Uzun Bir Aradan Sonraaaa...
1.578 görüntülenme · 11 yanıt
Selamün Aleyküm.Arkadaşlar nasılsınız okul dolayısıyla buraya bayağı ara verdim.Neler yaptınız inş. çok şey kaçırmadım.Ben diyorum ki aramızda bir kampanya başlatalım.Sadece bize özel olsun.Mesela Rabbimizin 99 ismini ezberlemek ezberleyen yazsın böylece hem güzel bir işe de imza atmış oluruz ne dersiniz??? Sizinde fikirlerinize açığım selametle:H:H:H:H
serkan390, post: 565670, member: 69377bilmem bi şaka yapayım dedim hepsi bu... sonuçta Hz. Muhammed Mustafa (sav) Efendimiz de sakayı severmiş
ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN.ÜZÜLDÜM Bİ AN BÖYLE DÜŞÜNMENE AM AŞİMDİ SEVİNDİM ŞAKA OLDUĞUNU DUYUNCA.
serkan390yasasın yasasın yasasın belkide sevap kazanmısımdır inşallah birini sevindirdim oleeeeyyyyyyyy
EVT SEVİNDİM GERÇEKTEN.BENİ MUTLU ETTİĞİN İÇİN RABBİM SENİ MUTLU ETSİN İNŞAALH.SEVAP ALMIŞSINDIR UMARIM:G
Ben Hiddetlenmedimki.o Nerden çikti.öylemi Yasittim.kusura Bakam öyle Anladiysan özür Diliyorum.hayrili Kşamlar Bu Arada
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/28224-uzun-bir-aradan-sonraaaa · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- kardeslerim uzun bir aradan sonra tekrar islamiyet ai3esine katıldım Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 7 cevap
- UzuN Bi AradaN SonRa TekraRdaN " SeLaMüN ALeyKüM " Tanışma Köşesi 46 cevap
- Uzun bir aradan sonra... Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 13 cevap
- Uzun bir aradan sonra Tanışma Köşesi 5 cevap
- Eskilerden ama uzun süre aradan sonra yine buraya gelebilir mi acaba:) Tanışma Köşesi 5 cevap
- Beynin anatomisi muhteşem uzun uzun inceleyin ..... Sağlık ve Yaşam 4 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.