ORKİDEevet Toplu Halde Alanlar FATMANA VE KELTEPE lütfen isim verip karşısına gönlünüzden geçen yasin adedini yazar mısınız?
Siz gidince karışır yoksa.Siz de not alırsınız biryere.Bunda gücenecek birşey yok.Kimisine 3 kimisine 1 kimisine 5 okursunuz .gönlünüzden geçen olsun lütfen..
belki de bazılarına hiç okuma almazsınız.kimse sizi yargılamaz bunun için.Zaten herşey ortada.ALLAH RAZI OLSUN.
Bari O Konuda Karişiklik Olmasin..
Allah razı olsun kardeşim ben her zaman siteye giremiyorum sorumluluğumu başkasına atmak gibi bir düşüncem yok canım elimizden geldiğince birbirimize yardım edip dua okuyoruz sırf Allah rızası için göstermiş olduğunuz gayretlerden yardımlarınızdan dolayı Allah razı olsun.Kardeşlerim okumaya katılmayan kardeşlerimiz için okumak istemeyen varsa okumaya bilirler zorlama herkes gönlünden ne yapmak istiyorsa yapar dua işi gönül işidir size bırakıyorum kardeşlerim Allah okuyandan da okumayandan da razı olsun.
Keltepe kardeşim geri kalanlara 3 tane fatmanaa kardeşimizde 2 Yasin okuyacakmış Allah razı olsun kardeşlerim Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah ellerimizi dergahından boş çevirmesin Rabbim.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun..
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.