygılarımla.

gülnisaEvlat Bir Nimettir Allahin Lütfü Biz Insanlara.kiymak Sana Katil Olmaktir Bence.cocuklarin Hiçbirine Kiymamaliyiz.allaha Emanet Olun.cocuk Sevmek Ve Başini Okşamaksa Ibadettir
gülnisa

gülnisa

Amin Kendimi şansli Goruyorum Cunku Tum Cocuklari Cok Seviyorum Ve Başlarini Okşuyorum Allaha şukur
NUR KÜBRA

NUR KÜBRA

Yeni Üye · 7 mesaj

Allah hidayete erdirsin herkesi vicdan sesi dinleyen nefse uymayan yürekler nasip etsin herkese
arzu74

arzu74

Mübarek Üye · 2.336 mesaj

hayatta yapamayacağım şeylewrden birisi kürtaj ....ama yinede allahım şaşırtmasın.ben o kadar korkuyorum ama maalesef kız kardewşim 4-5 tane kürtaj yaptırdı.en son yaptırdığı kürtajda 4-5 yıl önce kadir gecesindeydi.çok yalvardım ama dinlemedi.belki yanlış düşünüyorum ama hiçbir işleri yolunda gitmiyor.çok cana kıydılar çünkü...allahım herkesin yardımcısı olsun...selamlar
ibra

ibra

Mübarek Üye · 6.106 mesaj

ALLAH c.c ın hediyesidir :)

ALLAH c.c nin hediyesi geri çevirilirmi ..
İnsan beğenmez.
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.