şimdilik

993 görüntülenme · 8 yanıt

Paylaş:
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

selamün aleyküm selam kardeşlerim benim bir kacgün işlerim var siteyede giremeye bilirim pazartesinden sonra ölümlü kalımlı dünya hakkınızı helal edin benim bir kac formum var onları kardeşlerim takip edecektir hepiniz rabbime emanet olun hoşca kalın
NEFSİM DERKİ DAHA ZAMANIN COKTUR
KİMSENİN ELİNDE SENEDİ YOKTUR
VALLAHİ BİLLAHİ HESABI ZORDUR
SON NEFES GELMEDEN GEL TÖĞBE EYLE

CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞLERİM HOŞCAKALIN KENDİNİZE İKİ BAKIN RABBİME EMANET OLUN

_ZÜMRA_

_ZÜMRA_

Mübarek Üye · 9.962 mesaj

aleyküm selam Allaha emanet olun.
salih_43

salih_43

Kıdemli Üye · 366 mesaj

aleykumselam ALLAHA EMANETSİN kardes
hayırlısıyla dönersin inşALLAH
Selametle...
gecekondu

gecekondu

Mübarek Üye · 1.726 mesaj

ve Aleyküm Selam CeVdet Abi ( İşlerini Çabucak halledersin inşallah ) Burda bekliyor oluruz Bizler :) Allaha emanet ol Selametle ..

huzunlu_gurbet

huzunlu_gurbet

Mübarek Üye · 1.098 mesaj

hayirlisiyla don insallah aleykumselam sevgi, selam ve dua ile abim...
ALLAHümme Rabbenâ. Ezhibi'l-be'se, işfi, ente'ş-şâfi. Lâ şifâen illâ şifâüke, şifâen lâ yuğâdiru sekamen." aminn
kasım hadi

kasım hadi

Mübarek Üye · 5.714 mesaj

CEVDET-71selamün aleyküm selam kardeşlerim benim bir kacgün işlerim var siteyede giremeye bilirim pazartesinden sonra ölümlü kalımlı dünya hakkınızı helal edin benim bir kac formum var onları kardeşlerim takip edecektir hepiniz rabbime emanet olun hoşca kalın

aleykum selam abicigim.
RABBİM işlerinde kolaylık versin.hakımız yoktur varsada helal olsun.tez zamanda görüşmek dilegi ile ALLAHA emanet ol.selametle.:H
Im_muslim

Im_muslim

Mübarek Üye · 3.194 mesaj

CEVDET-71selamün aleyküm selam kardeşlerim benim bir kacgün işlerim var siteyede giremeye bilirim pazartesinden sonra ölümlü kalımlı dünya hakkınızı helal edin benim bir kac formum var onları kardeşlerim takip edecektir hepiniz rabbime emanet olun hoşca kalın

aleykümselam abicim ALLAHım işlerinizde kolaylıklar nasip eylesin...Hakkımız varsa helal olsun...ALLAHa emanet olun...selametle...
CEVDET-71

CEVDET-71

Aktif Üye · 60 mesaj

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞLERİM BEN YİNE GELDİM BENDEN KURTULAMADINIZ TABİ BU ŞAKA RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN SİZLERE KAVUŞTUM HEPİNİZ ALLAHA EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.