Dönersen Kabul Edlirsin

1.697 görüntülenme · 27 yanıt

Paylaş:
Nur_u Secde

Nur_u Secde

Mübarek Üye · 5.268 mesaj

İsrailoğulları içinde bir genç vardı.20sene Allah'a ibadet ettikten sonra,ibadetten vazgeçti,20senede isyan içinde olu.Sonra bir gün aynaya baktı.Saçlarında beyazlık gördü.Bu manzara ona bir ikaz oldu.Allah'a şöyle yalvardı;

-Ya ilahi!Sana 20 sene itaat ettim.Sonra dönüp 20 sene de isyan ettim.Acaba şimdi tevbe edip dönüş yaparsam ,yine beni kabul edermisin?
kendisine şöyle seslenildi:
-''Bizi sevdin,bizde seni sevdik.Bizi terk ettin,biz de seni terk ettik.Bize isyan ettin,sana mühlet verdik.Eğer tekrar bize dönersen ,yine seni kabul ederiz.''
(İmam-ı Gazali,ihya)
Nur_u Secde

Nur_u Secde

RABBİM, GÜNAHIM ÇOK AMA SENİN MERHAMETİN DAHA BÜYÜK.BENİM NAZARIMDA MERHAMETİN AMELLERİMDEN DAHA UMUT VERİCİDİR.
evrim84

evrim84

Üye · 48 mesaj

Çok güzel bir paylaşım ALLAHIM doğru yoldan ayırmasın bizleri inşallah imanla göç etmeyi nasip etsin AMİİİİİİİİİİİİN
Nur_u Secde

Nur_u Secde

evrim84, post: 565305, member: 23787Çok güzel bir paylaşım ALLAHIM doğru yoldan ayırmasın bizleri inşallah imanla göç etmeyi nasip etsin AMİİİİİİİİİİİİN

Allah razı olsun.Rabbime emanet olun.amin inşallah.:H
sevgi dinc

sevgi dinc

Mübarek Üye · 529 mesaj

allah razı olsun emegine saglık
Nur_u Secde

Nur_u Secde

sevgi dinc, post: 565368, member: 73099allah razı olsun emegine saglık

Allah sendende razı olsun.Allaha emanet ol:H
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

Selamün Aleyküm Ablaların harbisi can ablam,
Allah c.c senden ebeden razı olsun inşallah..Paylaşımın çok güzeldi..Rabbimize samimiyetle ve ihlasla rüc'u ettikçe, şanında affetmek olan Rabbimiz c.c bizleri kabul eyleyecektir inşallah..Allah c.c hepimizin rüc'usunu, hicretini kabul eylesin, Amin..Dualarımda daimsin canım ablam..Emeğine ve o engin gönlüne sağlık olsun inşallah..Rabbimize emanetsin..Selam ve baki dualar ile inşallah..B):H
Nur_u Secde

Nur_u Secde

aliye_aliye
Selamün Aleyküm Ablaların harbisi can ablam,

Allah c.c senden ebeden razı olsun inşallah..Paylaşımın çok güzeldi..Rabbimize samimiyetle ve ihlasla rüc'u ettikçe, şanında affetmek olan Rabbimiz c.c bizleri kabul eyleyecektir inşallah..Allah c.c hepimizin rüc'usunu, hicretini kabul eylesin, Amin..Dualarımda daimsin canım ablam..Emeğine ve o engin gönlüne sağlık olsun inşallah..Rabbimize emanetsin..Selam ve baki dualar ile inşallah..B):H

Beni kovmaz diye kapına geldim
Affı boldur diye affına geldim
Tuttum günahımdan yüzüme perde
Kulluk edemedim lütfuna geldim
aleyküme selam ablasının birtanesi.inşallah aliyecim.Rabbimizin merhametinden hiç umudumuzu kesmeyelim.O affetmeyi sevendir yeter ki tevbe edelim.Allah senden de razı olsun.Allaha emanetsin hacı kardeşim:H
BULENT TUNALI

BULENT TUNALI

Mübarek Üye · 2.307 mesaj

ÇOK GÜZEL BİR ÇALIŞMA ALLAH RAZI OLSUN
DÜNYA İŞLERİ ZOR.AHİRET İŞLERİ KOLAY GELİYORSA.O ZAMAN CENNETLİKSİN
alptuğ

alptuğ

Yeni Üye · 7 mesaj

selamun aleyküm allah kimseyi doğru yoldan ayırmasın inşallah hayırlı günler
kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

mahsun kulİsrailoğulları içinde bir genç vardı.20sene Allah'a ibadet ettikten sonra,ibadetten vazgeçti,20senede isyan içinde olu.Sonra bir gün aynaya baktı.Saçlarında beyazlık gördü.Bu manzara ona bir ikaz oldu.Allah'a şöyle yalvardı;

-Ya ilahi!Sana 20 sene itaat ettim.Sonra dönüp 20 sene de isyan ettim.Acaba şimdi tevbe edip dönüş yaparsam ,yine beni kabul edermisin?
kendisine şöyle seslenildi:
-''Bizi sevdin,bizde seni sevdik.Bizi terk ettin,biz de seni terk ettik.Bize isyan ettin,sana mühlet verdik.Eğer tekrar bize dönersen ,yine seni kabul ederiz.''
(İmam-ı Gazali,ihya)

selamun laeykum kardeşim.
RABBIM razı olsun çok güzel bir paylaşımdı.ALLAH kimseyi dogru yolu bulduktan sonra yine saptırmasın.amin.selametla.:T:T:T:T
Nur_u Secde

Nur_u Secde

BULENT TUNALI, post: 565417, member: 20924ÇOK GÜZEL BİR ÇALIŞMA ALLAH RAZI OLSUN

allah sizdende razı olsun:H
Nur_u Secde

Nur_u Secde

alptuğselamun aleyküm allah kimseyi doğru yoldan ayırmasın inşallah hayırlı günler

aleyküme selam.amin inşallah.sizede hayırlı günler:H
Nur_u Secde

Nur_u Secde

kasım hadiselamun laeykum kardeşim.
RABBIM razı olsun çok güzel bir paylaşımdı.ALLAH kimseyi dogru yolu bulduktan sonra yine saptırmasın.amin.selametla.:T:T

aleyküme selam kasım abim.Allah sendende razı olsun.amin amin abim inşallah.Rabbime emanet ol:H
zamannamaz

zamannamaz

Kıdemli Üye · 438 mesaj

Selamun Aleyküm;
Çok çok güzel bir paylaşım olmuş.
Allah razı olsun.

Rabbim sen bağışlayansın, merhamet edensin, lütufkarsın.Bizleri doğru yoldan ayırma, bizleri şaşırtma.GÜnahlarımızı bağışla,hatalarımızı karşımıza çıkarma, ayıplarımızıve korkularımızı ört.Amin.
@ebruli

@ebruli

Mübarek Üye · 811 mesaj

ALLAH razi olsun sizden.
yuce rabbim dogru yolundan ayirmasin,sasirtmasin hic kimseyi insaallah..
Nur_u Secde

Nur_u Secde

zamannamazSelamun Aleyküm;
Çok çok güzel bir paylaşım olmuş.
Allah razı olsun.

Rabbim sen bağışlayansın, merhamet edensin, lütufkarsın.Bizleri doğru yoldan ayırma, bizleri şaşırtma.GÜnahlarımızı bağışla,hatalarımızı karşımıza çıkarma, ayıplarımızıve korkularımızı ört.Amin.

Aleyküme selam kardeşim.Amin inşallah.Allah sizden de razı olsun.Rabbime emanet olun inşallah.:H
Im_muslim

Im_muslim

Mübarek Üye · 3.194 mesaj

ALLAHım bizim de günahımız çık YA RABBİ...ama yine senin kapındayız..günahlarımıza tevbe ediyoruz...KABUL eyle ya RABBİ...merhamet Kapılarını bizlere aç ya RABBİ..

MAHSUN KUL kardeşimizi ve diğer kardeşlerimizi SEVDİKLERİN zümresine dahil eyle YA RABBİ...

ALLAH razı olsun kardeşim...hayırlı günler...selametle...
nesrin_77

nesrin_77

Mübarek Üye · 527 mesaj

Selam aleyküm.
Allah ( cc ) razı olsun.
Cenabı hak cümlemizi kendinden bir an bile uzaklaştırmasın inşallah.
Cümlemizi af edip bağışlasın.

BiZi BiZE BIRAKMA....

BiZi SENSiZ BIRAKMA...

BiZi SENSiZLiKLE SINAMA...

AF ET ALLAH'IM NE OLUR AF ET.....

(amin,amin,amin)

Allah' a ( cc ) ısmarladık.
Nur_u Secde

Nur_u Secde

@ebruliALLAH razi olsun sizden.
yuce rabbim dogru yolundan ayirmasin,sasirtmasin hic kimseyi insaallah..

Allah sizdende razı olsun.amin inşallah.Allaha emanet ol kardeşim:gulegule
Paylaş:

Giriş yap ve cevap yaz.