sıla1leyla belgin nerdesin canım iyisindir inşallah.
Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun canım 1 hafta siteye giremedim canım beni düşündüğün için Allah razı olsun canım.Hepimizin kendine göre sıkıntıları üzüntüleri çıkmazları engelleri olumsuzlukları oluyor canım bu dünya imtihan olduğu için Rabbim hepimizi bir şekilde sınavdan geçiriyor bakalım sabır edecekmiyiz diye inşallah hepimizin sabrımızın sonucunu mükafatını en iyi şekilde alırız hem bu dünyada hem de ahirette rabbim'in sevdiği razı olduğu kullar olmak hepimize cennetinden bir köşk nasip eder Rabbim inşallah.
Senin içinde daha önce 4 Yasin okudum listede yok ama ben senin niyetine okumuştum canım Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah içinde bulunduğumuz skıntılardan olumsuzluklardan kurtarıp tez zamanda selametimize çıkmak nasip etsin Rabbim.Hepimizin yaşamına bir düzen bir yön versin Alllah hepimizin yar ve yardımıcımız olsun sonumuzu hayırlara vesile etsin.Hakkımızda ne hayırlı ise en hayırlısını versin cennetinden bizlere en yüksek mertebeyi nasip etsin peygamber Efendimizin şefaatine nail olmak komşu olmak Rabbim'e iyi bir kul olmak nasip etsin inşallah.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun..:)
Hani melekler sormuştu Rabbimize;
- ''Senin en sevdiğin kulun O iken,
Neden O`nu bu kadar ızdırapla imtihan ediyorsun'' ?
- Hem yetim, hem öksüz, hem kimsesiz...
Ne buyurmuştu Rabbimiz ?
-''Kimseye güvenmesin,
Hep benden istesin, bana sığınsın diye.''
&
Biz haksız yere yapılan her şeyin,
Allah tarafından sorulacağının ferahlığı içindeyiz.