Küsmeyelim kardeşlerim hepimiz kardeşiz
14.455 görüntülenme · 65 yanıt
(Sana darılana git, barış! Zulüm yapanı affet. Kötülük yapana iyilik et!) buyuruldu. (İbni Ebiddünya)
-Tuğba-(Sana darılana git, barış! Zulüm yapanı affet. Kötülük yapana iyilik et!) buyuruldu. (İbni Ebiddünya)
SELAMUNALEYKUM KARDEŞIM
ELINE YUREĞINE SAĞLIK
SANA HEP ZULUM EDENI NASIL BAĞIŞLAYACAKSIN BU COK ZOR DEMI?
ASLINDA ZOR OLANI BAŞARMAK ERDEMLIKTIR
BUNU YAPTIĞINDADA KARŞI TARAFIN ANLAMASI
ŞIMDI ALLAH BILECEK DOĞRU
DILERIM KI KOTULUĞUN KARŞISINDA IYILIKTE BULUNDUĞUNUZDA KUL DA FARKINDA OLUR
ALLAHA EMANET OL SELAM VE DUA ILE KAL
söylemeye utanıorummmmmmmmmmmmmmm
bende çocukluk arkadaşımla herşeyi onla paylaştığım çok güzel günler yaşadığım çocukluk arkadaşımla küsüm taaa 2 sınıftan beri tanışıodukk lise çağlarında bişi oldu küstük tam 5- 6 senedir küsüz:( kabahat bende o bana geldi evime geldi ben yüz vermedim ondan sonra gelemedi cahillik işte ama suan çok pişmanımm aynı yerde oturuoz ama ben onu göremiom o okuyo annelerimiz görüşüo düğünümüze gelirde hoşgeldin der konuşur barışırz dedim şehir dışında okuyoduğundan dolayı gelemedi annesi geldi:( kabahat bende pişmanınnnn dua edin Raabim bana bi kapı açsında barışim....affeettttt Allahım çok pişmanınnn biliorum küs kalmamalıydımmmmmmmmmmmm affettt...
bende çocukluk arkadaşımla herşeyi onla paylaştığım çok güzel günler yaşadığım çocukluk arkadaşımla küsüm taaa 2 sınıftan beri tanışıodukk lise çağlarında bişi oldu küstük tam 5- 6 senedir küsüz:( kabahat bende o bana geldi evime geldi ben yüz vermedim ondan sonra gelemedi cahillik işte ama suan çok pişmanımm aynı yerde oturuoz ama ben onu göremiom o okuyo annelerimiz görüşüo düğünümüze gelirde hoşgeldin der konuşur barışırz dedim şehir dışında okuyoduğundan dolayı gelemedi annesi geldi:( kabahat bende pişmanınnnn dua edin Raabim bana bi kapı açsında barışim....affeettttt Allahım çok pişmanınnn biliorum küs kalmamalıydımmmmmmmmmmmm affettt...
gülnisaSELAMUNALEYKUM KARDEŞIM
ELINE YUREĞINE SAĞLIK
SANA HEP ZULUM EDENI NASIL BAĞIŞLAYACAKSIN BU COK ZOR DEMI?
ASLINDA ZOR OLANI BAŞARMAK ERDEMLIKTIR
BUNU YAPTIĞINDADA KARŞI TARAFIN ANLAMASI
ŞIMDI ALLAH BILECEK DOĞRU
DILERIM KI KOTULUĞUN KARŞISINDA IYILIKTE BULUNDUĞUNUZDA KUL DA FARKINDA OLUR
ALLAHA EMANET OL SELAM VE DUA ILE KAL
ve aleykümselam kardeşim Rabbimiz razı olsun inşaallah..
Selamünaleyküm...
Aminenur kardeşimizin gitme kararı almasını büyük bir üzüntüyle okudum ama kabullenmek istemiyorum. Yalnız bir şey sorcam Aliye kardeşim, Damla kardeşimde beraber hepsi birlikte mi ayrıldılar...
İnşaAllah hepside en kısa sürede burda olurlar...
selametle...
Aminenur kardeşimizin gitme kararı almasını büyük bir üzüntüyle okudum ama kabullenmek istemiyorum. Yalnız bir şey sorcam Aliye kardeşim, Damla kardeşimde beraber hepsi birlikte mi ayrıldılar...
selametle...
Im_muslimSelamünaleyküm...
Aminenur kardeşimizin gitme kararı almasını büyük bir üzüntüyle okudum ama kabullenmek istemiyorum. Yalnız bir şey sorcam Aliye kardeşim, Damla kardeşimde mi ayrıldılar siteden...
selametle...
ALEYKÜMSELAM ABİ KONUYA TAM ANLMAIYLA VAKIF DEĞİLİM AMA ALİYE KARDEŞİMİN AGZINDAN BİRŞEY DUYMADIN KIRILMIŞ DARILMIŞ HAKLI NEDENLERİ VARDIR
damla ve Aliye kardeşimi 2 senedir hemen hemen tanıyorum o kadar iyi yürekli bir kardeşlerimiz ki Rabbimiz onlardan razı olsun inşallah herşey yoluna girer..hayırlısıyla
damla ve Aliye kardeşimi 2 senedir hemen hemen tanıyorum o kadar iyi yürekli bir kardeşlerimiz ki Rabbimiz onlardan razı olsun inşallah herşey yoluna girer..hayırlısıyla
mavci 🛡
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 8.270
- Ödül
- 163
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.174 mesaj
Selamünaleykum...
Selamünaleykum...
Selamünaleykum...
Kardeşim emeğinize sağlık çok güzel bir paylaşımdı.
Önemli olan insanların birbirine karşı saygılı, hoşgörülü, fedakar, yapıcı olması ve sırf Allah CC. rızası için paylaşıyor olmaları gerekir.
Buradan bir anlık kırgınlık, darılma, öfkelenme vs. gibi nedenlerle ayrılan tüm kardeşlerimizi bu yuvamıza tekrar bekliyoruz inşallah...
Allah CC. yar ve yardımcımız olsun...
Önemli olan insanların birbirine karşı saygılı, hoşgörülü, fedakar, yapıcı olması ve sırf Allah CC. rızası için paylaşıyor olmaları gerekir.
Buradan bir anlık kırgınlık, darılma, öfkelenme vs. gibi nedenlerle ayrılan tüm kardeşlerimizi bu yuvamıza tekrar bekliyoruz inşallah...
GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
Mutluluklar Paylaştıkça Çoğalır, Üzüntüler Paylaştıkça Azalır...
Zor olanı HEMEN YAPARIZ, İmkansız BİRAZ ZAMANIMIZI ALIR...
ozden-ihlbende çocukluk arkadaşımla herşeyi onla paylaştığım çok güzel günler yaşadığım çocukluk arkadaşımla küsüm taaa 2 sınıftan beri tanışıodukk lise çağlarında bişi oldu küstük tam 5- 6 senedir küsüz:( kabahat bende o bana geldi evime geldi ben yüz vermedim ondan sonra gelemedi cahillik işte ama suan çok pişmanımm aynı yerde oturuoz ama ben onu göremiom o okuyo annelerimiz görüşüo düğünümüze gelirde hoşgeldin der konuşur barışırz dedim şehir dışında okuyoduğundan dolayı gelemedi annesi geldi:( kabahat bende pişmanınnnn dua edin Raabim bana bi kapı açsında barışim....affeettttt Allahım çok pişmanınnn biliorum küs kalmamalıydımmmmmmmmmmmm affettt...
selamun aleyküm kardeşim Rabbimiz affetsin inşaallah..
selamünaleyküm tuğba kardeşim
Allah c.c. razı olsun emeğine sağlık çok yerinde ve faydalı bir paylaşımdı...
Bugünlerde sitemizdeki peş peşe olan olaylardan sonra bu konu iyi oldu...umarım herkes gerekli dersi alır ve birdaha böyle tatsızlıklar yaşamayız inşaALLAH...Bizler burada bir aileyiz ,amacımız doğruları öğretmek ve öğrenmek değilmi? yeni üye kardeşlerimize örnek olmamız gerekmiyormu?....
selam ve dua ile kal kardeşim Allaha emanet ol....
Bugünlerde sitemizdeki peş peşe olan olaylardan sonra bu konu iyi oldu...umarım herkes gerekli dersi alır ve birdaha böyle tatsızlıklar yaşamayız inşaALLAH...Bizler burada bir aileyiz ,amacımız doğruları öğretmek ve öğrenmek değilmi? yeni üye kardeşlerimize örnek olmamız gerekmiyormu?....
mavci, post: 936597, member: 48192Kardeşim emeğinize sağlık çok güzel bir paylaşımdı.
ve aleykümselam kardeşim Rabbimiz razı olsun size gönülden katılıyoruz inşaallah..
Selamün aleyküm...Yaşanan bu gelişmeleri ben bir türlü anlamadım...Ama her neyse bu konu çok yerinde oldu inşallah...Okurlar da kimse küs kalmaz ....
Hayırlı günler inşallah
Hayırlı günler inşallah
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
_Resul_Selamün aleyküm...Yaşanan bu gelişmeleri ben bir türlü anlamadım...Ama her neyse bu konu çok yerinde oldu inşallah...Okurlar da kimse küs kalmaz ....
Hayırlı günler inşallah
ve aleykümselam bu konuyu geçen yıl meydana gelen sıkıntılar için açmıştım hem kendim hem diğer kardeşlerim adına ..
faydalı olur inşaallah..
faydalı olur inşaallah..
gülsengülselamünaleyküm tuğba kardeşim
ve aleykümselam kardeşim değerli yorumlarınız için Rabbimiz razı olsun Rabbimize emnaet olun inşaallah..
Hazret-i Musa, (Ya Rabbi, dargın olanları barıştırana ne ecir verirsin? diye sordu. Hak teâlâ, (Kıyamet gününde selamet verir, korktuğu şeylerden emin eder, umduğu şeylerle şereflendiririm) buyurdu.
S.a.kardeşim.Allah cc sizden razı olsun,çok önemli bir konu.
Rabbım akraba bağlarını devam ettirmemizi,küslükten uzak durmamızı nasip eylesin.
Sağolasın emeğine sağlık.
Rabbım akraba bağlarını devam ettirmemizi,küslükten uzak durmamızı nasip eylesin.
Sağolasın emeğine sağlık.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/28431-kusmeyelim-kardeslerim-hepimiz-kardesiz · 05.09.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.