kalbiminurlandırcanım benim allah kabul etsin inşallah.
MEVLAM senden de razı olsun :a16:
CANIM KARDEŞİM..NASILSIN İNŞALLAH...RABBİM HAKKINDA HER DAİM HAYIRLISINI NASİP ETSİN AMİN....:a14:
Kandiliniz Mübarek Olsun
Mevlid Kandili mübarek olsun. Bu güne özel içerikler, dualar ve okumalar için dokunun.
668.989 görüntülenme · 9.666 yanıt
kalbiminurlandırcanım benim allah kabul etsin inşallah.
MEVLAM senden de razı olsun :a16:
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj
kalbiminurlandır2 tane de ben aldım.
allah kabul etsin inşallah.
:H
32-descartes_83(gönül muradının olması hayırlı eş hayırlı bir yuva hayırlı çocuklar tüm bekar kardeşlerimizede hayırlı imanlı eş hayırlı yuva hayırlı çocuklar, iki cihan saadetine nail olmak dualarımızın kabulu için)
sevgipınarıözlem.................................. ..........1
leyla.................................. ........... ................5
leyla(ablası hülya ve Seher ablanın yerine)........5
müzeyyen abla...............................................3
elifimbenim....................................... .............3
kalbiminurlandir..............................................2
okunan:19
kalan:22
Allah kabul etsin.
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
Emine Emelsıradaki kardeşim için 2 tane okuyacağım
benim için içinde okuyan okumayan tüm kardeşlerimden razı olsun
rabbim tüm dualarımızı kabul etsin
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
sevgipınarıözlemCANIM KARDEŞİM..NASILSIN İNŞALLAH...RABBİM HAKKINDA HER DAİM HAYIRLISINI NASİP ETSİN AMİN....:a14:
leyla-1Amin
Allah razı olsun canım Allah kabul etsin herşey gönlünce olsun Allah'a emanet olun hayırlı günler:)
kalbiminurlandırCANLARIM ALLAH RAZI OLSUN SİZLERDEN DE.
Hamd-ü senalar olsun Rabb'e iyiyim. sınavlarım bitti. yine kaldıgım yerden derslere devam. sizler nasılsınız :a35:
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
kalbiminurlandırCANLARIM ALLAH RAZI OLSUN SİZLERDEN DE.
Hamd-ü senalar olsun Rabb'e iyiyim. sınavlarım bitti. yine kaldıgım yerden derslere devam. sizler nasılsınız :a35:
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
sevgipınarıözlemÇOK ŞÜKÜR RABBİME İYİYİM...:a14: ALLAH RAZI OLSUN..BENDE SINAVA HAZIRLIK DERS ÇALIŞIYORUM...:a35:..HAKKIMIZDA HAYIRLISI İNŞALLAH..ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM BENİM..SELAM VE DUA İLE
leyla-1Çok şükür canım bizlerde iyiyiz canım hayatın acı tatlı yaşantısıyla hayatımız devam ediyor çok şükür halimize Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin.
Derslerinde başarılar canım allah kolaylık versin kendine iyi bak herşey gönlünce olsun öpüyorum:)
kalbiminurlandırsevindim sıhhatli olmanıza iyisiniz şükür. herşeyin başı sağlık.
ben de gece otobuse bınıcem eve gıdıyorum antalyaya. dersim var birazdan sonrada evin yolunu tutucam :) *ANTALYA*ANTALYA*ANTALYA*
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
kardelele"selaun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu"
1 adet dah okudum.allah muradinizi versin.selametle kalin.
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
kalbiminurlandırsevindim sıhhatli olmanıza iyisiniz şükür. herşeyin başı sağlık.
ben de gece otobuse bınıcem eve gıdıyorum antalyaya. dersim var birazdan sonrada evin yolunu tutucam :) *ANTALYA*ANTALYA*ANTALYA*
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/27926-yasin-suresi-kardesligine-var-misiniz-kardeslerim-hep-beraber-okuyalim-insallah · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.