sabitler
1.gncl....2
2.kardele....1
3.tek_dileğim...1
4.ceylantur......1
5.sıla1.............1
6.ayse64..........1
7.hanife deniz....1
8.fatoss.............1
9.ykp038............1
10.mavci.............1
kalan............10
669.391 görüntülenme · 9.666 yanıt
mavci 🛡
✦ Mübarek Üye
* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR * · ✦ Mübarek Üye · 33.173 mesaj
lale&gülselamün aleyküm bayağı geç kalmışım yedinci kardeşimdeymiş sıra hala katılamadım benim ismimi rica etsem listeden çıkartırmısınız kul hakkına girmek istemiyorum ben yine katılırım vakit buldukça okumalara inşallah hayırlı cumalar
sıla1aleyküm selam canım bak sen listeyi al birinci sıradan itibaren okumaya başla müsait oldukça okursun seni sabitlere yazalım böylece kul hakkı da olmaz. illa eş zamanlı gitmek zorunda değilsin. listeden çıkarmaya gerek yok bence.
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj
ayse64Kardelen kardeşe 1 yasin okundu selam ve dua ile
sıla1bu yukarıdakilerin hepsi sabit mi anlamadım ben ayşe64 te vardı sabitlerde listede yoktu az önce ekledim
cakdoc, post: 1268616, member: 35590yasin suresi kardesligi icin siradaki kardesimize 2 yasini serif okudum... rabbim kabul eylesin amin.B)
tek_dileğimSelamun aleyküm..
Leyla ablaya da kardelen kardeşimize de,
1'er adet yasin suresi okundu inşaallah..
Rabbim kabul eylesinn..
hanife denizSelamun Aleykum Kardeşim,
Takipte kaçırıyorum,her kardeşim için inş. banada 1 Yasin yazarmısınız.
Selam ve Dua ile
KÖRDÜĞÜM1 adet aldım
ykp0038Esselamün Aleyküm bende herkez için birer tane okuyorum liste bende var. sıradan okumaya çalışıyorum İnşALLAH. HAYIRLI CUMALAR...
-Burcu-nhayırlı cumalar 1 tane ben aldım
kardelele, post: 1268844, member: 98622hayırlı cumalar;
Allaha emanet olun.selametle kalın.
1 adet okudum.Allah kabul etsin.
kardeleleBenide sabit okumalara eklermisin canım benim.
Her gün allahın izniyle 1 adet okuyacağım.hayırlı cumalar .allaha emanet olun.
mavcidefi kardeşimiz için 1 adet de bana yazın inşallah...
Allah Celle Cellaühu kabul etsin...
lale&gülselamün aleyküm bayağı geç kalmışım yedinci kardeşimdeymiş sıra hala katılamadım benim ismimi rica etsem listeden çıkartırmısınız kul hakkına girmek istemiyorum ben yine katılırım vakit buldukça okumalara inşallah hayırlı cumalar
sıla1aleyküm selam canım bak sen listeyi al birinci sıradan itibaren okumaya başla müsait oldukça okursun seni sabitlere yazalım böylece kul hakkı da olmaz. illa eş zamanlı gitmek zorunda değilsin. listeden çıkarmaya gerek yok bence.
lale&gülöylede olur ablacım bütün arkadaşlara birertane okurum Allah razı olsun
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
-Burcu-, post: 1269454, member: 103504hastalıklar, dedemin vefatı seminer hazırlıkları derken bazı arkadaşlar için almaya yetişemedim ...Şimdide 10 gun sonra 1 ay seminere katılmak için şehir dışında olabilirim Rabbim izin verirse nete girmem cok zor olacagı için
sizden Ricam benide sabitlere alırmısınız
listeyi alıp katılamadıgım arkadaşlarımızda dahil herkese 1 er tane okuyacagım Rabbim izniyle
şimdden teşekkur ederim selam ve dua ile
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
kardelen17111 tane okudum selam ve dua ile
-Burcu-, post: 1269454, member: 103504hastalıklar, dedemin vefatı seminer hazırlıkları derken bazı arkadaşlar için almaya yetişemedim ...Şimdide 10 gun sonra 1 ay seminere katılmak için şehir dışında olabilirim Rabbim izin verirse nete girmem cok zor olacagı için
sizden Ricam benide sabitlere alırmısınız
listeyi alıp katılamadıgım arkadaşlarımızda dahil herkese 1 er tane okuyacagım Rabbim izniyle
şimdden teşekkur ederim selam ve dua ile
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
-Burcu-canım ablacım ve aleykum Rabbim razı olsun ettiğin o dualar bütün ölmüşlerimizin ruhunada gitsin
candanda ötesin ablacım herzaman....
İnşallah bugun ikindi namazından sonra yavas yavas başlayacagım listedeki arkadaşlarımız için okumya
seni cok seviyorum Rabbimeemnaetsin selam ve dua ile
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
KÖRDÜĞÜMablacım benide sabitlere alırmısın sınavlarım var onlara asıldım on iki gün var.bide siteye ulaşamıyorum hata veriyor.işte bu yüzden sen benide sabitlere 1 adet okumak üzere eklersen çok iyi olur.aklım burda kalıyor.sınavlrdan sonra toplu olarak okuycam inşALLAH.
defi arkadaşımızda dahil bundan sonraki herkese 1 adet ablacım tamm.çok teşekkür ederim şimdiden ALLAH cc yardımcımız olsun
evo84, post: 1270197, member: 95670bende sıradaki kardeşim için 2 tane okudum.Allahım kabul etsin inşallah.
kardelen1711sıradaki kardeşime 1 tane okudum selam ve dua ile
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/27926-yasin-suresi-kardesligine-var-misiniz-kardeslerim-hep-beraber-okuyalim-insallah · 25.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.