::( bana yardımedin lütfen

1.189 görüntülenme · 3 yanıt

Paylaş:
Bengisu-Ahmet

Bengisu-Ahmet

Üye · 11 mesaj

Bana yardımedin nolur. Ben ehlibeyt'ten sahabelerden,ashab-ı kiram'dan kız isimleri arıyorum. ama fazla kapsamlı bir arama yapamadım ve fazla zamanım yok. bir kızım olacak ama ismini hala bulamadım. ben istiyorum ki kendisine yakışacak benzeyecek birinin ismi olsun. E böyle oluncada en çok benim kızıma ehlibeyt'ten, ashabından, sahabesinden birinin ismi yakışır. birde ona yakışır şekilde yetiştirebilirsem onu ne mutlu bana. Yanlış mı düşünüyorum acaba?

Allah rızası için bana yardım edin bekliyorum :A
ikraa

ikraa

Kıdemli Üye · 300 mesaj

selamun aleykumm..
ne kadar heycanlısınız..tabıı ınsanın bır bebegii olunca..ablacım ılk olarak hayrlı uğurlu olsun inşallah..allah annelı babalı buyutsn ve hayrlı bır evlat olmayıı nasıp etsin inş.
ben isra diyecektm..gece yürüyüşü yanıı miraç'ın diger bır ısmıı...
ya da münteha ...cebrail as'ın bıle miraç da çıkmaya izni olmayıp efendımızın cıktığı en son yer..en üst yer..şimdilik aklıma bunlar geldıı..
hay akşamlar...
Rüyam3

Rüyam3

Mübarek Üye · 2.204 mesaj

Selamün Aleyküm
Kardeşim öncelikle doğacak kızınız için Rabbim uzun sağlıklı,sıhatli ömürler nasip etsin analı babalı büyütürsünüz inşallah Amin
Benim aklıma gelen isim "Sümeyye" oldu biliyorsunuz ki Sümeyye müslümanların ilk kadın şehididir.
Selametle
gizemmsevgi

gizemmsevgi

Kıdemli Üye · 185 mesaj

Allah ananlı babalı büyütsün ablacım benimde aklıma bi isim geliyo ama TUANA cennete düşen ilk damlanın ismiymiş çok hoşuma gitti.tabi sizde beğenirseniz bende fikrimiz sundum..SELAM VE DUA İLE KAL ABLACIM
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.