ozlem_27ben ozlem_27. benim için okumayı unuttular mı leyla ablacım. çok kişi okumuyo :( sen bi daha rica eder misin benim için yasin okumalarını.
Selam Aleyküm kardeşim Alllah hepimizin dualarını kabul etsin ellerimizi dergahından boş çeviremesin inşallah.Canım sabır et biraz kardeşlerimiz müsait olduğunda okurlar inşallah bizim forum bile yavaş ilerleyiyor o kadar çok yardıma duaya muhtaç olan kardeşlerimiz var ki Allah hepimiizn yar ve yardımcısı olsun inşallah.Bende müsait olunca 5 tane alacağım canım. Rabbim darda sıkıntıda çıkmazda olanları sıkıntılarından umutsuzluktan kurtarıp tez zamanda selametlerimize çıkarmak nasip etsin inşallah.Hayatımızdaki olumsuzlukları engelleri olumluya çevirsin hayırlısıyla inşallah.
Allah bu dünya ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak nasip etsin inşallah.Rabbim hepimizin gönül muradlarını dualarını kabul estin hayırlısıyla inşallah.
Allah'ım sana sığınıyoruz senin rızan için istiyoruz bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip gönül muradlarımızı isteklerimizi dualarımızı eksiksiz kabul et hayırlısıyla inşallah Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun.:(:A
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.