- Tepki
- 1
- Ödül
- 38
Mübarek Üye · 1.642 mesaj
669.398 görüntülenme · 9.666 yanıt
Mübarek Üye · 1.642 mesaj
leyla-1Allah razı olsun canım inşallah müsait zamanda ara ara yazacağım inşallah bu dünya bir sınav allah hiç bir kimseye zaten taşıyamacağı yük vermez bizden öncekilerede vermediği gibi bizlerede vermez inşallah.
Yolda yürürken güller var dikenlerde ama öneml olan sabırla o yoldan geçebilmektir Allah hepimize sabır dayanma gücü nasip etsin Allah her iki dünyada sabrımızın mükafatını kat kat almak nasip etsin Rabbim.
Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin korktuğumuza uğratmasın Rabbim.
Allah bizleri affedip elellerimizi dergahından boş çevirmeyip dualarımızı kabul etsin Rabbim.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
★ Kıdemli Üye
Yasaklı Kullanıcı · ★ Kıdemli Üye · 109 mesaj
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj
sezer demirSelamûn Aleykûm kardeslerim kalan 3 yasini ben okudum ALLAH kabul etsin SIradaki kardesimizin Yasininede katkIlar bekliyorum ALLAH cûmlemizden RazI gelir insALLAH .
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
elifimbenimselamün aleyküm canlarım hayırlı sabahlar ben 3 yasin alıyorum sıradakı kardeşimize allaha emanet olun
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
portakal cicegiAMIN AMIN
yazilarini merakla bekliyorum, tabiki hayatimizda o güllerin icinde dikenleride olacak ama dilegim insallah en kisa zamanda güller olsun dikenleri olmasin :)
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
elifimbenimselamün aleyküm canlarım hayırlı sabahlar ben 3 yasin alıyorum sıradakı kardeşimize allaha emanet olun
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
SARI KABUSBir Takım sorunlarım ve korkularım var, rica etsem benim içinde 7 tane yasin okur musunuz ?
Allah Hepinizden Razı Olsun...
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
IMENben bu sefer sadce bı tane alarak ozur dılıyorum cunku okuyamayabılırm rabbım kabul etsın selam ve dua ıle
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
hislerimms . a hayırlı geceler
bende 1 tane okudum
ALLAH kabul eder inşALLAH
ALLAHA emanet olunuz...
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/27926-yasin-suresi-kardesligine-var-misiniz-kardeslerim-hep-beraber-okuyalim-insallah · 25.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.