RE: DUADA KALBİNİ DUDAĞINA DEĞDİR
mus_the46 yazdı:
allahım hepimizin dularını kabul eder inşallah emeğinize sağlık selam ve dua ile
ALLAH RAZI OLSUN..AMİN..İNŞ..
116.744 görüntülenme · 400 yanıt
mus_the46 yazdı:
allahım hepimizin dularını kabul eder inşallah emeğinize sağlık selam ve dua ile
eliffff yazdı:
B)B)B)s.a..B)B)B)B)senaı demırcının kelımelerıyle çok güzel anlatılmış.onun ve senın emegıne saglık.allah razı olsun.a.e.o.B)B)B)B)B)
Kader_sultan yazdı:
S.a kardesim cok güzel bir paylasim emegine saglik bizlerlede paylastigin icin allah razi olsun sende B)
"selametle"
meftun61 yazdı:
S.A GERÇEKTEN BEN İÇTEN VE SAMİMİYETLE DUA ETTİĞİM ZAMAN RABBİMİN EY KULUM SEN BANA BÖYLE DUA ETMEYE DEVAM ET SAKIN BENDEN EN UFAK BİR ŞÜPHEN OLMASIN BEN SANA EN HAYIRLISINI VERECEĞİM BUNDAN ŞÜPHEN OLMASIN DEDİĞİNİ DUYAR GİBİ OLUYORUM.YANİ ÖYLE BİR SEVİNÇ SARIYOR İÇİMİ.RABBİM DAİMA İÇTEN VE SAMİMİ ACABA KABUL OLURMU DİYE ŞÜPHEYE DÜŞMEDEN DUA ETMEMİZİ NASİP ETSİN CÜMLEMİZE.SELAMETLE.
hayrunissa86 yazdı:Aleyküm selam kardeşim evet Rabbim bize şah damarımızdan daha yakın...Rabbim daim doğru yolda yürümemizi nasip etsin.....Mevlam sendende razı olsun...Dua ile....B)B)B)
SELAMÜN ALEYKUM KARDESİM ABLAMIN BİRİ BANA BI KAGIT VERMIŞTI AYNEN ŞU CÜMLERLER YAZIYODU ALLAH KUR ANDA ŞÖYLE BUYURUYR "KULLARIM BENİ SENDEN SORARLARSA BİLSİNLERKİ BEN ONLARA PEK YAKINIM BANA DUA EDİNCE DUALARINA CEVAP VERİRİM ÖYLEYSE ONLARDA DA DAVETİME İCABET EDİP BANA HAKKIYLA İNANSINLAR DOGRU YOLDA YÜRÜYÜP SELAMETE ERSİNLER " DİYE BÖYLE CEVAP EDIYO SADECE PAYLASMAK İSTEDIM BOYLE BI SAYFA ACTIGIN İÇİN ALLAH SENDEN RAZI OLSUN KARDESİM SELAMETLE ...B)
✦ Mübarek Üye
Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj
aliye_aliye yazdı:
selamün aleyküm kardeşim, emeğinize sağlık, her halükarda duaları bırakmayalım inş. Allah razı olsun, selametle
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/280-dua-adabi-ve-makbul-oldugu-zamanlar · 27.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.