biz ölüme and içtik senin gözdağın kime
Azrail Böyle Can Aliyor
1.776 görüntülenme · 6 yanıt
ey tağutun neferi mermin gelsin göğsüme
selamün aleyküm..Bahar kardeşimiz bu formu daha önce açmıştı...İlk orda gördüm...Gerçekten...ibretlik bir olay..Hayırlı günler..
Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem Veda hutbesinde şöyle buyuruyor:
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
"Size iki şey bırakıyorum. Onlara sarıldığınız müddetçe asla sapıtmazsınız. Bunlar da Allah’ın kitabı (Kur’an) ve benim sünnetimdir." (Buhari-Müslim
evet bu olay o kişinin fazla dozda doping alması sonucu oluyor ve o kişi ölmüyor yanlış bilinmesin arkadaşlar
zunnun_u_misrievet bu olay o kişinin fazla dozda doping alması sonucu oluyor ve o kişi ölmüyor yanlış bilinmesin arkadaşlar
Gerçekten ölmedi mi? ben öldü diye biliyodum televizyonda olsun nette olsun öldüğü söyleniyor.:]
SELAMUN ALEYKUM EKREMİM.
RABBIM RAZI OLSUN.
ALLAHIM SON NEFESTE İMAN NASİP EYLESİN.AMİN.SELAMETLE.
RABBIM RAZI OLSUN.
ALLAHIM SON NEFESTE İMAN NASİP EYLESİN.AMİN.SELAMETLE.
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/27840-azrail-boyle-can-aliyor · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- Tv Esir Aliyor; Esir Olacak Miyiz? Nasihatler 4 cevap
- Yaz mevsiminde kendinizi korumaya aliyor musunuz? Islamda Kadının Yeri ve Önemi 26 cevap
- Dindar nesil böyle mi yetiştirilir?Yazıklar olsun böyle eğitim sistemine!. Çocuk ve Eğitim 1 cevap
- Böyle Bir Dua, Böyle Bir İman (Siz Olsaydınız Ne Yapardınız?) Nasihatler 2 cevap
- Böyle Bir Dostunuz Oldu Mu ? , Yada Böyle Bir İnsan Tanıdınız Mı ? Dini sohbet 2 cevap
- Yakub aleyhisselamın Hz. Azrail’den ricası! Peygamberlerimiz 1 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.