Yer var mı?

3.753 görüntülenme · 37 yanıt

Paylaş:
Rabia-Adeviye

Rabia-Adeviye

Kıdemli Üye · 319 mesaj

selam'ün aleyküm hepinize.Sitenizi az biraz gezdim ve sizi çok sevdim:evet.Bu yaşlı ablaya da yer var mı aranızda? Selametle kalın.
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

Rabia-Adeviyeselam'ün aleyküm hepinize.Sitenizi az biraz gezdim ve sizi çok sevdim:evet.Bu yaşlı ablaya da yer var mı aranızda? Selametle kalın.

aleyküme selam ablacımçaramıza hoşgeldin.üyeliğin hayırlı olsun.rabbime emanet olun:H
Rabia-Adeviye

Rabia-Adeviye

Kıdemli Üye · 319 mesaj

mahsun kulaleyküme selam ablacımçaramıza hoşgeldin.üyeliğin hayırlı olsun.rabbime emanet olun:H

Teşekkür ederim mahsun kul. Allah(c.c)razı olsun.İnşallah ahirette mahsun olmazsın canım.
aysem06

aysem06

Mübarek Üye · 552 mesaj

Rabia-Adeviyeselam'ün aleyküm hepinize.Sitenizi az biraz gezdim ve sizi çok sevdim:evet.Bu yaşlı ablaya da yer var mı aranızda? Selametle kalın.

ALEYKÜM SELAM HOŞ GELDİN ABLACIM ....... 37 YAŞ YAŞLI ANLAMINA GELMİYORKİ ...DAHA ÇOOOK GENÇSİNİZ ....:B AİLEMİZDE YER ÇOK ..İNŞALLAH HAYIRLI OLUR ÜYELİĞİNİZ SELAMETLE KALIN
_Resul_

_Resul_

Mübarek Üye · 8.169 mesaj

Ve aleykümselam..Hoşgeldiniz aramıza..Allah(c.c)'ya emanet olun..
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
Rabia-Adeviye

Rabia-Adeviye

Kıdemli Üye · 319 mesaj

aysem06, post: 567677, member: 49515ALEYKÜM SELAM HOŞ GELDİN ABLACIM ....... 37 YAŞ YAŞLI ANLAMINA GELMİYORKİ ...DAHA ÇOOOK GENÇSİNİZ ....:B AİLEMİZDE YER ÇOK ..İNŞALLAH HAYIRLI OLUR ÜYELİĞİNİZ SELAMETLE KALIN

Hoş buldum aysem iltifatın için de ayrıca teşekkürler:D
Rabia-Adeviye

Rabia-Adeviye

Kıdemli Üye · 319 mesaj

_Resul_Ve aleykümselam..Hoşgeldiniz aramıza..Allah(c.c)'ya emanet olun..

Sağolasın resul kardeş sizde allah(c.c)'a emenet olun.
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

Ve aleyküm selam ablamız..
İslamiyet yuvasına hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz. Est. maşallah daha gençsiniz ablamız:)..Üyeliğiniz hayırlı, daim ve istifadeli olsun inşallah..Rabbimize emanet olun. Selam ve dua ile inşallah..B):H
gecekondu

gecekondu

Mübarek Üye · 1.726 mesaj

aleyküm Selam Hoş geldiniz islamiyet yuvasına Üyeliğiniz Hayırlı Ve daim olsun inşallah....

Allah(c.c.) emanet olun selametle....

efzairem

efzairem

Mübarek Üye · 758 mesaj

aleyküm selam ablacım hoş geldiniz üyeligniz hayırlı olsun inşallah
Rabia-Adeviye

Rabia-Adeviye

Kıdemli Üye · 319 mesaj

aliye_aliye, post: 567685, member: 49515
Ve aleyküm selam ablamız..
İslamiyet yuvasına hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz. Est. maşallah daha gençsiniz ablamız:)..Üyeliğiniz hayırlı, daim ve istifadeli olsun inşallah..Rabbimize emanet olun. Selam ve dua ile inşallah..B):H

Sağol bitanesi Allah(c.c)razı olsun
Rabia-Adeviye

Rabia-Adeviye

Kıdemli Üye · 319 mesaj

gecekondualeyküm Selam Hoş geldiniz islamiyet yuvasına Üyeliğiniz Hayırlı Ve daim olsun inşallah....

Allah(c.c.) emanet olun selametle....

Teşekkür ederim canım.
Rabia-Adeviye

Rabia-Adeviye

Kıdemli Üye · 319 mesaj

efzairemaleyküm selam ablacım hoş geldiniz üyeligniz hayırlı olsun inşallah

Teşekkür ederim efzairem.
Rabia-Adeviye

Rabia-Adeviye

Kıdemli Üye · 319 mesaj

Bir kerede peş peşe alıntıyı nasıl yapıyorsunuz.Ben yapamadım.Tek tek cevapladım.Hani sayfa israfı olmasın diye:B
nigdeli

nigdeli

Mübarek Üye · 4.908 mesaj

ve aleyna aleyküm selam adaşım ablam :).. Hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz..
Üyeliğiniz hayırlı ve istifadeli olsun inşaAllah..Selam ve dua ile..:HB)
GunahkarKuL

GunahkarKuL

Aktif Üye · 94 mesaj

Selamun Aleyküm.Bende yeni üyeyim.Rabia-Adeviye Hoş geldiniz.Allah yolunda gitmek istiyen herkeze yer var yeterki hidayete ermeyi arzulasınlar.Allah'ın Rahmeti ve bereketi üzerlerinize olsun.Amin.
Rabia-Adeviye

Rabia-Adeviye

Kıdemli Üye · 319 mesaj

nigdeli
ve aleyna aleyküm selam adaşım ablam :).. Hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz..
Üyeliğiniz hayırlı ve istifadeli olsun inşaAllah..Selam ve dua ile..:HB)

Hoşbuldum adaşım:evet
Rabia-Adeviye

Rabia-Adeviye

Kıdemli Üye · 319 mesaj

GunahkarKuLSelamun Aleyküm.Bende yeni üyeyim.Rabia-Adeviye Hoş geldiniz.Allah yolunda gitmek istiyen herkeze yer var yeterki hidayete ermeyi arzulasınlar.Allah'ın Rahmeti ve bereketi üzerlerinize olsun.Amin.

Hoş buldum,sende hoşgeldin KuL
Nickini niye ''GünahkarKuL''diye seçtin ki hepimiz kul ve hepimiz günahkarız ama bir müslüman kardeşime böyle GünahkarKuL diye hitap etmek gelmiyor içimden sadece kuL desem bari olur mu?;)
Rabia-Adeviye

Rabia-Adeviye

Kıdemli Üye · 319 mesaj

tekrar selamun aleykum

tekrar selamun aleykum

Tamda yeni tanışmışken sömestr girdi araya memlekete gitmiştim.Döndüm ve güzel şeyler paylaşacağımızı umuyorum inşallah.Tekrar herkese selamün aleyküm.
umeyye

umeyye

Mübarek Üye · 1.936 mesaj

ALEYKÜM SELAM HOŞ GELDİN ABLACIM

ÜYELİĞİN HAYIRLI UĞURLU VE DAİM OLSUN İŞL. SELAM VE BAKİ DUA İLE RAHMAN A EMENET OL :H
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.