sıla1* Kim geceleyin YASİN okursa affedilmiş olarak sabaha çıkar। (Tirmizi)
* YASİN’i Her gece okuyan, şehid olarak ölür.
* TAHA ve YASİN Sürelerini Allahü Teala Hz।Adem A।S।'ı yaratmadan bin yıl evvel okumuştur। Melekler işitince BUNLARIN İNDİRİLECEĞİ ÜMMETE, BUNLARI OKUYACAK DİLLERE, BUNLARI EZBERLEYECEK GÖNÜLLERE NE MUTLU demişlerdir. (Darimi)
* YASİN Suresini ölülerinize okuyunuz. (Tirmizi) * Her şeyin bir kalbi vardır. Kur'an'ın kalbi de YASİN'dir. Kim Yasin'i okursa, Cenabı Hak ona on defa Kur'an okumus kadar sevap ihsan eder. (Tirmizi)
* YASİN’i okuyunuz। Onda on bereket vardır: 1- Aç, okursa doyar, 2- Çıplak, okursa giyinir, 3- Bekar, okursa evlenir, 4- Korkusu olan, okursa emin olur, : 5- Mahzun, okursa ferahlar, 6- Misafir okursa seferde yardım görür, 7- Kayıp (için okunursa) bulunur, 8- Hasta okursa (veya hastaya okunursa) şifa bulur, 9- Ölü üzerine okunursa azabı hafifler, 10- Susayan okursa suya kavuşur। (Ramuz 79/4) * Her kim anne ve babasının veya bunlardan biri nin kabrini her Cuma ziyaret eder ve yanlarında YASİN okursa, her harfinin sayısınca ona mağrifet olunur। (Hak dini Kur'an dili) * YASİN-i ŞERİF'i gece okuyan, Yedi hatim sevabına nail olur. * YASİN-i ŞERİF'i gece okuyana, 20 hac sevabı verilir. (Künüzü'd Dekaik)
ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN RABBİM BİZLERİ AFFEDİP ELLERİMİZİ DERGAHINDAN BOŞ ÇEVİRMEYİP GÖNÜL MURADLARIMIZI İSTEKLERİMİZİ DUALARIMIZI KABUL EDER HAYIRLISIYLA İNŞALLAH.
RABBİM HASTALARA ŞİFA, DERTİLERE DEVA, BORÇLULARA EDA, HUZURSUZ GÖNÜLLERE HUZUR, İŞSİZLERE İŞ, EVSİZLERE EV, ÇOCUKSUZLARA HAYIRLI ÇOCUK, EVLENEMEYENLERE HAYIRLI EŞ,SEVİPTE KAVUŞAMAYANLARIDA HAYIRLISIYLA KAVUŞMAK NASİP ETSİN RABBİM.
GÖRÜNÜR GÖRÜNMEZ KAZALARDAN BELALARDAN. KÖTÜ ART NİYETLİ İNSANLARIN ŞERRİNDEN ANİ ÖLÜMLERDEN BİZİ RABBİM KORUYUP GELMEDEN ESİRGESİN İNŞALLAH.
ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN BU DÜNYADA VE AHİRETTE SEVDİĞİ RAZI OLDUĞU KULLAR OLMAK NASİP ETSİN İNŞALLAH.
İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ SIKINTILARDAN DARLIKLARDAN ÇIKMAZLARDAN BİZLERİ KURTARIP TEZ ZAMANDA SELAMETİMİZE ÇIKARMAK NASİP ETSİN RABBİM. HAYATIMIZDAKİ OLUMSUZLUKLARI HAYIRLISIYLA OLUMLUYA ÇEVİRSİN RABBİM İNŞALLAH.
ÜLKEMİZİDE İÇ VE DIŞ DÜŞMANLARDAN KOROUSUN KÖTÜLÜKLERDEN RABBİM HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE MUKAFAT VERSİN.İYİLİK DÜŞÜNENE İYİLİK KÖTÜLÜK DÜŞÜNENLERİDE ALLAH'A HAVEL EDİYORUZ.
ALLAH'IM SANA SIĞINIYORUZ SENDEN İSTİYORUZ BİZLERİ AFFEDİP ELLERİMİZİ DERGAHINDAN BOŞ ÇEVİRMEYİP HAYILI DUALARIMIZI KABUL ET İNŞALLAH.
AMİN AMİN AMİN
SELAM VE DUA İLE ALLAH'A EMANET OLUN.:)
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.