leyla-1AMİN AMİN AMİN
Allah razı olsun canım Allah sabır dayanma gücü versin bu dünya birer imtihan yeri ve üstelik boş Allah her iki dünyada sabrımızın mükafatını kat kat vermek nasip etsin inşallah.
Geçmiş olsun canım şimdi oğlun nasıl inşallah şimdi daha iyidir bir iki gün atlatırsa iyi olur inşallah.
Biliyormusun canım ben 6 yaşındayken araba kazası geçirmişim öldürmeyen Allah öldürmüyor vade de gelmemiş detayı sonra anlatırım canım 3 gün hastanede baygın yatmışım sayıklarkende ben annemin sözünü dinlememişim Allah'ta cezamı verdi diyormuşum birde Bismillahirrahmanirrahim diyormuşum daha önce hiç söylememişim birde ayıktığımda kendimi ağaçlar arasında uçarken görüyordum o zamanlar bizler birer melektik o zaman belki şey olsaydı cennetin en güzel yerinde olacaktım:(
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Sağol canım kardeşimin öyle korkulacak birşeyi yok ama yine amaliyat olduğu için belli değil canım alalh yar ve yardımcımız olsun inşallah hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısınna muhtaç etmesin Rabbim. geçen sene de durup dururken bir sancı ağrı yüzünden nerdeyse kardşimi bir anda kaybediyorduk canım:(
Allah gençliğine ve bizlere bağışladı Allah herşeyi layığıyla versin inşallah hepimize hayırlı yaşlar hayırlı ömürler nasip etsin inşallah.
İyi burdayım iyi ki bu sitede sizlerleyim canım vesile olanlardan sizlerden hepinizden alalh binlerce kez razı olsun ne kadar birbirimizi tanımazsakta burda olmaktan doalyı çok huzurlu ve mutluyum en zor durumlarda bile hep yanımdasınız Allah her iki dünyada kat kat mükafatını versin canım.
Selam ve dua ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
amin canım inşallah. teyzesi oğlum rahatsız acıyo diye ağlıyor anne yüreğide dayanmıyor. ağrı kesici şurptan içirdik ilk günü ama ikinci günü hep çıkardı galiba fazla içirdik zehirlendi. şimdi de başka bi ilaç ama az veriyoruz uyuyor yazık. yan bile dönemiyor ki yerinde beş dk oturmaz. Allahtan akıl ettim de sünnetten önce tetris oyun hamuru vb oyuncaklar aldım. işte böyle leylacım çocuk olmasa bi imtihan olsa bi imtihan. Allah hayırlı ömürlerini versin.
canım çok ilginç bişey yaşamışsın çok şaşırdım. bak böyle hayırlı işlere vesile oluyorsun Rabbim sana hayat vermiş. inşallah cennetin daha güzel yerlerinde olursun. böyle imtihan çekip sabredip ölmek daha yüksek derecelere ulaştırır inşallah insanı.
amin canım inşallah çok ilginç kardeşininde bir anda ağrıyla ölüme yaklaşması hiçbirimizin garantisi yok yarın nolucağımız belli değil.
ben de senin gibi düşünüyroum çok büyük nimet bu bilgisayar, net, bu site hamd olsun Rabbimize binlerce kere. depresyon ilacından daha fazla etkili burası :)
amin canım Allaha emanet ol.