En Sevgili

1.375 görüntülenme · 7 yanıt

Paylaş:
<DAMLA>

<DAMLA>

Mübarek Üye · 6.461 mesaj

Cennet Ağaçları

Bir gün Resulullah (s.a.v) şöyle buyurdular:

Bir gün Resulullah (s.a.a) şöyle buyurdular: “Kim “Subhanellah” derse, Allah Teala bu zikre karşılık kıyamet günü ona cennette bir ağaç diker. Yine kim “La ilahe illâllah” derse, Allah Teala bu zikir karşılığında cennette ona bir ağaç diker. Yine kim “Allah-u Ekber” derse, Allah Teala bu zikre karşılık cennette ona bir ağaç diker.” Bu sırada Kureş’li olan bir adam şöyle dedi: “Ya Resulellah! Bu durumda bizim cennette pek çok ağaçlarımız olacaktır. Çünkü biz sürekli olarak bu zikirleri söylüyoruz.” Resulullah (s.a.a) cevaben şöyle buyurdular: Evet doğrudur. Ama onları günah ateşiyle yakmaktan sakının. Zira Allah-u Teala söyle buyuruyor: “Ey iman edenler! Allah ve resulüne itaat edin ve amellerinizi geçersiz kılmayın.”

haticeislam

haticeislam

Kıdemli Üye · 407 mesaj

EMEĞİNE SAĞLIK çok güzel Allah razı olsun
inşallah hem söyleyen de hem de yapandan oluruzz
damla A E O
Eger bir gulumseme istiyorsaniz, gulumsemeyi ogrenin. Gulumseme hem kalbe iyi gelir, hem ruhu zarif kilar.
<DAMLA>

<DAMLA>

haticeislam, post: 560345, member: 33601EMEĞİNE SAĞLIK çok güzel Allah razı olsun
inşallah hem söyleyen de hem de yapandan oluruzz
damla A E O

sagolun kardeşim rabbim sizden de razı olsun
rabbimize emanetsin inşallah hatice
selam ve dua ile
<<B)>>
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

Selamün Aleyküm nur damlası..Emeğine, güzel yüreğine sağlık olsun inşallah..Paylaşımın çok güzeldi..Rabbimiz c.c ecrini cennette sayısız ağaçlarla versin inşallah:evet..Allah c.c senden ebeden razı olsun, Rabbimize emanetsin canım kardeşim..Selam ve baki muhabbetle inşallah..

<DAMLA>

<DAMLA>

<<<B)B)B)>>>
aliye_aliye

aliye_aliye

Altın Üye · ✦ Mübarek Üye · 16.828 mesaj

-Ammar Bin Yasir-

-Ammar Bin Yasir-

Mübarek Üye · 4.864 mesaj

selamun aleyküm damlacım ellerine sağlık hakklı çıktın bu arada

Rabbine '' benim büyük bi sıkıntım var'' deme sıkıntına ''benim büyük bir Rabbim var'' de..(aliye ablacım teşekkür ediyorum sana bu söz için sana hep böyle demeye başladımm)
<DAMLA>

<DAMLA>

aliye_aliye, post: 560561, member: 57261
Selamün Aleyküm nur damlası..Emeğine, güzel yüreğine sağlık olsun inşallah..Paylaşımın çok güzeldi..Rabbimiz c.c ecrini cennette sayısız ağaçlarla versin inşallah:evet..Allah c.c senden ebeden razı olsun, Rabbimize emanetsin canım kardeşim..Selam ve baki muhabbetle inşallah..

aleykum selam gül tanem amin inşallah can ablam rabbim razı olsun
rabbimize emanetsin inşallah
selma ve dua ile
<<B)>>
Paylaş:

İlgili Konular

Giriş yap ve cevap yaz.