Yeni Bir Oyun Daha....:)
10.611 görüntülenme · 65 yanıt
Gül Berrakabul edemicem dokunmatik ekrandan asasi beni kesmez:D
6 tane telefon önerdim begemedin :D bi zamanlar bunların toplam parasıyla araba alınıyordu:D
bilmem hic kullanmadim bu tarz tellefonlari her zaman en son model kullanmisimdir:D
.................
Gül Berrabilmem hic kullanmadim bu tarz tellefonlari her zaman en son model kullanmisimdir:D
Sen küçükken bu telefonlarda son modeldi:D
Zindanda_MahkumSen küçükken bu telefonlarda son modeldi:D
bak kendin diyon sen kucukken adi ustunde simdi teknoloji cagindayiz yani o telefonlari sergi diye muzede sergilecekler yakindaa:D
zaman yenilenme cagi zaman teknoloji cagi nokta:D
.................
Gül Berrabak kendin diyon sen kucukken adi ustunde simdi teknoloji cagindayiz yani o telefonlari sergi diye muzede sergilecekler yakindaa:D
zaman yenilenme cagi zaman teknoloji cagi nokta:D
hollandada bu telefonlarla yarışma yapılıyor kim daha uzatack diye bişey:D
Zindanda_MahkumKardeşim seç begen istediğin hediyem olsun;)
Sevdiğin pc oyun resmi istiyorum..
maşAllah kardeşim :)
Gül berra kardeşim birşey istemediğine göre, bu isteğini ben yerine getiriyim ;)
Yani o kadar zor bir istek ki.. Biraz düşünmek zorunda bıraktın kardeşim beni :) Artık oyunla pek işim kalmadı ama eskilerden favori oyunlarımdan birini paylaşayım öyleyse ;)
Ben de gönlünden bize hediye olarak ne geçiyorsa, onun resmini istiyorum bir sonraki kardeşimden :a03:
ahmet_99Kardeşim isteğini yazmamışsın :a03:
aaah ahh bende ki bu akil oldukca:D
hmm icinizden ne geliysa kabulumdur;)
.................
rabbım hayatınızdan mutluluğu huzuru eksık etmesın iki cihanda cennet hayatı yaşamayı ona layık kul olamılmeyı ıstedınız bır ömur surdure bılmeyı nasıb etsın...
madddı ve manevı her turlu sıkıntınızı gıdersın ınşaallah...AMIN
benım ıstegım beyaz gül
madddı ve manevı her turlu sıkıntınızı gıdersın ınşaallah...AMIN
benım ıstegım beyaz gül
.................
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/27925-yeni-bir-oyun-daha · 22.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
Giriş yap ve cevap yaz.