Bu Videoyu Görmelisiniz!!
7.880 görüntülenme · 24 yanıt
Ya Gerçekten Süper Bi Paylasim Tam Ibretlik Alana Tabi Insanoglu Nankördür Neyse Allah (c.c)sizden Razi Olsun Rabbime Emanetsiniz Inş
kardesim ekledigin video guzel fakat açilan sayfada çook uygunsuz goruntuler var hiç hos degiller lutfen linki kaldirin yada degistirin selam ve dua ile...
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
sari_timurbu haber gerçek değil
çok güvenilir bi kaynaktan okumuştum
onun için böyle şeylere inanmayın[/QUOTE S.A EVET KARDEŞİM HAKLISIN BU HABERLERE İNANMAYIN DAHA ÖNCEDE BUNA BENZER COK ŞEYLER GÖRDÜK MÜSLÜMANLARIN DİNİ DUYGULARINI İSTİSMAR ETMEKTEN BASKA BİRSEY DEĞİL ÜMİT VAR OLMAK LAZIMDIR A.E.O
bu tür haberler büyük raiting yaptığı için özenle seçiliyor
arkadaş için demiyorum
bu tür şeyler dolaşıyor internette
bu ve buna benzer şeylere bakmamak lazım
bi yere bakmak gerekiyorsa önümüze bakalım
eksiklerimize bakalım yanlışlarımıza bakalım
şuan kabir azabı görenlerin sesleri vardır tabiki ama biz bunu bu kulaklarla duyamayız
en azından ben duyamam :)
kemalata erişmek lazım
zaten o sesleri duymak ta insanı çıldırtır
onun için bazı şeyleri gördüğümüze ve görmediğimize şükretmeliyiz
şu an cehennemi görek aklımız yerinden fırlar tavan yapar kalbimiz durur
sadece görmek
bırakın cehennemi kabir azabını görmek bile
hem bize bunlarla ilgili haberler gelmiş
Rabbul Alemin söylemiş, Resulullah a.s söylemiş, Allah dostları, imamlar söylemiş
bunları biliyoruz zaten
bununla ilgili zamanın birinde bi konu açılmıştı
bu ve buna benzer konularla ilgili
http://forum.islamiyet.gen.tr/bize-ayiracak-5-bes-dakikaniz-var-mi/37560-kardesim-inanmayin-lutfen.html
arkadaş için demiyorum
bu tür şeyler dolaşıyor internette
bu ve buna benzer şeylere bakmamak lazım
bi yere bakmak gerekiyorsa önümüze bakalım
eksiklerimize bakalım yanlışlarımıza bakalım
şuan kabir azabı görenlerin sesleri vardır tabiki ama biz bunu bu kulaklarla duyamayız
en azından ben duyamam :)
kemalata erişmek lazım
zaten o sesleri duymak ta insanı çıldırtır
onun için bazı şeyleri gördüğümüze ve görmediğimize şükretmeliyiz
şu an cehennemi görek aklımız yerinden fırlar tavan yapar kalbimiz durur
sadece görmek
bırakın cehennemi kabir azabını görmek bile
hem bize bunlarla ilgili haberler gelmiş
Rabbul Alemin söylemiş, Resulullah a.s söylemiş, Allah dostları, imamlar söylemiş
bunları biliyoruz zaten
bununla ilgili zamanın birinde bi konu açılmıştı
bu ve buna benzer konularla ilgili
http://forum.islamiyet.gen.tr/bize-ayiracak-5-bes-dakikaniz-var-mi/37560-kardesim-inanmayin-lutfen.html
yine şöyle bir haber vardı
yılan bebek diye
onunla ilgilide burda yazı var
?slami Portal-Forum - Güncel Haberler & Köşe yazıları - Yılan Bebek Deil, Deri Hastalığı
yılan bebek diye
onunla ilgilide burda yazı var
?slami Portal-Forum - Güncel Haberler & Köşe yazıları - Yılan Bebek Deil, Deri Hastalığı
selamun aleyküm ilk önce.RABBİM tüm müslümanları cehennem ateşinden,azaptan korusun ama bende diğer arkadaşlar gibi bu tür şeylere inanmıyorum.farkındaysanız bu tür videolar dini sitelerde yayınlanmıyor neden?
çünkü müslamanım diyerek gerçekten müslüman gibi yaşayan,inananlar doğruyu yanlışı bilenler,hurafelerin boş olduğunu bilenler bu tür videolarında yalan yanlış boş olduğunun farkındalar....
ama diğer o boş siteler,dinden yoksun olan o siteler islamın nasıl anlatılması gerektiğini bilmedikleri için bu yola baş vurarak hayatını bomboş geçiren o insanları bu şekilde etkilemeye çalışıyorlar BENCE....
eminim benimle aynı fikirde olanlar vardır....
ben bir tek KURAN-I KERİM'i bilirim,peygamberimizin sünnetlerini bilirim...
onlarda bana yeter...inşaALLAH anlatabilmişimdir savunduğum şeyleri.....SELAM VE DUA İLE....
çünkü müslamanım diyerek gerçekten müslüman gibi yaşayan,inananlar doğruyu yanlışı bilenler,hurafelerin boş olduğunu bilenler bu tür videolarında yalan yanlış boş olduğunun farkındalar....
ama diğer o boş siteler,dinden yoksun olan o siteler islamın nasıl anlatılması gerektiğini bilmedikleri için bu yola baş vurarak hayatını bomboş geçiren o insanları bu şekilde etkilemeye çalışıyorlar BENCE....
eminim benimle aynı fikirde olanlar vardır....
ben bir tek KURAN-I KERİM'i bilirim,peygamberimizin sünnetlerini bilirim...
onlarda bana yeter...inşaALLAH anlatabilmişimdir savunduğum şeyleri.....SELAM VE DUA İLE....
@emanet 55 sana katılıyorum videoyu koyan arkadaş videoyu kaldırırsa çok sevineceğim çünkü sitede çok uygunsuz görüntüler var ve bazılarımız bu iğrenç şeyleri istemedende olsa gördük ve arkadaş belkide istemedende olsa bizim günaha girmemize sebebiyet verdi benim işin sorun değil hakkım helal olsun ama bence diğer kardeşlerdende helallik iste selam ve dua ile..
ya dinliyecektim fakat gerçekten kalbim dayanırmı bilemedim.çok etkileniyorum çünki bu tip şeylerden
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/28196-bu-videoyu-gormelisiniz · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.