kalan:25
Allah Kabul Etsin.
İştiraklerinizi bekliyoruz kardeşlerim..................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
Okuyan Okumayan tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun
669.222 görüntülenme · 9.666 yanıt
*belkıs, post: 765835, member: 44598YASİN OKUNAN KİŞİ(mazlumkul)
DİLEĞİ (Gönül muradının olması eşiyle barışıp yuvasında huzur mutluluk için eşiyle ve ailesiyle prblemlerin ortan kalkması için)
leyla belgin..........................3(okundu)+2
yasemay.............................2
elifffff................................20
WEBMASTER.........................5
feyzam68km..........................4
elifimbenim..........................3
batangüneş.........................1 (okundu)
elifimbenim..........................5
semos................................5
*ayşe*..............................3
okunan:53
kalan:17
Allah Kabul Etsin.
İştiraklerinizi bekliyoruz kardeşlerim..................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
Okuyan Okumayan tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun
Mübarek Üye · 1.642 mesaj
Kamil_2008Selamün aleyküm degerli kardeslerim ben buraya daha bugün üye oldum ve simdiye kadar ne kadar cok sey kaybettigimi simdi anliyorum...:a16: ve aleyküm selam berakatuhu hos geldin sefalar getirdin geldin ve dualarinla bizlerle bütünlestin allahim duani dilegini kabul etsin tez günde insallah allaha emnet ol:a12:
Yasin suresi calismasina bu aciz kuluda dahil ederseniz cok mutlu olurum.
Ben zaten zaman buldukca yasin suresini okuyorum. Bundan sonra sizler icinde okuyacagim...
Benim dilegim Allah(c.c.) a layik bir kul olabilmek, ilim yolundan ve sirat-i müstakim üzerinden hic sasmayan bir ömür sürebilmektir.
Sizlerin de gönüllerinde ne varsa Allah(c.c.) en hayirli bir sekilde kabul etsin...
Bu arada bu calismaya öncülük eden leyla-1 rumuzlu kardesimize de tesekkür ediyor Allah(c.c.) ondan ve bu calismaya katilan herkesten razi olsun diyorum.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/27926-yasin-suresi-kardesligine-var-misiniz-kardeslerim-hep-beraber-okuyalim-insallah · 25.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.