Allah'a emanet olun. Hayırlı, nurlu akşamlar..
Kabul Gören Dualar
5.813 görüntülenme · 39 yanıt
selamun aleyküm değerli Erdal abim. Rabbimiz c.c. sizden razı olsun, sevabınızı yazsın inşaAllah..Rabbul alemin hakkımızda hayırlı olan tüm dualarımıza icabet eylesin inşaAllah..
Edibe kardeşimize de selamlarımızı iletin inşaAllah Erdal abim.. acizane dualarımızdasınız..
Dua
Dua
Dua
erdal, post: 568522, member: 50627Peygamber (a.s.m) efendimiz buyuruyor ki:
Dört yerde semanın kapıları açılır ve duaya icabet olunur:
1-Allah yolunda saf bağlandığı zaman
2-Yağmur yağdığı zaman
3-Namaz kılındığı zaman
4-Kabe görüldüğü zaman
Dört dua vardır ki reddolunmaz:
1-Dönünceye kadar hacının duası
2-Evine gelene kadar gazinin duası
3-İyileşinceye kadar hastanın duası
4-Mü'minin mü'mine gıyabında ettiği dua
Üç dua vardır ki kabul olunacağında hiç şüphe yoktur:
1-Babanın evladına duası
2-Misafirin duası
3-Mazlumun duası
Üç kişi vardır ki duası red olunmaz:
1-İftar edinceye kadar oruçlunun duası
2-Mazlumun duası
3-Adaletli devlet reisinin duası
Hadi-i Şerif
EsSelamuAleyküm Erdal Ağabey ;
Dualarımıza icabet olunacak zamanları gözeten.. Dua alınabilecek kimselerinde dualarından mahrum olmamak dileğiyle..Allah(CC) razı olsun Ağabey..Elinize-emeğinize sağlık..
Selam ve baki dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz.
Dualarımıza icabet olunacak zamanları gözeten.. Dua alınabilecek kimselerinde dualarından mahrum olmamak dileğiyle..Allah(CC) razı olsun Ağabey..Elinize-emeğinize sağlık..
nigdeli, post: 568960, member: 22830selamun aleyküm değerli Erdal abim. Rabbimiz c.c. sizden razı olsun, sevabınızı yazsın inşaAllah..Rabbul alemin hakkımızda hayırlı olan tüm dualarımıza icabet eylesin inşaAllah..
Edibe kardeşimize de selamlarımızı iletin inşaAllah Erdal abim.. acizane dualarımızdasınız..
VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM....
Rabbim cümlemizden razı ve hoşnud olsun ...
Dualarımız müşterek ve iyilerin duası cihetiyle,güllere güzelliği,renklere ahengi,kokulara letafeti tecelli ettiren Rabbül Alemine ulaşsın İnşaAllah..
Gelin olduktan sonra kızımı aynı memlekette olmamızdan dolayı sıkca görüyorum.Oğlan evlendirmedik ne olacağını Rabbim bilir,ama kız çocuğu bir başka güzellik.Rabbim bütün kardeşlerimizin akibetini hayır eylesin İnşaAllah.Selamınızı iletmek üzere alıyorum.
Sizleri,bilmediklerimizi bilenlerden eylemesi temennisiyle Yüce Rabbimize emanet ediyorum...
talipamcaEsSelamuAleyküm Erdal Ağabey ;
VE ALEYKÜM SELAM MUHTEREM KARDEŞİM...
Hayırlı akşamlar olsun İnşaAllah.
Akşam yemeğinden sonra büroya uğramak durumunda kaldık bizim en küçük mahdumla beraber, nette bir işi varmış.O diğer bilgisayarda işini görürken bende dostları ziyaret etmek için açmıştım.Tevafuk oldu kaçtane kardeşimizle görüşme yaptık Allah razı olsun.
Dilediğine rahmet eyleyen , dilediğine azap eden Rabbimden :
İlah-i rıza arzusu ile dolu bu sitedeki kardeşlerimizden Rahmet nazarlarını esirgememesini , yakınlığını azametiyle hissettirmesini inkiyad ile niyaz ediyorum.Sizlerde bu aciz kardeşinizi dualarınızdan eksik bırakmayınız Allah (c.c) Rızası için.
Rabbimize emanetsiniz...selam ve saygı ile..
Selamün Aleyküm
Erdal abi siz oluyosunuz galiba geçen gün Talipamcam sizin için forum açtı doğum gününüzdü kutladık siz görmediniz o formu galiba aşağıya link adresini yazdım bu vesile ile sizinlede tanışmış oldum 2 senedir bu sitedeymişsiniz ben sizi yeni tanıdım Allah c.c. emanet olun Hayır Günler
Selam ve dua ile...
http://forum.islamiyet.gen.tr/kutlama-ve-tebrik-mesajlari/58601-erdal-agabey-nice-yillara-birlikte.html
Erdal abi siz oluyosunuz galiba geçen gün Talipamcam sizin için forum açtı doğum gününüzdü kutladık siz görmediniz o formu galiba aşağıya link adresini yazdım bu vesile ile sizinlede tanışmış oldum 2 senedir bu sitedeymişsiniz ben sizi yeni tanıdım Allah c.c. emanet olun Hayır Günler
Selam ve dua ile...
http://forum.islamiyet.gen.tr/kutlama-ve-tebrik-mesajlari/58601-erdal-agabey-nice-yillara-birlikte.html
leyla-1 🛡
Moderatör
✦ Mübarek Üye
- Tepki
- 6.428
- Ödül
- 163
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj
SELAM ALEYKÜM KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN ÇOK GÜZEL PAYLAŞIMDI EMEĞİNİZE SAĞLIK.
ALLAH BİZLERİ AFFEDİP ELLERİMİZİ DERGAHINDAN BOŞ ÇEVİRMEYİP GÖNÜL MURADLARIMIZI DUALARIMIZI KABUL ETSİN HAYIRLISIYLA.
ALLAH HEPİMİİZN YAR VE YARDIMCISI OLSUN SELAM VE DUA İLE ALLAH'A EMANET OLUN.
ALLAH BİZLERİ AFFEDİP ELLERİMİZİ DERGAHINDAN BOŞ ÇEVİRMEYİP GÖNÜL MURADLARIMIZI DUALARIMIZI KABUL ETSİN HAYIRLISIYLA.
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
rüyam3Selamün Aleyküm
Selam ve dua ile...
Aleyküm Selam Güzellik elçisi,gönlü güzel kardeşim...
Ne iyi ettinizde bu gafil , aciz, dünya meşgalesi altında ezilen abinizi uyardınız da,şahsımıza lütfedilen yazılara cevap verebilme fırsatını bizlere lütfettiniz.
Allah (c.c.) Razı olsun ebeden ve daimen...
Sizleri Kendine güvenenleri himaye eden ''veli'' Rabbimize emanet ediyorum...
Selam ve dua ile kalınız...
leyla-1SELAM ALEYKÜM KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN ÇOK GÜZEL PAYLAŞIMDI EMEĞİNİZE SAĞLIK.
VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM...
ALLAH (c.c.) CÜMLEMİZDEN RAZI VE HOŞNUD OLSUN...
RABBİMİZ CÜMLEMİZİ LÜTFUNA MUHATAB EYLESİN...
DUALARIMIZ MÜŞTEREKEN RABBİMİZE ARZOLUNUR İNŞAALLAH...
SELAMETLE KALINIZ...
Çoban Uveys, post: 663997, member: 33601Selamunaleykum abicim emeğinize sağlık Allah c.c. razı olsun hayırlı günler a.e.olunuz
VE ALEYKÜM SELAM MUHTEREM KARDEŞİM...
KATILIMINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM...
RABBİMİZ CÜMLEMİZDEN RAZI OLSUN İNŞAALLAH...
SELAM VE DUA İLE...
_______selamün aleyküm
emeginize saglık inşallah
rabbim razı ve memnun olsun nasibimiz ölçüsünde istifade ettik inşallah hamdolsun
selam ve dua ile_________
rabbim razı ve memnun olsun nasibimiz ölçüsünde istifade ettik inşallah hamdolsun
Im_muslimSelamünaleyküm kardeşim...
Emeğinize sağlık çok güzel bir paylaşımdı.
ALLAHım DUAları kabul olunanlardan ve hakkında hayır murad ettiği kişilerden eylesin...
ALLAHa emanet olunuz...
selam ve dua ile...
VE ALEYKÜM SELAM ....
KATILIMINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM .
RABBİMİZ RUHUMUZA ZİKRİNİN LEZZETİNİ TATTIRSIN İNŞAALLAH..
SELAM VE DUA İLE...
aminenur_______selamün aleyküm
ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM...
ALLAH (c.c.) SİZLERDEN RAZI VE HOŞNUT OLSUN İNŞAALLAH ...
KATILIMINIZ İÇİN SAĞOLUN ...DUALAR MÜŞTEREK İNŞAALLAH...
SELAMETLE KALINIZ...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/28413-kabul-goren-dualar · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Kendini büyük gören küçülür,küçük gören de büyür. Nasihatler 3 cevap
- Kabul olan dualar Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
- Kabul olmayan dualar ! Nasihatler 4 cevap
- Dualar Neden Kabul Olmaz ? Fıkıh ve Akaîd 10 cevap
- ""DUALAR NİÇİN KABUL OLMAZ"" Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
- Dualar niçin kabul olmaz... Dini sohbet 32 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.