cezaevindeki eşim ve caresiliğim
1.828 görüntülenme · 21 yanıt
kardeşlerim biliyosunuz eşim işlemdiği bir suç yüzüden içerde iftira mağduru 75gündür eşim içerde ancak dün savcıyla konuştumeğer avukat tutulmasa 2seneyi bulacağını söyledi avukat tutma gücümde yok bir tane ayraladık am aoda biraz para isityo neolur ban eşime oğlum adua edinde allahım bize bir kapı acsın yoksa oğlumla ortada kalıcam
Allah Daralan Kullunu Hiç Biz Zaman Darda Koymaz Tevekkülle Bekle Yardim Eli Sana Uzanaçak Bi Iznillah
Arzu_76
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
selamün aleyküm kardeşim
Rabbim yardımcınız olsun inşallah tüm inanların ve sizin
elimizde keşke sizin için bir şeyler gelsede yapsak bir isteğiniz varsa dua anlamında elimden geleni uapöaya çalışırım.
Allaha emanet olun
Rabbim yardımcınız olsun inşallah tüm inanların ve sizin
elimizde keşke sizin için bir şeyler gelsede yapsak bir isteğiniz varsa dua anlamında elimden geleni uapöaya çalışırım.
Allaha emanet olun
sevgili ablacım
sevgili ablacım
yüce rabbimizin isimlerinden bazılarını buraya yazacağım inşallah bunlar sizin sıkıntınıza vesile olurlar Allah yardımcınız olsun
haksızlığa uğrayan bir kişi 33 defa YA ADL diye okur ve yüzüne sürerse uğradığı haksılıktan kurtulur.
haksızlığa uğrayan kimse ezanlar okunurken ezanlar bitene kadar YA MÜNTEKİM diye okursa karşılaştığı haksızlık biter.
kim zor duruma düşmüşse YA SABUR ismi celileyi 99 kez okursa içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulacaktır.
ahmet emin islamoğlu adlı bir yazarın kitabından aldım bunları inşallah en kısa sürede dertleriniz biter
sevgili ablacım
yüce rabbimizin isimlerinden bazılarını buraya yazacağım inşallah bunlar sizin sıkıntınıza vesile olurlar Allah yardımcınız olsun
haksızlığa uğrayan bir kişi 33 defa YA ADL diye okur ve yüzüne sürerse uğradığı haksılıktan kurtulur.
haksızlığa uğrayan kimse ezanlar okunurken ezanlar bitene kadar YA MÜNTEKİM diye okursa karşılaştığı haksızlık biter.
kim zor duruma düşmüşse YA SABUR ismi celileyi 99 kez okursa içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulacaktır.
ahmet emin islamoğlu adlı bir yazarın kitabından aldım bunları inşallah en kısa sürede dertleriniz biter
layla41bana cvp verin:A
Allah yardimciniz olsun kardesim insallah tez vakitte esiniz kurtulur
Allah büyük amenna O Gafur dur O Rahimdir kurtulus Ondandir :evet
Allah Yar Ve Yardimciniz Olsun. Benim Eşimde Cezaevinde Mal Beyanindan Dolayi 10 Gün Yatacak. O Bile Bana 10 Yil Gibi. Rabbim Kimseyi Kimsesiz Birakmasin. Allah Tez Zamanda Eşine Kavuştursun çocuğunun Yüzüne Baksin. Ama Sürekli Eşim Için Diye Form Açiyorsun. Maddi Durumunuz Anladiğim Kadariyla çok Iyi Değil. çocuğuna Bakacak Birini Bulup çaliş Ve Ona Destek Ol Bence. Avukatlar özel Veya Baronun Hiç Farketmiyor. Sen Tutmasan Bile Avukati Olmayanlara Baro Kendi Veriyor Avukati. Ve Ona Zorda Olduğunu Anlat Yardim Etmesini Için Ricadda Bulun. Dava Sonucuna Avukat Değil Hakim Karar Verir. özel Avukat Olunca Daha Erken çikacak Diye Bişey Yok. özel Olmazsa Eşin Nedn Dolayi Yatiyor Anlatmak Istermisin Merak Ettim. A.e.o Ona Siğin, Her An Onu An.
kardeşim eşime arkadaşı iftira attı oyüzden ben savcıyla görüştüm savcı baro avukatıyla dava çok uzar dedi ayrıca çalışmak bende istiyom eşim varkende
çalışıyodum ama onun desteğiyle çünkü o varken kreş parsınıda verbiliyoduk burada maşlar çok az ve kreş parsı adra nerdeyse siz düşünün birde suçsuz yatması zoruma gidiyo burad evet eşim için dualr açıyorum bunda kötü bişyemi var acaba aro aeo:A
çalışıyodum ama onun desteğiyle çünkü o varken kreş parsınıda verbiliyoduk burada maşlar çok az ve kreş parsı adra nerdeyse siz düşünün birde suçsuz yatması zoruma gidiyo burad evet eşim için dualr açıyorum bunda kötü bişyemi var acaba aro aeo:A
Tabiki Dua Açmanda Kötü Birşey Yok. Onu Kastetmedim Ama Ayni Konuya 1 Den Fazla Açmişsin O Dikkatimi çekti Sadece. Allah Yardimcin Olsun Ne Deyim çaresizliğin Ne Demek Olduğunu Bende çok Iyi Bilirim. Bende Senin Durumundayim çünkü. Dualarim Seninle. A.e.o.
Esselamu aleykum verahmetullahi veberekatuhu ablacım durumunuza gerçekten çok üzüldüm.her yarattığı canlının rızkınıda veren rabbim yar ve yardımcınız olsun.dualarım sizinle inşallah en kısa zamanda kurtulur eşiniz.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/28375-cezaevindeki-esim-ve-caresiligim · 04.10.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.