Abilerim Ablalarim Kardeslerim
8.306 görüntülenme · 81 yanıt
ozden-ihlbana 500 tane verirmisiniz bitince gene alırım tamam Allaha emanet olun kardeşlerim..
SELAMUN ALEYKÜM
ALLAH (c.c) Razi Olsun Katiliminiz icin
ALLAH (c.c) Kabul Etsin
Bi Zahmet asagidaki adresi tiklayip oraya yazarmisiniz okumak istediginiz miktari
http://forum.islamiyet.gen.tr/peygamberimiz-hz-muhammed-sav/44507-19-mart-2008-e-az-kaldi-salavat-kampanyasi-basladi-hedef-1-milyon-salavat-haydi-sa.html
ALLAH (c.c) Ye Emanet Olun Hayirli Aksamlar
ALLAH (c.c) Razi Olsun Katiliminiz icin
ALLAH (c.c) Kabul Etsin
Bi Zahmet asagidaki adresi tiklayip oraya yazarmisiniz okumak istediginiz miktari
http://forum.islamiyet.gen.tr/peygamberimiz-hz-muhammed-sav/44507-19-mart-2008-e-az-kaldi-salavat-kampanyasi-basladi-hedef-1-milyon-salavat-haydi-sa.html
ALLAH (c.c) Ye Emanet Olun Hayirli Aksamlar
ABILERIM ABLALARIM KARDESLERIM
Peygamber Efendimizin Dogum Günü´ne
19 Mart a yani (KUTLU DOGUM HAFTASINA) az kaldi !!!
Bu Nedenle Enesbatur Abimiz SALAVAT KAMPANYASI Baslatti... Efendimize En Güzel Hediyeyi Sunmamiz icin bize vesile Oldu_ RABBIM Ondan Razi Olsun_ Onun Sayesinde Bizde bu büyük sevabtan mahrum Kalmayacagiz insALLAH
Haydi Abilerim Ablalarim Kardeslerim Efendimiz icin SALAVAT Getirelim... Ona hediyelerin en güzelini verelim

Peygamber Efendimize Salavat Getirelim bu sevabtan kendimizi mahrum etmeyelim
Suana kadar okunan SALAVAT sayisi 6.599.987 Salavat Hedef 9.999.999
Haydi Abilerim Ablalarim Kardeslerim Efendimiz icin SALAVAT Getirelim... Ona hediyelerin en güzelini verelim
Peygamber Efendimiz (s.a.v) Icin SALAVAT Okumak isteyenler bende bu büyük sevabtan mahrum kalmak istemiyorum diyenler
asagidaki adresi tiklayip okumak istediginiz miktari belirtebilir:
Rabbim Bizlerin Efendimizin Sefaatine Nail Eylesin InSALLAH

18 MART A COK AZ KALDI HAYDI KARDESLERIM 9.999.999 SALAVAT A TAMAMLAYALIM EFENDIMIZ ICIN BU SAYI BILE AZ DEGILMI?
Bahar_58, post: 577530, member: 57410
esselamunaleykümverahmetullahi veberekatuhu..
BAHARCIĞIM RABBİM RAZI OLSUN..SEVBINA NAİL OLANLARDAN OLABİLME DUALARIMLA..:H:H
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."
(HAŞR SURESİ,24)
firdesesselamunaleykümverahmetullahi veberekatuhu..
VE ALEYKÜM SELAM VE RAHMETULLAHI VE BEREKATÜH
AMIN KARDESIM SENDENDE INSALLAH KATILIMIN ICIN ALLAH (c.c) RAZI OLSUN En Güzel Sekilde Mükafatlandirilirsin insALLAH
:H
AMIN KARDESIM SENDENDE INSALLAH KATILIMIN ICIN ALLAH (c.c) RAZI OLSUN En Güzel Sekilde Mükafatlandirilirsin insALLAH
:H
LISTEMIZ:
HAYDI KARDESLERIM OKUMAYAN KALMASIN LISTEMIZDE YENI ISIMLER GÖRMEK ISTIYORUZ...
(Şefaatime en layık olan, bana en çok salevat okuyandır.) [Tirmizi]
(Kıyamette bana en yakın olan, en çok salevat getirendir.) [Tirmizi]
PEYGAMBER EFENDIMIZIN SEFAATINE LAYIK OLMAK YADA ONA KIYAMETTE EN YAKIN OLMAK ISTEMEZMISINIZ???
(Şefaatime en layık olan, bana en çok salevat okuyandır.) [Tirmizi]
(Kıyamette bana en yakın olan, en çok salevat getirendir.) [Tirmizi]
PEYGAMBER EFENDIMIZIN SEFAATINE LAYIK OLMAK YADA ONA KIYAMETTE EN YAKIN OLMAK ISTEMEZMISINIZ???

G ü N C E L L E M E
G ü N C E L L E M E

G ü N C E L L E M E
ABILERIM ABLALARIM KARDESLERIM
Peygamber Efendimizin Dogum Günü´ne
19 Mart a yani (KUTLU DOGUM HAFTASINA) az kaldi !!!
Bu Nedenle Enesbatur Abimiz SALAVAT KAMPANYASI Baslatti... Efendimize En Güzel Hediyeyi Sunmamiz icin bize vesile Oldu_ RABBIM Ondan Razi Olsun_ Onun Sayesinde Bizde bu büyük sevabtan mahrum Kalmayacagiz insALLAH

Peygamber Efendimize Salavat Getirelim bu sevabtan kendimizi mahrum etmeyelim
Peygamber Efendimiz (s.a.v) Icin SALAVAT Okumak isteyenler bende bu büyük sevabtan mahrum kalmak istemiyorum diyenler
Rabbim Bizlerin Efendimizin Sefaatine Nail Eylesin InSALLAH
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/28234-abilerim-ablalarim-kardeslerim · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.