D. ALİ dinliyorum...

1.536 görüntülenme · 14 yanıt

Paylaş:
Im_muslim

Im_muslim

Mübarek Üye · 3.194 mesaj

selamünaleyküm kardeşlerim şu an D. ALİ ERZİNCANLI abimizin ilahilerini dinliyorum...ALLAHım ne güzel bir se, ne güzel bir söz...hele BEDİRi anlatması, MEKKE'NİN FETHİni anlatması çok çok güzel................ağlamamak elde değil:A:A:A

eklemek isterdim ama yapamıyorum...:gulegule

hayırlı akşamlar...paylaşmak istedim hakkınız helal ediniz...

YA NUR SENİ BEKLEYEN BİR TAŞ DA BEN OLSAYDIM...
ekremeee

ekremeee

Mübarek Üye · 3.902 mesaj

selamun aleykum evet çok güzel

.: D.Ali Erzincanlı - Mekkenin Fethi :.
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
biz ölüme and içtik senin gözdağın kime

tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

Mübarek Üye · 2.050 mesaj

selamün aleyküm d.aliyi çok beğenirim gerçekten ekrem kardeşim sağolasın...hocam sizde tam damardan giriyorsunuz ya...:K
ÂNI YAŞA...
cennet_agaci

cennet_agaci

Mübarek Üye · 2.468 mesaj

ekremeeeselamun aleykum evet çok güzel

.: D.Ali Erzincanlı - Mekkenin Fethi :.

vealeyküm selam bende deminden beri you tube açmaya çalışıyorum kardeşimizin istedıgını ındırmek için giremıyorum:(:( sen eklemişsin Allah razıolsun selametle kardeşim
tevbeYA-HAK

tevbeYA-HAK

Mübarek Üye · 2.050 mesaj

Im_muslimALLAH razı olsun ekrem kardeşim...

siteye ilahi eklemek istiyorsanız ve ekleyemiyorsanız alo ekrem(acil yardım et) hattına başvurabilirsiniz.....:K:K:K
selamün aleyküm...
ÂNI YAŞA...
ekremeee

ekremeee

Im_muslimALLAH razı olsun ekrem kardeşim...

allah sizdende razı olsun cenet ağacı I muslim tevbeya hak abla
allaha emanet olun

.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Mescid-i Aksa :.

ekremeee

ekremeee

tevbeYA-HAKsiteye ilahi eklemek istiyorsanız ve ekleyemiyorsanız alo ekrem(acil yardım et) hattına başvurabilirsiniz.....:K:K:K
selamün aleyküm...

:K
allah razı olsun
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Mescid-i Aksa :.

Im_muslim

Im_muslim

tevbeYA-HAKsiteye ilahi eklemek istiyorsanız ve ekleyemiyorsanız alo ekrem(acil yardım et) hattına başvurabilirsiniz.....:K:K:K
selamün aleyküm...

Aleyküm selam...Çok haklısınız hocam...sağolsun ekrem kardeşim çok güzel ilahiler ekliyor.....ALLAH ondan, sizden ve bütün üyelerden razı olsun...
ekremeee

ekremeee

Im_muslimAleyküm selam...Çok haklısınız hocam...sağolsun ekrem kardeşim çok güzel ilahiler ekliyor.....ALLAH ondan, sizden ve bütün üyelerden razı olsun...

amin ecmain allah razı olsun

.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Uhud Dağı :.

buda çoooooooooooook güzel

salih_43

salih_43

Kıdemli Üye · 366 mesaj

Dursun Ali Erzincanli Gercekten yürekten okuyan ve güzel sesi olan bi şair ALLAH RAZİ OLSUN bize bunları dinlettigi icin sizlerde aracilik edip bize ulastirdiginiz icin Selametle...
Im_muslim

Im_muslim

salih_43Dursun Ali Erzincanli Gercekten yürekten okuyan ve güzel sesi olan bi şair ALLAH RAZİ OLSUN bize bunları dinlettigi icin sizlerde aracilik edip bize ulastirdiginiz icin Selametle...

Sizden de ALLAH razı olsun SALİH kardeşim...Ekrem kardeşimizin sayesinde dinleyebiliyoruz... bütün teşekkürler ona olsun...
erciyes1984

erciyes1984

Mübarek Üye · 1.019 mesaj

Esselamunaleykum cümleten hayırlı cumalar Aydın kardeşim ben de hayranıyım o güzel insanın hele Veysel karani rolu varya ona hayranlıgımı katladı Allah ondan razı olsun youtube den eklemek istedim ama sayfa acılmıyor baska zaman eklerim inşallah a.e.ol hayırlı cumalar
ekremeee

ekremeee

Im_muslimSizden de ALLAH razı olsun SALİH kardeşim...Ekrem kardeşimizin sayesinde dinleyebiliyoruz... bütün teşekkürler ona olsun...

yok estağfilullah ben siz dinleyin diye allah rızası için yapıyorum ama bilgisayardanda fazla anlamam zaten allaha emanet olun

.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Muhammede :.

bir kez görsem rüyamda
can ahmedi ben
şu günahkar önüle
nasip olurmu

abdurrahman önül kendisi yazmış sanırım

Im_muslim

Im_muslim

erciyes1984Esselamunaleykum cümleten hayırlı cumalar Aydın kardeşim ben de hayranıyım o güzel insanın hele Veysel karani rolu varya ona hayranlıgımı katladı Allah ondan razı olsun youtube den eklemek istedim ama sayfa acılmıyor baska zaman eklerim inşallah a.e.ol hayırlı cumalar

Evet Ahmet kardeşim..hakikaten Veysel KARANİ rolu çok güzeldi...Ben hiç beceremiyorum ekleme işini zaten resim eklemeyide zor öğrendim:)

AŞURE günün kutlu olsun kardeşim....ALLAH razı olsun...hayırlı günler...

YA NUR SENİ BEKLEYEN BİR TAŞ DA BEN OLSAYDIM...
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.