leyla-1Allah razı olsun canım daha onlar birşey değil canım konu açacaktım ama vazgeçtim canım arada fırsatım oldukça yazarım canım sen bana mesaj yadığın konuları takip edersen görürsün canım.Bende çok sabırlıyım canım haksızlığa gelemiyorum ama gelmek zorundayız canım kötüye kötülükle karşılık verdikten sonra kötüden ne farkımız kalır canım o kadar haksızlığa hak etmediğim şeylere maruz kaldım ki canım hakkımı bile savunamadım:( Ama Allah'a havele ettim Rabbim herşeyin daha iyisini bilir Alalh herkesin kalbine göre mükafatını versin kim ne yapar kendine yapar şimdi herkes her türlü şeyi yapıyorlar ama herkes yaptıkları zerre kadar iyilik yada kötülüklerin karşılığını alacaklar canım.Allah büyük gün doğmadan neler doğar şu benim içimde taşıdıklarım o kadar çok şey var ki yüzüne bakılmayacak insanların bile sırf Allah rızası için bakıyorum ve iyi davranıyorum:(
Allah sabır dayanma gücü versin Allah'ın verdiğine vereceğin ekendinden gelene sonsuz şükürler olsun yinede halimize sonsuz şükürler canım.
B]
AMIN ablacigim
evet bu konuda hakklisin kötüye kötülükle karsilik verirsek hic bir farkimiz kalmaz ama bazen öyle olmuyor ablacigim herseye göz yumarsak birazda hakkimiz savunmamiz gerek yoksa inan bana daha cok üzerine geliyorlar, tabiki rabbime havele etmek gerek
gün dogmadan neler dogar ama susmak hic birsey yapmamak buda dogru degil eger annen hastanede hic birsey yapmayip sesini cikarmasaydi kiz kardesini öldü diye morka koyacaklardi
kiz kardesinin basina gelenlerde cok üzücü, rabbim size onu bagislamis, rabbim hakkinizda herseyin hayirlisin versin senin ve ailene,