sadece allah rızası için,
yüreğimizdeki kardeşçe sevginin daim olması için,
habibimiz muhammed mustafa'nın (sav) şefaatına layık olmak için 20 tanede ben alıyorum,
dualarda buluşabilme dileğiyle...
669.304 görüntülenme · 9.666 yanıt
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
Moderatör · ✦ Mübarek Üye · 42.001 mesaj
fatmana, post: 752810, member: 85060selamünaleyküm leylacığım..bende sınavdan sonra herkes içi okuayacam inşallah...bak benim birinci adım ................... fatma beni ekle hemen beklyirorum snei..allah razı olsun sneden...sırf sanaulaşmak için girdim...
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
elifffffselamün aleyküm...
sadece allah rızası için,
yüreğimizdeki kardeşçe sevginin daim olması için,
habibimiz muhammed mustafa'nın (sav) şefaatına layık olmak için 20 tanede ben alıyorum,
dualarda buluşabilme dileğiyle...
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
leyla-1Aleyküm Selam kardeşim Allah razı olsun okunmadı diye bir şüphemiz yok kardeşim öyle düşüncemiz yok zaten.
Allah bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip gönül muradlarımızı dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin kimselere fırsat vermesin Rabbim.
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
ozlem_27ne oldu leyla abla :(
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
leyla-1 🛡
✦ Mübarek Üye
ozlem_27aaa öyle mi doğum günün kutlu olsun ablacımmmmmmmmmmmmmmmmmmm :) mutlu ol hep....
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/27926-yasin-suresi-kardesligine-var-misiniz-kardeslerim-hep-beraber-okuyalim-insallah · 25.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.
🔔 Bildirimlere izin ver
Namaz vakti yaklaşınca ve günün ayeti için nazik hatırlatmalar alın.