Hayatimiz Bilgisayar Oldu
1.182 görüntülenme · 6 yanıt
SıDıKA/MeKKe
Yeni Üye
Yeni Üye · 0 mesaj
s.a
soyledıklerınız malesf doğruuu.. okadar isterdım kıı hayr demeyıı ama bunlar gercekk..özellıkle cocuklarr..ha bunu kendım için kabul etmıyormm tabıı:)cunkuu ben hayatını bılgısayar onune kılıtleyecek kadar vaktı bol olan bırı değilimm...her halde vaktm bıraz daha bol olsaydı sadece GEZERDİM(bu benım hayat felsefemdr de) :):)bu aralar tatıldeyız tabıı..ama yınede ara ara gırıyorm...kılıtlenıp kalmam!!(inş)
sıdıka kardeşim; bence yakında boyle olacak dıyosnuz ama bence bunu yaşam tarzı halıne şimdiden getıren o kadar fazla ınsan var kıı...aman sız bunlardan olmayın ..
selametle kalın..
soyledıklerınız malesf doğruuu.. okadar isterdım kıı hayr demeyıı ama bunlar gercekk..özellıkle cocuklarr..ha bunu kendım için kabul etmıyormm tabıı:)cunkuu ben hayatını bılgısayar onune kılıtleyecek kadar vaktı bol olan bırı değilimm...her halde vaktm bıraz daha bol olsaydı sadece GEZERDİM(bu benım hayat felsefemdr de) :):)bu aralar tatıldeyız tabıı..ama yınede ara ara gırıyorm...kılıtlenıp kalmam!!(inş)
sıdıka kardeşim; bence yakında boyle olacak dıyosnuz ama bence bunu yaşam tarzı halıne şimdiden getıren o kadar fazla ınsan var kıı...aman sız bunlardan olmayın ..
selametle kalın..
Hayirli Akşamlar Selamünaleyküm
Uzaklık deyip dert ettiğin nedir ki sevgili Biz
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
YARADAN'ı görmeden sevmedik mi
Mevlana'dan
Beni Kimsenin Bilmesi Önemli Degil Rabb'im Bilsin , Yeter. Kim Ne Derse Desin
Bana
Rabb'im Kulum Desin Yeter...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/28366-hayatimiz-bilgisayar-oldu · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Hayatimiz imtihan Nasihatler 3 cevap
- BU gÜN YerLEŞtirLER BeLLİ OLDU..bizim zamanımızda ÖSS idi, şimdi ise YGS ve LYS oldu. Üniversiteler 36 cevap
- Dil lal oldu, gönül hicrana gark oldu! Kendi Şiirleriniz 2 cevap
- Bilgisayar başındakileri bekleyen tehlike Nasihatler 1 cevap
- Bilgisayar ve iman Dini sohbet 1 cevap
- Biraz gülelim!... (bilgisayar anketi) Dini sohbet 22 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.