***kasım abinin selamı var ***
1.274 görüntülenme · 9 yanıt
aysem06selamün aleyküm arkadaşlar
kasım abinin gitmesini istemeyip yazı yazan bütün kardeşlerine selamı var... kasım abinin açtığı konuya selamı var diye yazdım ama kimse okumadı sanırım ...ondan dolayı konu açamak en doğrusu dedim.
hayırlı cumalar......
Aleykümselam kardeşim...yok o forumda da okumuştum ama cevaben bişey yazma fırsatı bulamadım...sende bizden çok çok selam söyle lütfen...demek ki bu gidişin dönüşü yok değil mi...ALLAHa emanet ol...hayırlı cumalar...
Aleyküm selam kardeşim sen de bizlerden selam gönder bol bol. Gitmesini çok üzüldük ama hayırlısı herşeyin. Hayırlı cumalar.
ALLAH'I KAYBEDEN NEYİ BULUR !
ALLAH'I BULAN NEYİ KAYBEDER ?
B)
Aleyküm selam kardeşim sen de bizlerden selam gönder bol bol. Gitmesini çok üzüldük ama hayırlısı herşeyin. Hayırlı cumalar.
ALLAH'I KAYBEDEN NEYİ BULUR !
ALLAH'I BULAN NEYİ KAYBEDER ?
B)
Arzu_76
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
Aleyküm selam kardeşim
Abimize selam ve dualarımızı ilet lütfen hakkı geçmiştir hakkını helal etsin inşallah gelir aramıza.
Sizde hakkınızı helal edin
Dua ile
Abimize selam ve dualarımızı ilet lütfen hakkı geçmiştir hakkını helal etsin inşallah gelir aramıza.
Sizde hakkınızı helal edin
Dua ile
Selamun Aleyküm. Gelen selama (Aleyküm Selam).Yeni üyeyim Kasım kimdir tanımam yorumlarınızı okudum;sevilen sayılan biri olduğuna kanaat getirdim.Umarım kısa sürede aramızda olur ve tanışma fırsatı yakalarım saygılarımla.Es selamun Aleyküm.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/28408-kasim-abinin-selami-var · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Ali uçar abinin rüyası Dini Hikayeler 8 cevap
- Ateist Yıldırım ile Çantacı Necmi Abinin Muhteşem Diyaloğu Dini Hikayeler 12 cevap
- Gülyüzlü peygamberimizin (s.a.v) size selamı var kim alır bu selamı Sesli Görüntülü Dini Sohbetler 3 cevap
- Gülyüzlü peygamberimizin size selamı var kim alır bu selamı İlahiler ve Ezgiler 5 cevap
- 18.Kasım.2009 Zilhicce 'nin 1 'i Zilhicce Ayı 17 cevap
- 18.Kasım.2009 / 1 Zilhicce :Oruca başlanacak Zilhicce Ayı 150 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.