Uzun Bir Aradan Sonraaaa...

1.578 görüntülenme · 11 yanıt

Paylaş:
ozlem_37

ozlem_37

Kıdemli Üye · 140 mesaj

Selamün Aleyküm.Arkadaşlar nasılsınız okul dolayısıyla buraya bayağı ara verdim.Neler yaptınız inş. çok şey kaçırmadım.Ben diyorum ki aramızda bir kampanya başlatalım.Sadece bize özel olsun.Mesela Rabbimizin 99 ismini ezberlemek ezberleyen yazsın böylece hem güzel bir işe de imza atmış oluruz ne dersiniz??? Sizinde fikirlerinize açığım selametle:H:H:H:H
serkan390

serkan390

Aktif Üye · 57 mesaj

saçma.......
ashab_kiram

ashab_kiram

Mübarek Üye · 650 mesaj

serkan390saçma.......

NİYE SAÇMA OLSUN Kİ
serkan390

serkan390

Aktif Üye · 57 mesaj

bilmem bi şaka yapayım dedim hepsi bu... sonuçta Hz. Muhammed Mustafa (sav) Efendimiz de sakayı severmiş
serkan390

serkan390

Aktif Üye · 57 mesaj

ilk yiyen siz oldunuz afiyet olsun
ashab_kiram

ashab_kiram

Mübarek Üye · 650 mesaj

serkan390, post: 565670, member: 69377bilmem bi şaka yapayım dedim hepsi bu... sonuçta Hz. Muhammed Mustafa (sav) Efendimiz de sakayı severmiş

ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN.ÜZÜLDÜM Bİ AN BÖYLE DÜŞÜNMENE AM AŞİMDİ SEVİNDİM ŞAKA OLDUĞUNU DUYUNCA.
ashab_kiram

ashab_kiram

Mübarek Üye · 650 mesaj

serkan390ilk yiyen siz oldunuz afiyet olsun

ALLAH RAZI OLSUN KARNIMDA AÇIKMIŞTI İYİ GELDİ:K:K
serkan390

serkan390

Aktif Üye · 57 mesaj

yasasın yasasın yasasın belkide sevap kazanmısımdır inşallah birini sevindirdim oleeeeyyyyyyyy
ashab_kiram

ashab_kiram

Mübarek Üye · 650 mesaj

serkan390yasasın yasasın yasasın belkide sevap kazanmısımdır inşallah birini sevindirdim oleeeeyyyyyyyy

EVT SEVİNDİM GERÇEKTEN.BENİ MUTLU ETTİĞİN İÇİN RABBİM SENİ MUTLU ETSİN İNŞAALH.SEVAP ALMIŞSINDIR UMARIM:G
serkan390

serkan390

Aktif Üye · 57 mesaj

aksamınız hayırlı olsun ama yine de bence bu kadar çabuk karar verip de hiddetlenmeyin
ashab_kiram

ashab_kiram

Mübarek Üye · 650 mesaj

Ben Hiddetlenmedimki.o Nerden çikti.öylemi Yasittim.kusura Bakam öyle Anladiysan özür Diliyorum.hayrili Kşamlar Bu Arada
ozlem_37

ozlem_37

Kıdemli Üye · 140 mesaj

Selamün aleyküm sevindim forumuma ilgi gösterildiğine selametle
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.