Gece hayatınız nasıl gidiyor?
1.766 görüntülenme · 17 yanıt
Sahabe-i Kiram’dan Hz. Câbir (ra) Efendimiz’den şu hadisi nakletmektedir: “Ben Resûlullah’ı (sallallâhu aleyhi ve sellem): ‘Geceleyin öyle bir zaman vardır ki, Müslüman bir kimse o zamana rastlayıp Allah’tan dünya ve âhirete dair hayırlı bir şey dilerse, Allah ona dilediğini verir. Bu her gece böyledir.’ buyururken dinledim.”(Müslim, Müsâfîrin 166, 167)
RE: Gece hayatınız nasıl gidiyor?
ABLA BEN BAŞLIGI GÖRÜNCE GECE HAYATIMI DEDİM?NASIL YANİ DEDİM :) AMA OKUYUNCA ANLADIM.ABLAM EMEGİNE YÜREGİNE SAGLIK ALLAH RAZI OLSUN..
ABLA BEN BAŞLIGI GÖRÜNCE GECE HAYATIMI DEDİM?NASIL YANİ DEDİM :) AMA OKUYUNCA ANLADIM.ABLAM EMEGİNE YÜREGİNE SAGLIK ALLAH RAZI OLSUN..
ALLAH (C.C) O GECELERİ İBADETLE GECİRMEMİZİ NASİP ETSİN. EMEĞİNİZE YÜREĞİNİZE SAĞLIK HOCAM. ALLAHA EMANET OLUN İNŞ.B)B)B)
ALLAH (C.C) O GECELERİ İBADETLE GECİRMEMİZİ NASİP ETSİN. EMEĞİNİZE YÜREĞİNİZE SAĞLIK HOCAM. ALLAHA EMANET OLUN İNŞ.B)B)B)
Rabbim geceleri hayırla ihya edenlerden eyler cümlemizi inşallah
.Yoksa gece hayatı diyerek hem dünya hem de ahiretimizi mahvedenlerden olmayalım,böylelerine de Allah hidayet etsin diyelim
Rabbim geceleri hayırla ihya edenlerden eyler cümlemizi inşallah
.Yoksa gece hayatı diyerek hem dünya hem de ahiretimizi mahvedenlerden olmayalım,böylelerine de Allah hidayet etsin diyelim
KABİR KARANLIĞINI AYDINLATACAK GECE İBADETLERİDİR...
BELKİ ONDAN DAHA ÖNEMLİSİ DE İRŞAT VE TEBLİĞ VAZİFESİDİR.
YANİ EMRİ BİN MAĞRUF, NEHY-İ ANİL MÜNKERDİR.(İyiliği emredip, Kötülükten Menetme.)
BUNU ŞUNA DAYANARAK SÖYLÜYORUM: AD KAVMİ HELAK OLUNDUĞUNDA GECEDE 70.000 KİŞİ TEHECCÜDE KALKIYORDU FAKAT KİMSE İRŞAT VE TEBLİĞDE BULUNMUYORDU...
BENİM VE BELKİ SİZİNDE BU SİTEDE OLMA NEDENİM İRŞAT VE TEBLİĞ GÖREVİMİ YERİNE GETİRMEK...
ALLAH CÜMLEMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN...
KABİR KARANLIĞINI AYDINLATACAK GECE İBADETLERİDİR...
BELKİ ONDAN DAHA ÖNEMLİSİ DE İRŞAT VE TEBLİĞ VAZİFESİDİR.
YANİ EMRİ BİN MAĞRUF, NEHY-İ ANİL MÜNKERDİR.(İyiliği emredip, Kötülükten Menetme.)
BUNU ŞUNA DAYANARAK SÖYLÜYORUM: AD KAVMİ HELAK OLUNDUĞUNDA GECEDE 70.000 KİŞİ TEHECCÜDE KALKIYORDU FAKAT KİMSE İRŞAT VE TEBLİĞDE BULUNMUYORDU...
BENİM VE BELKİ SİZİNDE BU SİTEDE OLMA NEDENİM İRŞAT VE TEBLİĞ GÖREVİMİ YERİNE GETİRMEK...
ALLAH CÜMLEMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN...
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/2805-gece-hayatiniz-nasil-gidiyor · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Sırrı öğrenin hayatınız değişsin Esmâül Hüsnâ 5 cevap
- ve bu üçü varsa, hayatınız güzeldir Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 2 cevap
- Bu Üçü Varsa, Hayatınız Güzeldir... Nasihatler 7 cevap
- zaman birimlerine göre hayatınız Video, Klipler, Slayt ve Animasyonlar 1 cevap
- Hayatınız Seçtiğiniz Kadındır!!! Fıkra, Mizah Bölümü 7 cevap
- Hayatınız 'roman' olsaydı adını ne koyardınız? Bize Ayıracak 5 (beş) Dakikanız var mı 26 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.