Şu kısaltmaları kullanmayalım !!!

1.360 görüntülenme · 3 yanıt

Paylaş:
mizahci

mizahci

Yeni Üye · 6 mesaj

Selamun aleyküm arkadaşlar;
Sizlere bir iki hatırlatmada bulunmak istiyorum uyarı niteliğinde...
Şu msn dilinde kullandığımız kısaltmalara dikkat edelim lütfen...
s.a ; a.s
selamlarımız zaten yeterince kısa değilmidir?..
Onlar gördüğün müslüman kardeşine hayır duada bulunmak bereket okumak için değilmidir?Ve selamlarımız zaten yeterince kısaltılmamışmıdır da biz daha da kısaltıp iki harfe indiriyoruz.Sizce bunun anlamı var mı?
:T
mizahci

mizahci

Yeni Üye · 6 mesaj

Bir de;
aeo nedir bu?
Allah'a emanet ol ! emin olun söylediğiniz kişide daha büyük izler bırakacaktır...
afakisevda

afakisevda

Mübarek Üye · 578 mesaj

Selamün Aleyküm hayırlı akşamlar öncelikle hoş geldiniz üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun İnşaallah hatırlatmanız ve uyarınız içinde RABBİM razı olsun size katılıyorum bu tür kısaltmaları bende hoş görmüyorum SELAM BEREKETTİR RAHMETTİR ESENLİK DİLEMEKTİR SELAM ALLAHINDIR HİÇ ALLAHIN SELAMI KISALTILIRMI SELAM ÜZERİNE AYET VAR

RABBİMİZ NİSA SURESİ AYET 86 BUYURUYOR Kİ : SİZE SELAM VERİLDİĞİ ZAMAN SİZDE ONDAN DAHA GÜZELİYLE VEYA AYNIYLA KARŞILIK VERİN ! ALLAH HER ŞEYİ HESABA ÇEKMEKTE BULUNUYOR.

Diyecek başka birşey var mı

SELAM ve DUA ile kalın ALLAHA EMANET OLUN
mizahci

mizahci

Yeni Üye · 6 mesaj

Aleyküm selam;

afakisevdaSelamün Aleyküm hayırlı akşamlar öncelikle hoş geldiniz üyeliğiniz hayırlı ve daim olsun İnşaallah hatırlatmanız ve uyarınız içinde RABBİM razı olsun size katılıyorum bu tür kısaltmaları bende hoş görmüyorum SELAM BEREKETTİR RAHMETTİR ESENLİK DİLEMEKTİR SELAM ALLAHINDIR HİÇ ALLAHIN SELAMI KISALTILIRMI SELAM ÜZERİNE AYET VAR

RABBİMİZ NİSA SURESİ AYET 86 BUYURUYOR Kİ : SİZE SELAM VERİLDİĞİ ZAMAN SİZDE ONDAN DAHA GÜZELİYLE VEYA AYNIYLA KARŞILIK VERİN ! ALLAH HER ŞEYİ HESABA ÇEKMEKTE BULUNUYOR.

Diyecek başka birşey var mı

SELAM ve DUA ile kalın ALLAHA EMANET OLUN

Allah sizden de ümmet-i Muhammed'ten de razı olsun !!!
Daha güzel nasıl açıklanır ki işte ayet işte kanıt...

Denecek başka söz bilmiyorum ben,zaten kullananları da anlamıyorum amaçları ne küfür etse uzun uzun yazar ama selam vermeye gelince iki harf,zor geliyorsa bir hesaba çekilin arkadaşlar...
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.