eklemek isterdim ama yapamıyorum...:gulegule
hayırlı akşamlar...paylaşmak istedim hakkınız helal ediniz...
YA NUR SENİ BEKLEYEN BİR TAŞ DA BEN OLSAYDIM...
1.536 görüntülenme · 14 yanıt
ekremeeeselamun aleykum evet çok güzel
.: D.Ali Erzincanlı - Mekkenin Fethi :.
ekremeeeselamun aleykum evet çok güzel
.: D.Ali Erzincanlı - Mekkenin Fethi :.
Im_muslimALLAH razı olsun ekrem kardeşim...
Im_muslimALLAH razı olsun ekrem kardeşim...
tevbeYA-HAKsiteye ilahi eklemek istiyorsanız ve ekleyemiyorsanız alo ekrem(acil yardım et) hattına başvurabilirsiniz.....:K:K:K
selamün aleyküm...
tevbeYA-HAKsiteye ilahi eklemek istiyorsanız ve ekleyemiyorsanız alo ekrem(acil yardım et) hattına başvurabilirsiniz.....:K:K:K
selamün aleyküm...
Im_muslimAleyküm selam...Çok haklısınız hocam...sağolsun ekrem kardeşim çok güzel ilahiler ekliyor.....ALLAH ondan, sizden ve bütün üyelerden razı olsun...
salih_43Dursun Ali Erzincanli Gercekten yürekten okuyan ve güzel sesi olan bi şair ALLAH RAZİ OLSUN bize bunları dinlettigi icin sizlerde aracilik edip bize ulastirdiginiz icin Selametle...
Im_muslimSizden de ALLAH razı olsun SALİH kardeşim...Ekrem kardeşimizin sayesinde dinleyebiliyoruz... bütün teşekkürler ona olsun...
erciyes1984Esselamunaleykum cümleten hayırlı cumalar Aydın kardeşim ben de hayranıyım o güzel insanın hele Veysel karani rolu varya ona hayranlıgımı katladı Allah ondan razı olsun youtube den eklemek istedim ama sayfa acılmıyor baska zaman eklerim inşallah a.e.ol hayırlı cumalar
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/27983-d-ali-dinliyorum · 23.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.