Muhammed77s.a. kardeslerim,
bazilarinizin bildigi gibi benim ailem, evliligim bitmek üzere. Bende okutmak istiyorum benide listeye alirsaniz cok memnun kalir duaci olurum.
Umarim sira uzun degildir ve yakinda okunur.
Evliligin bitmemesi icin, hayirli evlatlar, Esimin imani güclenmesi icin ve hep allah'in yolunda gitmek icin okutmak istiyorum.
Lütfen niyetleriniz böyle olsun sira bana gelirse. Niye diye soracak olursaniz 1. Evliligim bitmek üzere 2. Cocuklarimiz olmuyor, doktorlarin dedigine göre problem esimdeymis 3. Esim imani cok sayif 4. Bazen insan isyan etmekten korkuyor, kalbimize allah korkusu girmesi icin, kalbimizin paslari kopmasi icin, bazen nefsimiz yeniyor yenmemek ve güclü olmak icin.
selametle kalin
Aleyküm Selam kardeşim allah razı olsun Rabbim hepimizin gönül muradını dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından bşka kul kapısına muhtaç etmesin kendi rızası için.
Rabbim hayatımızdaki olumsuzlukları engelleri hayırsızları olumluya
hayırlıya çevirsin Allah.kardeşim eski liste bitince yeni listeyi sırada bekleyen kardeşlerimize göre yeni liste yapacağım Allah'ın izniyle inşallah Rabbim'de tez zamanda gönül muradını versin inşallah.Allah doğru yoldan dinden imanda ayırmasın ayrılanları doğru yola iletip hidayete erdirmek nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile Allah'a emanet olun.
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.