Huzurummerhabalar bende almak isterim ben kuranı kerimi arapça bilmiyorum sadece kitaptan okuyorum sakıncası olurmu yasini kendimde her gece yatarken okuyorum ama dua kitabından kabul olur değilmi
tabi olur. bende öyle yapıyorum. :)
668.895 görüntülenme · 9.666 yanıt
Huzurummerhabalar bende almak isterim ben kuranı kerimi arapça bilmiyorum sadece kitaptan okuyorum sakıncası olurmu yasini kendimde her gece yatarken okuyorum ama dua kitabından kabul olur değilmi
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj
mufi84, post: 778422, member: 72504Leyla kardesim galiba beni yanlis anladiniz.ben zaten yasin suresi kardesliginde listede vardim.simdikinden bi onceki listede ama o aralar internete giremiyordum yasinlerin okunup okunmadigindan haberim olamadi.haber verirseniz sevinirim allah razi olsun
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
1selvanur1 yasin daha okudum allah kabul eder inşallah
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
kayıpben de 1 tane alıyorum. Allah kabul etsin inşallah.
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/27926-yasin-suresi-kardesligine-var-misiniz-kardeslerim-hep-beraber-okuyalim-insallah · 24.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.