fatmanaablacım bilmiyorum ben 1 sayfa önce bunu buldum pasladım bikaç kardeşimiz daha olabilir bencede kişi sayısına sınır koyulsun çok yavaş ilerliyor ben çok devam edemeyeceğim kendine okundu kaçtı dneilmesinide istemiyorum....açık öğretim sınavlarım başlayacak sonrası kpss sınavı var....bide cüzlerim var hatimlerde...zaten bi daha toplu topiclere katılmayacam ...burası bide tevhit bitsin diye elimden geldiğince okuyorum...........listeye kişi alımına devam edilse bile ben bundna sonra katılacak akadaşlara okuyamam...kimsneinde hakkına girmek istemiyorum............hayırlı akşamlar ablacım
SELAMÜN ALEYKÜM FATMANA KARDEŞİM. BEN LİSTEYE ÇOK ÖNCEDEN KATILMIŞTIM AMA BENİ LİSYEDEN KALDIRDINIZ. ÖNCEKİ GÜNDE YAZDIM AYNI ŞEYİ AMA BİR TÜRLÜ BENİ LİSTEYE İLAVE ETMEDİNİZ. SÖYLEDİKLERİNİZDE HAKLISINIZ AMA BEN LİSTEYE İLK ÜYE OLDUĞUMDA KATILMIŞTIM. BÖYLE SONRADAN GER SİLİNİNCE ÜZÜLDÜM. BANA BİR AÇIKLAMA YAPAR MISINIZ?...OKUMALARA ELİMDEN GELDİĞİNCE KATILIYORUM. CERENNURUM İÇİN 3 TANE ALIYORUM. SELAM VE DUA İLE...