Bardaktaki bismillahirrahmanirrahim yazısı
5.089 görüntülenme · 13 yanıt
rayiha25İlk defa mesaj ve resim eklyorum iyi olmadıysada kusura bakmayın eklemeye çalıştığım bu resmi arkadaşım süt içerken fark edip çekmiş bende burada yayınlamaya çalışıyorum eğer olmadıysa kusura bakmazsınız inş
RABBİM NE KADA RBÜYÜK NE KADAR HİKMET SAHİBİ.ONU YALANLAYANLAR İNKAR EDNLER HALA NASIL GÖRMEZLER HAKİKATİ
ESTAĞFİRULLAH NİYE KUSURA BAKALIM KARDEŞİM OLABİLİR HATALAR FALAN BENDE İLK RESİM EKLEMEYE ÇALIŞTIĞIMDAN ÇOK KÖTÜYDÜM HİÇ BECEREMİYODUM SENİN MAŞALLAHIN VAR
rayiha25İlk defa mesaj ve resim eklyorum iyi olmadıysada kusura bakmayın eklemeye çalıştığım bu resmi arkadaşım süt içerken fark edip çekmiş bende burada yayınlamaya çalışıyorum eğer olmadıysa kusura bakmazsınız inş

PAYLAŞIM İÇİN
:T
ELHAMDÜLİLLAHİ RABBİLALEMİN..
:T
ELHAMDÜLİLLAHİ RABBİLALEMİN..
"O ALLAH Kİ,YARATANDIR,KUSURSUZCA VAR EDENDİR,'ŞEKİL VE SURET' VERENDİR.
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."
(HAŞR SURESİ,24)
EN GÜZEL İSİMLER O'NUNDUR.GÖKLERDE VE YERDE OLANLARIN TÜMÜ O'NU TESBİH ETMEKTEDİR.O,AZİZ,HAKİMDİR."
(HAŞR SURESİ,24)
isranurrS.a Güzel Kardeşim Kusura Bakmayin Lütfen çok Rica Ediyorum Ama Ben Resme Bakiyorum Bişey Görmüyorum Süt Içen Kim?yorum Yapicam Bişey Göremediğim Için Yapamiyorum.a.e.o
aleykümselam verahmetullahi vebereatuhu.
RAYİNA25 in eklemiş olduğu önizlemeli resmin üzerine tıkladığımızda,resim yakınlaşıyor..
ve bardağın kenarında yazı var..yardımcı olabildiysem,
ne mutlu bana..
selam ve dualarımla
ne mutlu bana..
selam ve dualarımla
(HAŞR SURESİ,24)
firdes, post: 557521, member: 42919aleykümselam verahmetullahi vebereatuhu.
RAYİNA25 in eklemiş olduğu önizlemeli resmin üzerine tıkladığımızda,resim yakınlaşıyor..
ne mutlu bana..
selam ve dualarımla
ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM TŞK EDERİM İLK MESAJIMI YAZDIKTAN SONRA TEKRAR TEKRAR DENEYİNCE GÖRDÜM .ÇOK ETKİLENDİM.SİZDENDE ALLAH RAZI OLSUN
Resmin büyüğünü eklemeye çalıştım ama olmadı ben yeni üyeyim ancak bu kadar yapabildim bardağın geriye kalan kısmında da ayet varmış ama onu çekmemiş çekmediğinede pişman olmuş olsun resmini benimle paylaştı bende sizinle paylaştım yorumlarınız için teşekkürler allah cümlemizden razı olsun
Kaynak: https://forum.islamiyet.gen.tr/konu/27706-bardaktaki-bismillahirrahmanirrahim-yazisi · 21.08.2026 tarihinde yazdırıldı · İslamiyet.gen.tr Forum
◆İlgili Konular
- bismillahirrahmanirrahim Hadis-i Şerif 79 cevap
- BismiLLahirrahmanirrahim... Tanışma Köşesi 16 cevap
- (((BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM)))) Kuran-ı Kerim meali 13 cevap
- Bismillahirrahmanirrahim Tanışma Köşesi 6 cevap
- Bismillahirrahmanirrahim....... Dini sohbet 3 cevap
- önce bismillahirrahmanirrahim.. Dini Hikayeler 17 cevap
Giriş yap ve cevap yaz.