~~işte Gidiyorum~~

4.758 görüntülenme · 42 yanıt

Paylaş:
kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

SELAMUN ALEYKUM.

İŞTE GELDİK GİDİYORUZ,
KALANLARA SELAM OLSUN.
BİZİ BİR HAYIR İLE ANANLARA
KASIM HADİDEN SELAM OLSUN.

HEPİZ HAKKINIZI HELAL EDİN KARDEŞLERİM.BENDEN YANA HERKESE HELAL OLSUN....:gulegule:gulegule
efzairem

efzairem

Mübarek Üye · 758 mesaj

aleyküm selam da noluyo ya nereye gidiyosunuz burası durulası biyer degilse hepimiz gidelim lütfen yapmayın böyle
hayırdır kasım abi size neoldu
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

Mübarek Üye · 2.050 mesaj

selamün aleyküm kasım abim...ne oldu ya ? bu ne demek..yoksa sende mi gidiyorsun...
ÂNI YAŞA...
fatmana

fatmana

Mübarek Üye · 1.902 mesaj

kasım abi bence şaka yapıyor demi abi...sen gidiyorsan ben hepten giderim ve artık kimsede geri döndüremez...ben şaka olduğunu düşünüyorum...daha beni geri getirmek için okadar uğraşan insan aynı gün kendi gitmez herhalde...
''İNSAN DİLİNİN MASKARASIDIR''
@ebruli

@ebruli

Mübarek Üye · 811 mesaj

aleykum selam
kasim abi sendemi gidiyorsun?
hicbirsey anlamiyorumya.neler oluyor?
ama karar tabiykide senindir.
gittin yerde mutlu ol.
ALLAHA EMANET OL..:gulegule
Hak-Er

Hak-Er

Kıdemli Üye · 133 mesaj

selamun aleykum

abi sağdan git para bulursun :)

şaka yapıyor kasım abi :)

bırakmaz bizi abimiz.... selamlar :)
efzairem

efzairem

Mübarek Üye · 758 mesaj

ne olur cevap verin niye gittigniziz söylemezseniz varsa hakkımı helal etmiyorum söyleyin gidilecekse hepimiz gidelim
fatmana

fatmana

kasım abi şuanda özeldede yok ama ben şaka olduğunu düşünüyorum hala..........bana söylediklerini kendisi unutursa olmaz...birazdan gelir...
keltepe

keltepe

Mübarek Üye · 2.305 mesaj

fatmanakasım abi şuanda özeldede yok ama ben şaka olduğunu düşünüyorum hala..........bana söylediklerini kendisi unutursa olmaz...birazdan gelir...

FATMANA KARDEŞİM...TEVHİD BÖLÜMÜNE GİRERMİSİN ..

SENİN HATİMİ BİTİRDİK ..
keltepe

keltepe

Mübarek Üye · 2.305 mesaj

kasım hadi, post: 565728, member: 25977SELAMUN ALEYKUM.

İŞTE GELDİK GİDİYORUZ,
KALANLARA SELAM OLSUN.

HEPİZ HAKKINIZI HELAL EDİN KARDEŞLERİM.BENDEN YANA HERKESE HELAL OLSUN....:gulegule:gulegule

ALEYKÜM SELAM KASIM ABİ..

İNANMIYORUM KESİN ŞAKA YAPIYORSUNUZ...

BİZİ BIRAKIP GİDEMESSİNİZ..

RABBİME EMANET OLUN DUA İLE.
leyla-1

leyla-1 🛡

Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.067 mesaj

İŞTE GELDİK GİDİYORUZ,
KALANLARA SELAM OLSUN.

Selam aleyküm kardeşim aramızdan ayrılmıyorsunuz herhalde bizlere başka bir mesaj verdiniz umarım.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun..
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM HAYIRDIR BİR İKİ GÜN SİTEYE GİRMEDİK DİYE HEMEN GİTMEYE KALKMIŞSIN SEN BİR YERE GİDEMEZSİN CÜNKÜ BEN BUNA İZİN VERMİYORUM İSTERSEN GİT AMA BİLKİ BEN SENİN ABİN OLMUYACAM ARTIK FAZLA BİŞİLER YAZMAK İSTEMİYORUM EĞER BİRAZ OLSUN HATİRİM VARSA GİTME BENİDE ÜZME BU GÜN OLMAZSA YARIN SENİ BURADA GÖRMEK İSTİYORUM BİRAZDA SER KONUŞTUM AMA İNAN GİTMENİ İSTEMİYORUM RABBİME EMANET OL SELAM VE DUA İLE KAL
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

yasinyaşarturan

yasinyaşarturan

Üye · 18 mesaj

kasım abi ne oldu.neden gidiyorum yazdınki.msn niye açık degil.
fatmana

fatmana

kasım abi buraya gelip şaka olduğunu söylemezsen ben bu defa gerçekten gidiyorum ve gidince nekadar zor döndüğümü yakındna tanıyanlar bilir....allaha emanet ol...akşam geç vakit msnin açıktı ama sana yazamadım kardeşim vermedi pc yi.......akşam namazına kadar geldin geldin gelmedin ben gittim..
Kardelen..

Kardelen..

Kıdemli Üye · 251 mesaj

oo bende gittim ya yetkililere duyuruyorum..sitede kimse durmuyor...lütfen siteyi kapatında hiç zorlanmayalım ayrılıklarda..kasım abi gidersen ben fatma abla gibi giderim bilmiş ol.......
Im_muslim

Im_muslim

Mübarek Üye · 3.194 mesaj

İŞTE GELDİK GİDİYORUZ,
KALANLARA SELAM OLSUN.

Aleyküm selam Kasım Hadi Abim nereye!!!!!! canım abicim, ne oldu bizle paylaşmak ister misin?

ne olur bu kararından vazgeç, Burası KASIM abisiz olmaz biliyorsun...ne olur bir kere daha düşün
Hakkımız varsa helal olsun...ALLAHa emanet olunuz...selamlar...
istikbal

istikbal

Mübarek Üye · 1.236 mesaj

İŞTE GELDİK GİDİYORUZ,
KALANLARA SELAM OLSUN.

Ve alaykum selam verahmetullahi vebereketuh
Değerli abim bizleri bırakıpta nerelere gidiyorsun.Oysa bizler seni Allah rızası için çok seviyoruz ve buradan ayrılmanı istemiyoruz.Eğer ortada gitmen için sorun varsa şayet buradan ayrılmanı mı gerektiricek kadar büyük.Biz müslümanlar olarak atacağımız adımları bilinçli bir şekilde atmak zorundayız bak ne kadar kardeş gitmemeni istiyor kalblerini kırmayalım.Hakkım var ise her zaman hakkımı helal ediyom sana,Rabbime emanet ol abim.
“Yeryüzünde en güzel sistem İslam’dır. Sakın ha bu sistemi mal korkusundan, can korkusundan çakallara parçalatmayın. Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Sonra hakkınızla beraber, müslümanlık şerefiniz de gider”[Şehid Muammer Aslantaş]
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatühü kıymetli Kasım abim,
Başlığı görünce çok üzüldüm:gulegule..Bu bir şakadır inşallah abim..Siz ki, her gitmek isteyenin şeytanı sevindireceğini yazardınız..Sizin dönmenizi çok istiyoruz ve döneceğinize de can-ı gönülden inanıyorum kıymetli abim..En kısa zamanda sizi tekrar aramızda görmek duasındayım..Bu aciz kardeşinizin hakkı olamaz ama varsa da şayet, ebeden helal-i hoş olsun inşallah..Rabbimize emanetsiniz hacı adayı abim..Her daim dualardasınız..Selam ve baki dua ile inşallah.
derya86

derya86

Kıdemli Üye · 349 mesaj

Aleykum Selam Kasim Abi De Neden Gidiyorsunuz? Son Zamanlarda Neden Herkes Gitmek Istiyor. Bu Forumlari Görünce çok Keyfim Kaçiyor Abi Bu Site Bizlerle Var Birer Ikişer Birakip Gidersek Kardeşliğimiz Ne Olacak. Sizi Kiran Ne Bilemiyorum Belkide Kendi özel Bir Sebebiniz Vardir Ama Lütfen Geri Gelin. Kimsede Artik Biryere Girmesin.
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

selamün aleyküm kasım abim.
bunları yazarken bile üzülüyorum .cevdet abiyi getirmek için nasıl uğraşmıştık hatırlıyormusunuz.kardeşliğimizi kimse bölemez diye.hani...noldu kasım abi.nefsimizle mücadele edemiyormuyuz artık yoksa.dönmenizi istiyorum.Allaha emanet ol.:gulegule
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.